Toller Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Na zgłoszeniu nie mieliśmy nic napisane że trza świadectwo zdrowia - jedynie jest podane zeby wziąć książeczkę zdrowia, ze wścieklizną i tyle. Ale jestem w szoku, bo z tyłu zgłoszenia jest wykaz ringów, sędziów, i ras !!!! Chciało im się !!! Quote
Gazuś Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 MAM ZGŁOSZENIE :) Teraz tylko jechać :) maga, a co ty tak wczesnie do Sopotu? Quote
maga18 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Gazuś napisał(a):maga, a co ty tak wczesnie do Sopotu? wakacje 8) Quote
Toller Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Gazuś : a kiedy jedziesz? W piątek czy wcześniej, i czym? Quote
Gazuś Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 No ja mam do Sopotu 1,5 godzinki więc jade w Sobote rano. Ale niestety tata wyjechał w delegacje i nie mamy samochodu...Wrrr.... To sie z hodowcą chyba zabieram... Albo sie coś wykonbinuje... Bo Hodowca nasza chciała tak jechać zeby tam być o 9:30 około - a mi zalezy żeby jak najwczesniej bo wiadomo - żeby sie piesiu przyzwyczaił :) Bedziemy kombinowac jakis dojazd... A co? Quote
lapis Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 my jeszcze nie dostaliśmy, ale może lada dzień Quote
maga18 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 ohhh ja tez nie dostalam :roll: jutro ostatnia szansa, jak nie ebdzie rano to koniec... jedziemy bez potwierdzen... a na wystawie bede stala w kolejce po numerki :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
Gazuś Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 maga, to może zadzwoń do nich i powiedz ze sama pójdziesz odebrać potwierdzenie do odzdziału, co? Przecież on jest w Sopocie właśnie to byś blisko miała! Quote
maga18 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Gazuś napisał(a):maga, to może zadzwoń do nich i powiedz ze sama pójdziesz odebrać potwierdzenie do odzdziału, co? Przecież on jest w Sopocie właśnie to byś blisko miała! na pewno juz wysłali :lol: co mi tam... przyjde w sobote i sobie postoje w kolejce :lol: :wink: Quote
carotina Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 maga18 napisał(a):Gazuś napisał(a):maga, to może zadzwoń do nich i powiedz ze sama pójdziesz odebrać potwierdzenie do odzdziału, co? Przecież on jest w Sopocie właśnie to byś blisko miała! na pewno juz wysłali :lol: co mi tam... przyjde w sobote i sobie postoje w kolejce :lol: :wink: wiesz w sopocie nigdy raczej nie ma tych gigantycznych kolejek :wink: :P (nie to co Poznan :evilbat: :wink: ) Quote
Atomic Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Ja oczywiscie bede :) Ale tylko na MP i jako widz :) :lol: Quote
tufi Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 My od jutra na Wyspie Sobieszanskiej, wystawiam sie w sobote - wchodze jako pierwsza, ring 16, moj numer 1406. Potwierdzenia nie mam, biore dowod wplaty i potwierdzenie zgloszenia internetowego. Do zobaczenia i powodzenia wszystkim! Quote
lima Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='"tufi"']My od jutra na Wyspie Sobieszanskiej, wystawiam sie w sobote - wchodze jako pierwsza, ring 16, moj numer 1406. Potwierdzenia nie mam, biore dowod wplaty i potwierdzenie zgloszenia internetowego. o zobaczenia i powodzenia wszystkim![/quote Nie szukaj Wyspy Sobieszańskiej, tylko SOBIESZEWSKIEJ, bo taka jest prawidłowa nazwa.Leje jak z przysłowiowego cebra i jest bardzo zimno.Powodzenia Quote
tufi Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 A czy ja gdzies napisalam, ze szukam? :o :lol: :roll: Quote
