carotina Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Gazuś napisał(a):Dzieki wielkie za odpowiedz :):) A ty na ktora jedziesz i z jakimi psiakami? No i czy JH jest w sobote czy w niedziele? ja bede w sobote najprawdopodobniej na samym JH, ewentualnie przy huskich, no a w niedziele wystawiam swoje dwie dziewczynki shih-tzu i na JH (o ile znajde pieska i nie pokryje się z oceną w ringu). Przyjade pewnie gdzieś na 11.30, bo ocene mamy dopiero około 13.15 8) A Ty chcesz pierwszy raz startować w JH? :D Quote
PARSONRK Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 [quote name='carotina']Czy znajdzie się osoba która zgodziłaby się pożyczyć mi pieska na JH w niedziele?? :roll: Może parsonka?? Będziemy i w sobotę i w niedzielę Quote
carotina Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 [quote name='PARSONRK'][quote name='carotina']Czy znajdzie się osoba która zgodziłaby się pożyczyć mi pieska na JH w niedziele?? :roll: Może parsonka?? Będziemy i w sobotę i w niedzielę bardzo chętnie :D :D :D żałowałam, że nie mogłam wziąść go w Koszalinie, to nadrobie w Sopocie :P :lol: reszte uzgodnimy na priv :D Quote
Gazuś Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Nie, ja na JH nie startuje, tak sie tylko pytałam :):) MOja koleżanka chciała startować więc dla niej to info było ale i tak nie ma pieska :( Quote
kingula Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 W sobote moge sluzyc swoja sunia- samoyedka jesli ktos poszukuje pieska na JH Quote
Gazuś Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Kingula! jak by moja friendsówna sie zdecydowała to możemy na Ciebie liczyć? Quote
Ventora Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Ja rówież będę startowała na JH, ale jeszcze nie wiem z jakim psiakiem bo swoich nie biore. Może znajdzie sie ktoś jeszcze kto pożyczyłby mi psiaka na konkurs :D Quote
PARSONRK Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 [quote name='sheltie']Ja rówież będę startowała na JH, ale jeszcze nie wiem z jakim psiakiem bo swoich nie biore. Może znajdzie sie ktoś jeszcze kto pożyczyłby mi psiaka na konkurs :D Mam jezcze jednego zgłoszonego parsona, tylko on jest młodziak i mogą z nim być problemy :evilbat: Quote
Gazuś Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Carotina, a czy wystawienie mojego psiaka w razie mojego zawału aktualne nadal? :):) :D Quote
tufi Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Martwcie sie bardziej o pogode - wczoraj bylo sloneczko i wiatr, dzis jest okropnie szaro, do 13 lało, jest zimno i w ogole... Quote
PARSONRK Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 tufi napisał(a):Martwcie sie bardziej o pogode - wczoraj bylo sloneczko i wiatr, dzis jest okropnie szaro, do 13 lało, jest zimno i w ogole... Ja mam psiaki, które wyjdą bez względu na pogodę i źle nie wyglądają mokre. Ale nie chciałabym mieć długowłosego psiaka typu york lub westi. Quote
agacia Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 A czy jedzie ktos jutro w nocy pociagiem z wroclawia do sopotu lub dosiada sie gdzies po drodze? Quote
góral Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Ja jadę jutro w nocy pociągiem z Katowic, czy ktoś też się wybiera?? Quote
carotina Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Gazuś napisał(a):Carotina, a czy wystawienie mojego psiaka w razie mojego zawału aktualne nadal? :):) :D oczywiście :D tylko napisz mi w jakiej jesteś klasie i o której wchodzicie, bo okazało się że mam na sobote jeszcze autralianki, więc musimy wiedzieć, czy się nie pokryje :wink: Quote
pszym Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 No a my niestety się nie wystawimy... :cry: Foks ma dwa szwy pod okiem...Ale chyba przyjadę popatrzec, tylu znajomych... 8) Quote
Draczyn Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Nam też przykro, że w tym roku nie jedziemy. Jakaś chwilowa głupota - zaćmienie Quote
Toller Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Pszym: a co sie stało? Najgorsze są takie wypadki tuż przed wystawą - płacisz, zamawiasz nocleg, przygotowujesz wszystko, a tu pech.... Quote
Gazuś Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 No to ja taki pech miałam wczoraj... Doc opuszke sobie rozciął i sprawa wystawy była na włosku :) Ma opartunek, jutro rano moge mu zdjąć i naszczęście jedziemy :D Carotina : Ja wystawiam o 10 w pośredniej (pośrednia wychodzi pierwsza na ring). Może prześlij mi na priv swój nr kom, to jak zemdleje to do ciebie zadzwnonie :):) (Albo raczje ktoś kto ze mną będzie :) ) A australijskie pieski masz na którą? :) Też popatrzeć przyjde :) Quote
Toller Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Jezu, Gazuś ostatnio jakaś epidemia rozciętych opuszków! Już biedny golden-owner nie pojechał do Zakopca, bo łapka rozpaprana, teraz ty... Myślę, że to robota konkurencji u goldków :D Quote
lapis Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Z informacji, które posiadam pogoda na wekend do :lmaa: :lmaa: :lmaa: W sobotę ok. południa ma padać i w niedzielę co jakiś czas przelotny deszcz :evil: :evil: :evil: Quote
Daisunia Posted August 12, 2005 Author Posted August 12, 2005 cicho...... Będzie pięęęękna pogoda ;) :D Quote
Toller Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Super, zważywszy że wchodzimy koło południa w sobotę.. :evil: :evil: Ale też były straszne prognozy dla Zakopca, a jakoś ocaleliśmy :D Quote
lapis Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Ja mam informacje bardzo sprawdzalne (z serwisu rybackiego) i jest mi bardzo przykro, bo ja też wychodzę po 12 na ring Quote
agacia Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Ja kolo 14 wychodze :roll: Chyba wezme Azji parasol :wink: Quote
lapis Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Fafik to taki pies, że mokry aż tak źle wyglądać nie będzie, ale współczuję wszystkim właścicielom puchatych i długowłosych psów, gdzie przy prezentacji psa ważny jest wygląd włosa Quote
Recommended Posts