Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy ktoś z Trójmiasta może podać najlepszą drogę dojazdu (prawdopodobnie od Grunwaldzkiej) , wejście ( wejścia) i na jakich ulicach / parkingach najlepiej postawić auto.
Zdrówko :lol:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I dlatego właściciele długowłosych, puchatych psów biorą duże parasole i ręczniki :D My też zabieramy taki wieeelki parasol wędkarski :D
Super tylko jest go wieźć w pociągu razem z innymi bagażami, psem, i składanymi krzesełkami :evil:

Posted

lapis napisał(a):
Fafik to taki pies, że mokry aż tak źle wyglądać nie będzie, ale współczuję wszystkim właścicielom puchatych i długowłosych psów, gdzie przy prezentacji psa ważny jest wygląd włosa

Ale te puchate, dlugowlose psy dzieki swojej bujnej szacie czesto nawet nie poczuja deszczu, a moj krotkowlosy bezpodszerstkowy bidulek tak zmokl a przez to zmarzl w Trokach, ze ledwo raczyl sie pokazac.

Posted

A ja biore Azji zamiast klatki zwykly namiot z marketu prosty w rozkladaniu 8) Niestety nie mam nic innego,a sobie chyba parasol wezme. Moze jednak w Sopocie nie bedzie padac :wink:

Posted

Zeliika napisał(a):
lapis napisał(a):
Fafik to taki pies, że mokry aż tak źle wyglądać nie będzie, ale współczuję wszystkim właścicielom puchatych i długowłosych psów, gdzie przy prezentacji psa ważny jest wygląd włosa

Ale te puchate, dlugowlose psy dzieki swojej bujnej szacie czesto nawet nie poczuja deszczu, a moj krotkowlosy bezpodszerstkowy bidulek tak zmokl a przez to zmarzl w Trokach, ze ledwo raczyl sie pokazac.

Tak, Troki to był prawdziwy dzeszcz...Nie życzę takiego w Sopocie... :o

Posted

I jeszcze jedno: Na którą jest JH? :)
I czy ktos mógł by pożyczyć pieska na JH w niedziele (nie dla mnie, dla Beff) :)
I JH jest i w ten i w ten dzień tak... A która grupa w jaki dzień? :)
Bo Beff należy do starszej (13-18 lat, tak?) i byśmy mogły raczej w niedziele :)

Posted

Toller-Fox napisał(a):
I dlatego właściciele długowłosych, puchatych psów biorą duże parasole i ręczniki :D My też zabieramy taki wieeelki parasol wędkarski :D
Super tylko jest go wieźć w pociągu razem z innymi bagażami, psem, i składanymi krzesełkami :evil:

Zwłaszcza w pociągu osobowym lub pospiesznym. :D
Jechałam niedawno pośpiechem z niedużym psem, niedużym plecaczkiem i płaską, poręczną klateczką, na korytarzu, na jednej nodze, tłum przez całą drogę chodził w te i wewte, podróż trawała na szczęście tylko ok. 4 godz. Mam dosyć na długo :evil:

Posted

JH to junoir Handling - czyli po polsku młody prezenter :) To konkurs dla młodych wystawców, nie ocenia sie psa - tylko osobe :)
I tak - piesek nie musi być twój :)

Niech mi ktoś odowie na wcześniejsze pytanie :)

Posted

Świetny parasolek :):)
Artik&Shapali : A co chcecie suszarke posłączyć? :):)
Prąd bedzie na 100% w budynku - sekretariat, te sprawy... Ale na ringach chyba nie :(

Posted

Aga,a wysuszysz nas jakbysmy bardzo mokre byly? :wink: Bo tak jak patrzylam na pogode w Onecie to na jutro dosc spory deszcz zapowiadaja przed poludniem :wink:

No i o ktorej planujesz byc jutro na wystawie? Bo ja bede kolo 8

Posted

A to ciekawe z ta pogoda.... wczoraj patrzylam na wp.pl i bylo sloneczko w sobote, dzisiaj patrze i ulewy :o
Tylko nie to! Mam dosc wystaw w deszczu, trzecia pod rzad to juz przesada :roll:

Posted

A ja wyjeżdżam jutro o 7 :):) I dojade na 8 :)
Mam nadzieje, że pogoda będzie dobra, bo chociaż mokry golden wygląda pięknie i własciwie wooolno moknie to biedni by byli właściciele psów "łatwo przemakających" :)