NNikka Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Jak się człowiek zdenerwuje sytuacja na ringu... to i popusci nieco... :wink: A tak poważnie to dziewczyna porządna jak mało kto a my tu śmiechy chichy robimy... :lol: Quote
Basenji Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 No jak się już coś popuści to trzeba posprzątać. To naprawdę wypada. Zdrówko :lol: Quote
NNikka Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Ja preferuję pampersy bo i sprzatać nie trzeba i w pupę ciepło... :wink: Quote
Marta Chmielewska Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Kachna napisał(a):Amika, masz w 1000% racje, obowiązek sprzątania jest tam gdzie są pojemniki, ale..... kultura to co innego !!!!! Psie odchody można wrzucać do śmietników. Nie są do tego potrzebne specjalne kosze na kupy. Jeśli pies załatwi się w miejscu gdzie nie ma kosza pod nosem, też dostaje się mandat. Widziałam. To nie kultura, to obowiązek. Tak jak obowiązkiem jest zapewnienie opieki psu. Kulturą jest kłanianie się sąsiadowi. Quote
maga18 Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 Mokka napisał(a):Basenji napisał(a):maga18 napisał(a): ale balam sie ze rozdepcza tą moja nieczystosc :wink: Twoją :lol: ? To nie było wygódek? Zdrówko Były, ale płatne. Widocznie dziewuszynie drobnych zabrakło :D :evilbat: Quote
Basenji Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 Co się złościsz! Ale posprzątałaś SWOJE - to się liczy. Zdrówko :lol: Quote
PATIszon Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='Mokka'] Panią z fundacji Dogtor przyuważyłyśmy stojąc na środku ringu podczas rozdania pucharów, nie wypadało więc opuszczać zacnego towarzystwa. Ja wczesniej zauwazylam tez wlascicielke Melissy, grzywaczki chinskiej, mistrzyni polski agility w klasie small, ktorej to drugi pies, bernenczyk zalatwil sie kolo toru agility.... :roll: Wszystkim tym, którzy nie sprzątają po swoich pupilach (zwłaszcza na wystawach) życzę serdecznie, aby sami wdeptywali w te niespodzianki. Może to ich czegoś nauczy Popieram!!! Quote
Recommended Posts