Basenji Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Czy ktoś z Trójmiasta może podać najlepszą drogę dojazdu (prawdopodobnie od Grunwaldzkiej) , wejście ( wejścia) i na jakich ulicach / parkingach najlepiej postawić auto. Zdrówko :lol: Quote
Toller Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 I dlatego właściciele długowłosych, puchatych psów biorą duże parasole i ręczniki :D My też zabieramy taki wieeelki parasol wędkarski :D Super tylko jest go wieźć w pociągu razem z innymi bagażami, psem, i składanymi krzesełkami :evil: Quote
Zeliika Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 lapis napisał(a):Fafik to taki pies, że mokry aż tak źle wyglądać nie będzie, ale współczuję wszystkim właścicielom puchatych i długowłosych psów, gdzie przy prezentacji psa ważny jest wygląd włosa Ale te puchate, dlugowlose psy dzieki swojej bujnej szacie czesto nawet nie poczuja deszczu, a moj krotkowlosy bezpodszerstkowy bidulek tak zmokl a przez to zmarzl w Trokach, ze ledwo raczyl sie pokazac. Quote
Gazuś Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 No ja dzisiaj pół-namiocik kupiłam :D:D mam nadzieje że sie sprawdzi, ale naszczęście wystawiam go już o 10 :):) Moze jeszcze przed deszczykiem :) Quote
agacia Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 A ja biore Azji zamiast klatki zwykly namiot z marketu prosty w rozkladaniu 8) Niestety nie mam nic innego,a sobie chyba parasol wezme. Moze jednak w Sopocie nie bedzie padac :wink: Quote
Daisunia Posted August 12, 2005 Author Posted August 12, 2005 NIE BĘDZIE PADAC !! Bądzcie dobrej myśli !!! :D od której jutro przyjmuja zapisy na MP i kto sędziuje MP ? Quote
sh_maniak Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Jak ja jestem to nigdy nie pada na show :D Choc wyjezdzam w mega burze, wielki deszcz z domu, na wystawie zawsze jest dobrze i teraz tez tak bedzie :D Quote
pszym Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Zeliika napisał(a):lapis napisał(a):Fafik to taki pies, że mokry aż tak źle wyglądać nie będzie, ale współczuję wszystkim właścicielom puchatych i długowłosych psów, gdzie przy prezentacji psa ważny jest wygląd włosa Ale te puchate, dlugowlose psy dzieki swojej bujnej szacie czesto nawet nie poczuja deszczu, a moj krotkowlosy bezpodszerstkowy bidulek tak zmokl a przez to zmarzl w Trokach, ze ledwo raczyl sie pokazac. Tak, Troki to był prawdziwy dzeszcz...Nie życzę takiego w Sopocie... :o Quote
Asiunia02 Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 zmiana planu sedziowania Leonberger - ring 12, godz. 13.30 Shar-Pei - ring 12, godz. 14.05 Quote
Gazuś Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 I jeszcze jedno: Na którą jest JH? :) I czy ktos mógł by pożyczyć pieska na JH w niedziele (nie dla mnie, dla Beff) :) I JH jest i w ten i w ten dzień tak... A która grupa w jaki dzień? :) Bo Beff należy do starszej (13-18 lat, tak?) i byśmy mogły raczej w niedziele :) Quote
Mokka Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Toller-Fox napisał(a):I dlatego właściciele długowłosych, puchatych psów biorą duże parasole i ręczniki :D My też zabieramy taki wieeelki parasol wędkarski :D Super tylko jest go wieźć w pociągu razem z innymi bagażami, psem, i składanymi krzesełkami :evil: Zwłaszcza w pociągu osobowym lub pospiesznym. :D Jechałam niedawno pośpiechem z niedużym psem, niedużym plecaczkiem i płaską, poręczną klateczką, na korytarzu, na jednej nodze, tłum przez całą drogę chodził w te i wewte, podróż trawała na szczęście tylko ok. 4 godz. Mam dosyć na długo :evil: Quote
Amika Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Powiedzcie mi w końcu co to jest JH? Czy mozna sobie tak pożyczać pieski??? Quote
Gazuś Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 JH to junoir Handling - czyli po polsku młody prezenter :) To konkurs dla młodych wystawców, nie ocenia sie psa - tylko osobe :) I tak - piesek nie musi być twój :) Niech mi ktoś odowie na wcześniejsze pytanie :) Quote
Amika Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 To ja nie wiedziałam, że młody prezenter ma inna nazwę i nie wiedziałam, że piesek może być pożyczony :oops: Dzięki za odpowiedź :) Quote
Toller Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 A my długo szukaliśmy czegoś odpowiedniego na ochronę przed deszczem, i dopiero namierzyliśmy ten parasolek. Ma 2 m wysokości, a mieści się tam i mój mąż i ja, no ipies. Dookoła ma nylon przypinany na śledzie do ziemi, więc naprawdę robi wrażenie namiotu. O takie : http://www.fishing-mart.com.pl/shop/?sub=shop&assortment=81&producer=326&kind=1702 Quote
Asdf Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Orientuje się ktoś czy na wystawie wystawcy mają dostęp do prądu? Pozdrawiam Quote
Gazuś Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Świetny parasolek :):) Artik&Shapali : A co chcecie suszarke posłączyć? :):) Prąd bedzie na 100% w budynku - sekretariat, te sprawy... Ale na ringach chyba nie :( Quote
Asdf Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Tak, chodzi mi o suszarke. Ciekawe czy w budynku sekretariatu jest miejsce na takie sprawy?? Quote
agacia Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Aga,a wysuszysz nas jakbysmy bardzo mokre byly? :wink: Bo tak jak patrzylam na pogode w Onecie to na jutro dosc spory deszcz zapowiadaja przed poludniem :wink: No i o ktorej planujesz byc jutro na wystawie? Bo ja bede kolo 8 Quote
paolinka Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 A to ciekawe z ta pogoda.... wczoraj patrzylam na wp.pl i bylo sloneczko w sobote, dzisiaj patrze i ulewy :o Tylko nie to! Mam dosc wystaw w deszczu, trzecia pod rzad to juz przesada :roll: Quote
Asdf Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Jak wezme suszare to chmury nią rozwieje :) Hehe, ale tak serio jak ma lać to chyba sobie sprzęt odpuszcze :/ Quote
Toller Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Dobra, my wyjeżdzamy za chwilę. Do zobaczenia- na suchym- oby, ringu!!!! Quote
agacia Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Ja jade za 3h. Powodzenia wszystkim i do zobaczenia co niektorym :wink: Quote
lapis Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 ja jeszcze przy podobnej puszeczce jak Twój psiut, ale wstaję o 2 Do zobaczenia w Sopocie Quote
Gazuś Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 A ja wyjeżdżam jutro o 7 :):) I dojade na 8 :) Mam nadzieje, że pogoda będzie dobra, bo chociaż mokry golden wygląda pięknie i własciwie wooolno moknie to biedni by byli właściciele psów "łatwo przemakających" :) Quote
Recommended Posts