an3czka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 sluchajcie zrezygnowalam z wyjazdu do Sopotu. mam zarezerwowany nocleg w Gransku 11.08-14.08 (czyli trzy noclegi) odstapie to gratis. jesli jest ktos zainteresowany to dawajcie na PW. wplacilam oplate rezerwacyjna rowna jednemu noclegowi (o ile dobrze pamietam 100/nocleg) i szkoda, zeby przepadlo Quote
PARSONRK Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='an3czka']sluchajcie zrezygnowalam z wyjazdu do Sopotu. mam zarezerwowany nocleg w Gransku 11.08-14.08 (czyli trzy noclegi) odstapie to gratis. jesli jest ktos zainteresowany to dawajcie na PW. wplacilam oplate rezerwacyjna rowna jednemu noclegowi (o ile dobrze pamietam 100/nocleg) i szkoda, zeby przepadlo Łoj strasznie drogi nocleg złapałaś. Ja mam też w gdańsku ale 20 zł za nockę i super dojazd na tory :wink: www.morenka.com.pl Quote
maga18 Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 PARSONRK napisał(a): Ja mam też w gdańsku ale 20 zł za nockę i super dojazd na tory :wink: :o tanioooo!! ja mam 30 zl w Sopocie za nocke :lol: i nie wiem jak z dojazdem na tory ;) moze mi ktos powie... bede miszkala na ul.Okreznej, na gornym osiedlu kolo Uniwerku... daleko od wystawy??? Quote
an3czka Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 no nie weim byc moze drogo. to pokoj dla dwoch osob z psem, z lazienka oczywiscie. na pietrze kuchnia, z ktorej mozna korzystac. teren zamkniety, wiec auta nie ukradna. Quote
PARSONRK Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 [quote name='maga18'][quote name='PARSONRK'] Ja mam też w gdańsku ale 20 zł za nockę i super dojazd na tory :wink: :o tanioooo!! ja mam 30 zl w Sopocie za nocke :lol: i nie wiem jak z dojazdem na tory ;) moze mi ktos powie... bede miszkala na ul.Okreznej, na gornym osiedlu kolo Uniwerku... daleko od wystawy??? Też dojazd łatwy zobacz na http://mapa.szukacz.pl/?z_city_id=57&info=20&lang=pl Quote
Gazuś Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 No Maga, troche drogi masz.... Tramwaj sie kłania. http://sopot.net/mapa/mapa.htm Quote
Amika Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Witam wszystkich serdecznie, a w szczególności dla MAD MAXa Pasady. Mamy (tzn. rodzina) jego siostrzyczkę z miotu MYSTIC LADY Pasada. Mam nadzieje że spotkamy sie na wystawie. Niestety też nie dostaliśmy potwierdzenia z Sopotu, bierzemy więc zgłoszenie i dowód wpłaty no i w drogę. Gazuś czy to wasza pierwsza wystawa? Quote
maga18 Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 [quote name='Gazuś']No Maga, troche drogi masz.... Tramwaj sie kłania. http://sopot.net/mapa/mapa.htm albo samochod :lol: Quote
Iwona. Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 maga18 napisał(a): ja mam 30 zl w Sopocie za nocke :lol: i nie wiem jak z dojazdem na tory ;) moze mi ktos powie... bede miszkala na ul.Okreznej, na gornym osiedlu kolo Uniwerku... daleko od wystawy??? samochodem ok. 5-10 minut, musisz tylko popatrzeć na mape żeby nie wjechać w jakąś jednokierunkową w pobliżu wystawy :wink: Quote
Gazuś Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Hej Amika!! :):) Rodzeństwo spotkaliśmy :D No i tak - niestety to nasza pierwsza wystawa, a wasza? No i sie musimy koniecznie spotkać w Sopocie :) JA Docka wystawiam w pośredniej a wy? No i nie wiem czy wiesz, ale na wystawie będzie też nasz braciszek MEDLODY MAKER Pasada :) Quote
maga18 Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Iwona i Gucia napisał(a):maga18 napisał(a): ja mam 30 zl w Sopocie za nocke :lol: i nie wiem jak z dojazdem na tory ;) moze mi ktos powie... bede miszkala na ul.Okreznej, na gornym osiedlu kolo Uniwerku... daleko od wystawy??? samochodem ok. 5-10 minut, musisz tylko popatrzeć na mape żeby nie wjechać w jakąś jednokierunkową w pobliżu wystawy :wink: dziekuje za rady :D Quote
Recommended Posts