Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gazuś napisał(a):
Dzieki wielkie za odpowiedz :):)
A ty na ktora jedziesz i z jakimi psiakami?

No i czy JH jest w sobote czy w niedziele?

ja bede w sobote najprawdopodobniej na samym JH, ewentualnie przy huskich, no a w niedziele wystawiam swoje dwie dziewczynki shih-tzu i na JH (o ile znajde pieska i nie pokryje się z oceną w ringu). Przyjade pewnie gdzieś na 11.30, bo ocene mamy dopiero około 13.15 8)
A Ty chcesz pierwszy raz startować w JH? :D

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PARSONRK'][quote name='carotina']Czy znajdzie się osoba która zgodziłaby się pożyczyć mi pieska na JH w niedziele?? :roll:

Może parsonka??

Będziemy i w sobotę i w niedzielę

bardzo chętnie :D :D :D
żałowałam, że nie mogłam wziąść go w Koszalinie, to nadrobie w Sopocie :P :lol:
reszte uzgodnimy na priv :D

Posted

Ja rówież będę startowała na JH, ale jeszcze nie wiem z jakim psiakiem bo swoich nie biore. Może znajdzie sie ktoś jeszcze kto pożyczyłby mi psiaka na konkurs :D

Posted

[quote name='sheltie']Ja rówież będę startowała na JH, ale jeszcze nie wiem z jakim psiakiem bo swoich nie biore. Może znajdzie sie ktoś jeszcze kto pożyczyłby mi psiaka na konkurs :D

Mam jezcze jednego zgłoszonego parsona, tylko on jest młodziak i mogą z nim być problemy :evilbat:

Posted

tufi napisał(a):
Martwcie sie bardziej o pogode - wczoraj bylo sloneczko i wiatr, dzis jest okropnie szaro, do 13 lało, jest zimno i w ogole...

Ja mam psiaki, które wyjdą bez względu na pogodę i źle nie wyglądają mokre. Ale nie chciałabym mieć długowłosego psiaka typu york lub westi.

Posted

Gazuś napisał(a):
Carotina, a czy wystawienie mojego psiaka w razie mojego zawału aktualne nadal? :):) :D

oczywiście :D tylko napisz mi w jakiej jesteś klasie i o której wchodzicie, bo okazało się że mam na sobote jeszcze autralianki, więc musimy wiedzieć, czy się nie pokryje :wink:

Posted

No to ja taki pech miałam wczoraj... Doc opuszke sobie rozciął i sprawa wystawy była na włosku :) Ma opartunek, jutro rano moge mu zdjąć i naszczęście jedziemy :D
Carotina : Ja wystawiam o 10 w pośredniej (pośrednia wychodzi pierwsza na ring). Może prześlij mi na priv swój nr kom, to jak zemdleje to do ciebie zadzwnonie :):) (Albo raczje ktoś kto ze mną będzie :) )
A australijskie pieski masz na którą? :) Też popatrzeć przyjde :)

Posted

Jezu, Gazuś ostatnio jakaś epidemia rozciętych opuszków! Już biedny golden-owner nie pojechał do Zakopca, bo łapka rozpaprana, teraz ty... Myślę, że to robota konkurencji u goldków :D

Posted

Z informacji, które posiadam pogoda na wekend do :lmaa: :lmaa: :lmaa:

W sobotę ok. południa ma padać i w niedzielę co jakiś czas przelotny deszcz
:evil: :evil: :evil:

Posted

Fafik to taki pies, że mokry aż tak źle wyglądać nie będzie, ale współczuję wszystkim właścicielom puchatych i długowłosych psów, gdzie przy prezentacji psa ważny jest wygląd włosa