Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No wkleje, wkleje... Tylko mi je pierw qmpelka musi na pupile wkleic :roll:
No a wyników mł nie znam, a ciekawa jestem jak Lukaskowi poszło :):)

A ty PRZYPADKIEM z Białegostoku nie jesteś?? 8)

Posted

Gazuś napisał(a):
Amokk : To ty masz tegoF eretto Golden Top ? :) Świetny piesek, siedzieliśmy wczoraj obok was na wystawce :)
I gratulacje, bo stawke mieliście mocną :)

I chyba mamy jakieś Figusia fotki :) Jak przełoże na kompa to dam znać :)

Tak to moj piesek :)

A ja nawet nie wiedzialam ze to Wy :)

Ogolnie na wystawach jestem zakrecona... ale dziekujemy za slowa uznania i czekamy na zdjecia :))

Rowniez Gratuluje!!

Posted

[quote name='takatuka']Mój Mozart CWC, CACIB i NPwR :angel:

A piękna suczka Kinguli Jackie Jarpen CWC, NSwR, CACIB, BOB :angel: :angel:

Gratuluje dogomaniakom :D
Gratulacje dla białasków!!!
Pzdr.

Posted

zachraniarka napisał(a):
Gosia a czy Ty przypadkiem nie miałaś do nas podejść wygłaskać moje psiaki w odbiciu za Gdynie? :roll:

Miałam, miałam, ale widziałam wczoraj, że jesteście bardzo zajęci, nie chciałam przeszkadzać. :wink: Dzisiaj byłam nawet z Luką, bo w końcu postanowiłam się z Wami zapoznać, ale niestety Was nie znalazłam... :cry: Parę razy przechodziłyśmy obok stanowiska Straży, ale za każdym razem miałyśmy pecha, bo Was nie było. :cry:

Posted

mam WIELKĄ prośbę do posiadaczy sopockiego katalogu: czy ktoś mógłby mi podać stawkę Białych Owczarków Szwajcarskich suki klasa otwarta, dokładnie z nr rodowodów? Proszę!

Posted

prosze bardzo! byly zgloszone tylko 2 suki w klasie otwartej Star of Tiger BERTA PKR I-54795, i jej siostra Star of Tiger BRIGI PKR I-52265 GR.

Posted

GR napisał(a):
pierwszy byl chinski grzywacz, potem szpic miniaturowy i szkocki terier, tak mi sie wydaje

dzieki :) czy chinski grzywacz to był Nabab Germanika?
Pozdrawiam
Lidka i Villarica

Posted

to i ja sie pochwale :D .moja sunia w szczeniakach dostala best puppy :Pa pies w mlodziezy srebro :D -a konkurowal z psami duzo starszymi-on ma 9 miechow one mialy ponad 14 :D ..a nasza dogomaniacka sunia wygrala rase-w leonbergerach :P

Posted

[quote name='daga10011']to i ja sie pochwale :D .moja sunia w szczeniakach dostala best puppy :Pa pies w mlodziezy srebro :D -a konkurowal z psami duzo starszymi-on ma 9 miechow one mialy ponad 14 :D ..a nasza dogomaniacka sunia wygrala rase-w leonbergerach :P

No to gratulacje

Pozdrawiam
Lidka i Villarica

Posted

To i ja się pochwalę. coprawda nie moja, ale suka znaszej hodowli - buldog francuski - Hilda Draczyn, będąca obecnie w hodowli Minimolos dostała dzisiaj (wczoraj) CWC NSwR CACIB i BOB, a tym samym zakończyła championat pl Jestem b. szczęśliwa. Gratulacje dla wszystkich zwycięzców

Posted

wrocilam :D

i tak jak mowilam... tam gdzie ja tam brzydka pogoda 8) :lol:

ale coz...

moje psiaczki skromnie, choc jestem zadowolona :D

Toffi - grzywacz - kl.mlodziezy - dosk. III/9
Milka - grzywczka - kl.szczeniat - WO III/5

Posted

[quote name='Basenji']
Ma 10 miesięcy i ponoć jest bardzo utytułowany.
A jak się nazywa?
Zdrówko

VENI OTELLO Sub Divo 8) - Toffi :lol: i wclae az tak utytułowany nie jest ;) Wszystko przed nim! :lol:

Posted

daga10011 napisał(a):
to i ja sie pochwale :D .moja sunia w szczeniakach dostala best puppy :Pa pies w mlodziezy srebro :D -a konkurowal z psami duzo starszymi-on ma 9 miechow one mialy ponad 14 :D ..a nasza dogomaniacka sunia wygrala rase-w leonbergerach :P

Daga ! czemu nie podeszlaś do ringu AM ?
zobaczylabyś Daisy na żywo ;)
a tak poza tym to graaaaatuluje ! :D

Posted

Dobrze jest Maga :) Mieliście dużo pieksów w stawce :):) No my zresztą też :)
I też mi sie coś zdawało, że na tym foto jedna z twoich besti jest :) A ja jakoś na wystawie ciebie i Tollera dorwać nie mogłam :(

Posted

A czy ja mogę jeszcze raz poprosić , ale o PEŁNE dane suki rasy Biały Owczarek Szwajcarski z kl. otwartej? Odpowiedź może być na PW lub mail.

Posted

jovi napisał(a):
A czy ja mogę jeszcze raz poprosić , ale o PEŁNE dane suki rasy Biały Owczarek Szwajcarski z kl. otwartej? Odpowiedź może być na PW lub mail.

ja ci odpowiem tutaj :) więc w klasie otwartej są zgłoszone 2 suki, podaje obie :o
Biały owczarek szwajcarsk, suki klasa otwarta
27. Star of Tiger BERTA, biala, ur.8.09.2003, PKR.V-54795, 32218/XLII/03, tat.36 (ALEX v Eszak Csillaga- ARIADNRV VENUSZVOLGYI- VITEZ) hod. Laszlone Fekete, Wł.Anna Kozakiewicz, PL
28. Star of Tiger BRIGI, biała, 8.09.2003, PKR.V-52265, 3000/XLII/03 (ALEX v Eszak Csillaga- ARIADNRV VENUSZVOLGYI- VITEZ) hod. Laszlone Fekete Wł. Wiesław Semerling, PL
Pozdrawiam
Lidka i Villarica

Posted

No my niestety zadowoleni nie jesteśmy :D Złoto, NPwR ale bez CWC :evil:
Sędzia wogóle sobie zapomniała, że teraz my, i wołała już kolejną rasę. Na to kumpela, stojąca ze swoim Tollerem, mówi że jeszcze my. Sędzina patrzy, patrzy na nią (zaznaczam - obok stał jej Toller), i pyta: a gdzie te Nova Scotia?
Nic dodać, nic ująć. Żałuję tego zagranicznego sędziego w goldkach; może przynajmniej on wiedziałby co ocenia :evil:

Posted

Hmm czyzby pani Klimaszewska? :roll:
U mnie na ringu (FCR) lepsze jaja byly................. w ogole no coment....
Weszlam na ring, zapytala mnie skad jestem, powiedzialam ze z Torunia, mojej konkurentki zapytala skad to udawala ze nie umie po polsku (a przed ringiem jakos umiala :o ) i przetlumaczyli jej - powiedziala ze z Niemiec. No to pani sedzina powiedziala, ze FCR ktorego wystawiam ma male fafle :o :o :o :o i tamten wygrywa!!!!! Bez oceny w ruchu! Bez sprawdzenia zebow i jader! Bez zastanowienia ze tak powiem! A na dodatek tamten pies byl chyba na prawde mniej ladny....
Skandal :roll: :-?