golden_owner Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Gazus, miej litosc i wstaw te zdjecia, bo umre z ciekawosci ;) Nie wiesz nic nt. wynikow mlodziezy? Quote
Gazuś Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 No wkleje, wkleje... Tylko mi je pierw qmpelka musi na pupile wkleic :roll: No a wyników mł nie znam, a ciekawa jestem jak Lukaskowi poszło :):) A ty PRZYPADKIEM z Białegostoku nie jesteś?? 8) Quote
Marta Chmielewska Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Gazuś Penny co prawda była na drugiej wystawie, niemniej wiem, że parę osób było pierwszy raz, tym bardziej gratuluję. Sledziłam topik i jak widzisz, poszło wam wyśmienicie :D Gratulacje :D :D Quote
amokk Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Gazuś napisał(a):Amokk : To ty masz tegoF eretto Golden Top ? :) Świetny piesek, siedzieliśmy wczoraj obok was na wystawce :) I gratulacje, bo stawke mieliście mocną :) I chyba mamy jakieś Figusia fotki :) Jak przełoże na kompa to dam znać :) Tak to moj piesek :) A ja nawet nie wiedzialam ze to Wy :) Ogolnie na wystawach jestem zakrecona... ale dziekujemy za slowa uznania i czekamy na zdjecia :)) Rowniez Gratuluje!! Quote
golden_owner Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Bron Boze nie z Bialegostoku (nie zebym cos miala do tego miasta). Z gor jestem :D To ja popedz i powiedz, ze bedzie miala na sumieniu istnienie ludzkie jak szybko nie wklei :evilbat: Quote
Asiaczek Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 [quote name='takatuka']Mój Mozart CWC, CACIB i NPwR :angel: A piękna suczka Kinguli Jackie Jarpen CWC, NSwR, CACIB, BOB :angel: :angel: Gratuluje dogomaniakom :D Gratulacje dla białasków!!! Pzdr. Quote
Gazuś Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Marta, Amokk dziekuje :):) No a Amokke na następnej wystawie dorwe i pogadamy osobiście :):) Jaka najbliższa wystawa? Quote
Gosia_i_Luka Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 zachraniarka napisał(a):Gosia a czy Ty przypadkiem nie miałaś do nas podejść wygłaskać moje psiaki w odbiciu za Gdynie? :roll: Miałam, miałam, ale widziałam wczoraj, że jesteście bardzo zajęci, nie chciałam przeszkadzać. :wink: Dzisiaj byłam nawet z Luką, bo w końcu postanowiłam się z Wami zapoznać, ale niestety Was nie znalazłam... :cry: Parę razy przechodziłyśmy obok stanowiska Straży, ale za każdym razem miałyśmy pecha, bo Was nie było. :cry: Quote
jovi Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 mam WIELKĄ prośbę do posiadaczy sopockiego katalogu: czy ktoś mógłby mi podać stawkę Białych Owczarków Szwajcarskich suki klasa otwarta, dokładnie z nr rodowodów? Proszę! Quote
GR Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 prosze bardzo! byly zgloszone tylko 2 suki w klasie otwartej Star of Tiger BERTA PKR I-54795, i jej siostra Star of Tiger BRIGI PKR I-52265 GR. Quote
Savannah Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 A kto zajął I,II,III na BIS????? Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
GR Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 pierwszy byl chinski grzywacz, potem szpic miniaturowy i szkocki terier, tak mi sie wydaje Quote
Savannah Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 GR napisał(a):pierwszy byl chinski grzywacz, potem szpic miniaturowy i szkocki terier, tak mi sie wydaje dzieki :) czy chinski grzywacz to był Nabab Germanika? Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
daga10011 Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 to i ja sie pochwale :D .moja sunia w szczeniakach dostala best puppy :Pa pies w mlodziezy srebro :D -a konkurowal z psami duzo starszymi-on ma 9 miechow one mialy ponad 14 :D ..a nasza dogomaniacka sunia wygrala rase-w leonbergerach :P Quote
Savannah Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 [quote name='daga10011']to i ja sie pochwale :D .moja sunia w szczeniakach dostala best puppy :Pa pies w mlodziezy srebro :D -a konkurowal z psami duzo starszymi-on ma 9 miechow one mialy ponad 14 :D ..a nasza dogomaniacka sunia wygrala rase-w leonbergerach :P No to gratulacje Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
