Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj, zawsze trzeba mieć nadzieje, że będzie śedziowała jakoś bardziej obiektywnie :)
No bo w końcu pies powinien zgadzać sie jak najbardziej ze standardem tollerów a nie ródych goldenów, jak to ujęłaś :):)
Bedziemy kibicować :)

Posted

Gazuś napisał(a):
Eeh.... Najgorzje jak byśmy np mieli po 2 psy wystawiać i by były w jednej godiznie... Ehhh....

Wysttawiam więcej, ale dokładnie dwa sie nakładają :(

A oba najlepiej chodza ze mną :D i jest nie fajnie teraz :-?

Posted

Ringi nie sa koło siebie, 3 nr róznicy, a jak to bedzie wygladało metrowo to sie okaze :wink:

Jeden piesek jest mój, a jeden nie mój i będzie go musił ktos inny wystawic, rady nie ma :-?

Bo w sumie klase odstepu od mojego wystawiam innego huszczaka nie mojego, ale urodzonego u mnie i tez musze miec czas z nim pochodzic, uczesac itd

Posted

No to ja mam nadzieję że w sobotę spotkam kogoś z dogomanii... ja tak jak pisałam jade ze swoim yorkiem 8) no i będzie ze mną koleżanka <BTW tesh z dogo Magdalena1> nas bedzie łatwo poznać bo 2 dziewczyny jedna z maleńką sunią a druga z rosłym psiurem 8) :wink:
wiec zapraszam do ringu yorków 8)

a dostał jush ktoś potwierdzenia? bo ja chcę wyjechać we wtorek a potwierdzeń nie widac więc czekam az dosatnę... :roll: :-?

pozdrawiam :fadein:

Posted

W Sopocie 13/14.08.2005r. będzie wystawa psów. Czy ktoś wie jak uzyskać na ten temat informacje lub zapisać się ? :hmmmm:

Jest jakaś strona www ? A może trzeba gdzieś zadzwonić ? :hmmmm:

Posted

Sluchajcie,

Czy na pewno bedzie mozna wejsc bez potwierdzenia, a jedynie z dowodem wplaty? Ja jutro wyjezdzam i nie bede miala jak, cholera, odebrac poczty.