Toller Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 A nas sędziuje p. Klimaszewska. :niewiem: tylko jak... Quote
Gazuś Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Oj, zawsze trzeba mieć nadzieje, że będzie śedziowała jakoś bardziej obiektywnie :) No bo w końcu pies powinien zgadzać sie jak najbardziej ze standardem tollerów a nie ródych goldenów, jak to ujęłaś :):) Bedziemy kibicować :) Quote
sh_maniak Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Gazuś napisał(a):Eeh.... Najgorzje jak byśmy np mieli po 2 psy wystawiać i by były w jednej godiznie... Ehhh.... Wysttawiam więcej, ale dokładnie dwa sie nakładają :( A oba najlepiej chodza ze mną :D i jest nie fajnie teraz :-? Quote
Toller Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Z deka niefajnie :D Ale może coś się opóźni i zdążysz oba? Blisko masz te ringi? Quote
Gazuś Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 No i czy masz w zapasie kogos kto ci pieska wystawi? :wink: Quote
sh_maniak Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Ringi nie sa koło siebie, 3 nr róznicy, a jak to bedzie wygladało metrowo to sie okaze :wink: Jeden piesek jest mój, a jeden nie mój i będzie go musił ktos inny wystawic, rady nie ma :-? Bo w sumie klase odstepu od mojego wystawiam innego huszczaka nie mojego, ale urodzonego u mnie i tez musze miec czas z nim pochodzic, uczesac itd Quote
Agappe Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Marta wybierasz się?? :))) może w końcu się spotkamy :))) Quote
sh_maniak Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Tak Daria jadę :wink: wystawiam 4 sh i miałam jeszcze sofciczke, ale nie wyrobie czasowo :-? ... help :D Quote
Agappe Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 w sobote wystawiam tylko moją Anate.. akity idą o 12.30.. jest ich 36 anata idzie w ostatniej klasie... moge jakoś pomóc?? Quote
sh_maniak Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Daria jasne, ze tak :angel: :angel: :calus: Będę dla ciebie miała wiele bojowych zadań 8) , cieszysz się :wink: Quote
sh_maniak Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 dwa juniorki, Asanpi i Soska :wink: - maja bardzo duże i dobre stawki w konkurencj. A wystawiam jeszcze Miska ( Rubinowego brat) i Andy :wink: Quote
Agappe Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 hmmm.. to przy czy Ci pomoc potrzebna/? Jakież to dla mnie ciekawe zajęcia wynalazłaś? :) Quote
sh_maniak Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Czesać lub trzymac do czesania :wink: , focić :wink: itd :lol: Quote
Asiaczek Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Basenji - zrobicie zdjęcia temu meksykańskiemu golaskowi? Nic nie odpowiadasz... Pzdr. Quote
Yorkies Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 No to ja mam nadzieję że w sobotę spotkam kogoś z dogomanii... ja tak jak pisałam jade ze swoim yorkiem 8) no i będzie ze mną koleżanka <BTW tesh z dogo Magdalena1> nas bedzie łatwo poznać bo 2 dziewczyny jedna z maleńką sunią a druga z rosłym psiurem 8) :wink: wiec zapraszam do ringu yorków 8) a dostał jush ktoś potwierdzenia? bo ja chcę wyjechać we wtorek a potwierdzeń nie widac więc czekam az dosatnę... :roll: :-? pozdrawiam :fadein: Quote
Gazuś Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 U mnie też jeszcze nie doszło... Już mnie to wkurza obiecywali POPRZEDNI tydzień :evil: Quote
Betina Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 W Sopocie 13/14.08.2005r. będzie wystawa psów. Czy ktoś wie jak uzyskać na ten temat informacje lub zapisać się ? :hmmmm: Jest jakaś strona www ? A może trzeba gdzieś zadzwonić ? :hmmmm: Quote
Incunabula Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 http://www.zkwp.pl/wyst05pl/gdansk.html Tu jest dokładnie co i jak ;) Quote
Ajrisz Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Sluchajcie, Czy na pewno bedzie mozna wejsc bez potwierdzenia, a jedynie z dowodem wplaty? Ja jutro wyjezdzam i nie bede miala jak, cholera, odebrac poczty. Quote
Recommended Posts