Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na zgłoszeniu nie mieliśmy nic napisane że trza świadectwo zdrowia - jedynie jest podane zeby wziąć książeczkę zdrowia, ze wścieklizną i tyle. Ale jestem w szoku, bo z tyłu zgłoszenia jest wykaz ringów, sędziów, i ras !!!! Chciało im się !!!

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No ja mam do Sopotu 1,5 godzinki więc jade w Sobote rano. Ale niestety tata wyjechał w delegacje i nie mamy samochodu...Wrrr.... To sie z hodowcą chyba zabieram... Albo sie coś wykonbinuje...
Bo Hodowca nasza chciała tak jechać zeby tam być o 9:30 około - a mi zalezy żeby jak najwczesniej bo wiadomo - żeby sie piesiu przyzwyczaił :)
Bedziemy kombinowac jakis dojazd...
A co?

Posted

ohhh ja tez nie dostalam :roll: jutro ostatnia szansa, jak nie ebdzie rano to koniec... jedziemy bez potwierdzen... a na wystawie bede stala w kolejce po numerki :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

maga, to może zadzwoń do nich i powiedz ze sama pójdziesz odebrać potwierdzenie do odzdziału, co?
Przecież on jest w Sopocie właśnie to byś blisko miała!

Posted

Gazuś napisał(a):
maga, to może zadzwoń do nich i powiedz ze sama pójdziesz odebrać potwierdzenie do odzdziału, co?

na pewno juz wysłali :lol:
co mi tam... przyjde w sobote i sobie postoje w kolejce :lol: :wink:

Posted

maga18 napisał(a):
Gazuś napisał(a):

na pewno juz wysłali :lol:
co mi tam... przyjde w sobote i sobie postoje w kolejce :lol: :wink:

wiesz w sopocie nigdy raczej nie ma tych gigantycznych kolejek :wink: :P (nie to co Poznan :evilbat: :wink: )

Posted

My od jutra na Wyspie Sobieszanskiej, wystawiam sie w sobote - wchodze jako pierwsza, ring 16, moj numer 1406. Potwierdzenia nie mam, biore dowod wplaty i potwierdzenie zgloszenia internetowego.
Do zobaczenia i powodzenia wszystkim!

Posted

[quote name='"tufi"']My od jutra na Wyspie Sobieszanskiej, wystawiam sie w sobote - wchodze jako pierwsza, ring 16, moj numer 1406. Potwierdzenia nie mam, biore dowod wplaty i potwierdzenie zgloszenia internetowego.
o zobaczenia i powodzenia wszystkim![/quote

Nie szukaj Wyspy Sobieszańskiej, tylko SOBIESZEWSKIEJ, bo taka jest prawidłowa nazwa.Leje jak z przysłowiowego cebra i jest bardzo zimno.Powodzenia

Posted

sluchajcie zrezygnowalam z wyjazdu do Sopotu. mam zarezerwowany nocleg w Gransku 11.08-14.08 (czyli trzy noclegi) odstapie to gratis. jesli jest ktos zainteresowany to dawajcie na PW. wplacilam oplate rezerwacyjna rowna jednemu noclegowi (o ile dobrze pamietam 100/nocleg) i szkoda, zeby przepadlo

Posted

[quote name='an3czka']sluchajcie zrezygnowalam z wyjazdu do Sopotu. mam zarezerwowany nocleg w Gransku 11.08-14.08 (czyli trzy noclegi) odstapie to gratis. jesli jest ktos zainteresowany to dawajcie na PW. wplacilam oplate rezerwacyjna rowna jednemu noclegowi (o ile dobrze pamietam 100/nocleg) i szkoda, zeby przepadlo

Łoj strasznie drogi nocleg złapałaś. Ja mam też w gdańsku ale 20 zł za nockę i super dojazd na tory :wink:
www.morenka.com.pl

Posted

PARSONRK napisał(a):

Ja mam też w gdańsku ale 20 zł za nockę i super dojazd na tory :wink:

:o
tanioooo!! ja mam 30 zl w Sopocie za nocke :lol: i nie wiem jak z dojazdem na tory ;)

moze mi ktos powie... bede miszkala na ul.Okreznej, na gornym osiedlu kolo Uniwerku... daleko od wystawy???

Posted

no nie weim byc moze drogo. to pokoj dla dwoch osob z psem, z lazienka oczywiscie. na pietrze kuchnia, z ktorej mozna korzystac. teren zamkniety, wiec auta nie ukradna.

Posted

Witam wszystkich serdecznie, a w szczególności dla MAD MAXa Pasady. Mamy (tzn. rodzina) jego siostrzyczkę z miotu MYSTIC LADY Pasada. Mam nadzieje że spotkamy sie na wystawie. Niestety też nie dostaliśmy potwierdzenia z Sopotu, bierzemy więc zgłoszenie i dowód wpłaty no i w drogę.
Gazuś czy to wasza pierwsza wystawa?

Posted

maga18 napisał(a):
ja mam 30 zl w Sopocie za nocke :lol: i nie wiem jak z dojazdem na tory ;)

moze mi ktos powie... bede miszkala na ul.Okreznej, na gornym osiedlu kolo Uniwerku... daleko od wystawy???

samochodem ok. 5-10 minut, musisz tylko popatrzeć na mape żeby nie wjechać w jakąś jednokierunkową w pobliżu wystawy :wink:

Posted

Hej Amika!! :):)
Rodzeństwo spotkaliśmy :D
No i tak - niestety to nasza pierwsza wystawa, a wasza?
No i sie musimy koniecznie spotkać w Sopocie :) JA Docka wystawiam w pośredniej a wy?
No i nie wiem czy wiesz, ale na wystawie będzie też nasz braciszek MEDLODY MAKER Pasada :)

Posted

Iwona i Gucia napisał(a):
maga18 napisał(a):
ja mam 30 zl w Sopocie za nocke :lol: i nie wiem jak z dojazdem na tory ;)

samochodem ok. 5-10 minut, musisz tylko popatrzeć na mape żeby nie wjechać w jakąś jednokierunkową w pobliżu wystawy :wink:

dziekuje za rady :D