Draczyn Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 To i ja się pochwalę. coprawda nie moja, ale suka znaszej hodowli - buldog francuski - Hilda Draczyn, będąca obecnie w hodowli Minimolos dostała dzisiaj (wczoraj) CWC NSwR CACIB i BOB, a tym samym zakończyła championat pl Jestem b. szczęśliwa. Gratulacje dla wszystkich zwycięzców Quote
maga18 Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 wrocilam :D i tak jak mowilam... tam gdzie ja tam brzydka pogoda 8) :lol: ale coz... moje psiaczki skromnie, choc jestem zadowolona :D Toffi - grzywacz - kl.mlodziezy - dosk. III/9 Milka - grzywczka - kl.szczeniat - WO III/5 Quote
maga18 Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 [quote name='Basenji'] Ma 10 miesięcy i ponoć jest bardzo utytułowany. A jak się nazywa? Zdrówko VENI OTELLO Sub Divo 8) - Toffi :lol: i wclae az tak utytułowany nie jest ;) Wszystko przed nim! :lol: Quote
Daisunia Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 daga10011 napisał(a):to i ja sie pochwale :D .moja sunia w szczeniakach dostala best puppy :Pa pies w mlodziezy srebro :D -a konkurowal z psami duzo starszymi-on ma 9 miechow one mialy ponad 14 :D ..a nasza dogomaniacka sunia wygrala rase-w leonbergerach :P Daga ! czemu nie podeszlaś do ringu AM ? zobaczylabyś Daisy na żywo ;) a tak poza tym to graaaaatuluje ! :D Quote
Gazuś Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Dobrze jest Maga :) Mieliście dużo pieksów w stawce :):) No my zresztą też :) I też mi sie coś zdawało, że na tym foto jedna z twoich besti jest :) A ja jakoś na wystawie ciebie i Tollera dorwać nie mogłam :( Quote
jovi Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 A czy ja mogę jeszcze raz poprosić , ale o PEŁNE dane suki rasy Biały Owczarek Szwajcarski z kl. otwartej? Odpowiedź może być na PW lub mail. Quote
Savannah Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 jovi napisał(a):A czy ja mogę jeszcze raz poprosić , ale o PEŁNE dane suki rasy Biały Owczarek Szwajcarski z kl. otwartej? Odpowiedź może być na PW lub mail. ja ci odpowiem tutaj :) więc w klasie otwartej są zgłoszone 2 suki, podaje obie :o Biały owczarek szwajcarsk, suki klasa otwarta 27. Star of Tiger BERTA, biala, ur.8.09.2003, PKR.V-54795, 32218/XLII/03, tat.36 (ALEX v Eszak Csillaga- ARIADNRV VENUSZVOLGYI- VITEZ) hod. Laszlone Fekete, Wł.Anna Kozakiewicz, PL 28. Star of Tiger BRIGI, biała, 8.09.2003, PKR.V-52265, 3000/XLII/03 (ALEX v Eszak Csillaga- ARIADNRV VENUSZVOLGYI- VITEZ) hod. Laszlone Fekete Wł. Wiesław Semerling, PL Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
Toller Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 No my niestety zadowoleni nie jesteśmy :D Złoto, NPwR ale bez CWC :evil: Sędzia wogóle sobie zapomniała, że teraz my, i wołała już kolejną rasę. Na to kumpela, stojąca ze swoim Tollerem, mówi że jeszcze my. Sędzina patrzy, patrzy na nią (zaznaczam - obok stał jej Toller), i pyta: a gdzie te Nova Scotia? Nic dodać, nic ująć. Żałuję tego zagranicznego sędziego w goldkach; może przynajmniej on wiedziałby co ocenia :evil: Quote
paolinka Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Hmm czyzby pani Klimaszewska? :roll: U mnie na ringu (FCR) lepsze jaja byly................. w ogole no coment.... Weszlam na ring, zapytala mnie skad jestem, powiedzialam ze z Torunia, mojej konkurentki zapytala skad to udawala ze nie umie po polsku (a przed ringiem jakos umiala :o ) i przetlumaczyli jej - powiedziala ze z Niemiec. No to pani sedzina powiedziala, ze FCR ktorego wystawiam ma male fafle :o :o :o :o i tamten wygrywa!!!!! Bez oceny w ruchu! Bez sprawdzenia zebow i jader! Bez zastanowienia ze tak powiem! A na dodatek tamten pies byl chyba na prawde mniej ladny.... Skandal :roll: :-? Quote
Recommended Posts