Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

maga18 napisał(a):
nie wiedzialam ze mimo nie wystawienia psa trzeba placic :roll:
Na każdym zgłoszeniu jest to napisane tłustym drukiem :D Ale widać nie wszystkie oddziały egzekwują, mojemu znajomemu zagrozili chyba wykluczeniem z ZK, ale głowy nie dam... w każdym razie podziałało i zapłacił cenę jak na wystawie :roll:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Atomic napisał(a):
Ja będe na 100 % w klasie szczeniaków oczywiście z psiakiem husky... Już mam nerwa bo to nasz debiut... :o :D

wystawiasz Sharpiego sama?! czy mam ci wystawic :wink:
Pzdr
Villarica Siberians

Posted

Savannah napisał(a):
Atomic napisał(a):
Ja będe na 100 % w klasie szczeniaków oczywiście z psiakiem husky... Już mam nerwa bo to nasz debiut... :o :D

wystawiasz Sharpiego sama?! czy mam ci wystawic :wink:
Pzdr
Villarica Siberians

lepiej niech sama zlapie bakcyla :wink:
grunt to nie panikowac :lol:
pozdrawiam iwona

Posted

ja pamietam jak panikowalam przed pierwsza moja i mojego psiaka wystawa... bylo to Opole 2005 :D strasznieeee sie balam!!! ale poszlo nam niezle... ;)

WO, BOB Puppy i BIS Puppy :multi:

teraz nie wyobrazam sobie, ze nie ja go wystawiam!!! uzaleznilam sie od wystawiania!!! ;)

Posted

takatuka napisał(a):
ofcaa napisał(a):

grunt to nie panikowac :lol:
pozdrawiam iwona

Łatwo ci mówić :roll:
:wink:

no tym co wystawiają już pare lat to łatwo mówic 8)
Pzdr
Villarica Siberians

Posted

maga18 napisał(a):
ja wystawialam dopiero 3x i tez to powiem "nie panikowac" :D a co wazniejsze miec trzezwy umysl by jak najlepiej zaprezentowac psiaka :D

Zgadzam się całkowicie :kciuki:
Pzdr
Villarica Siberians

Posted

No dokladnie termin mógłby byc przedłuzony do poniedziałku po wystawie Warszawskiej bo tak nie wiem czy tu dostane Caciba i nie wiem czy zgłąszac bo sOPOt to taki hektar drogi..w kazdym razie mam w planach pojechac z siberianem i z grzywaczką do championów.

Posted

Koronko moja kochana koniecznie!! Będę z Penny, może nawet i z Polką, byłoby super :D :drinking: :wink:
Tylko pamiętajcie, że strasznie jest krótki termin wysyłania zgłoszeń, tylko do końca czerwca :o
Ale czytała, że impreza w Sopocie należy do jednej z najlepszych pod względem organizacyjnym i klimatu więc miło będzie :D

Posted

[quote name='A(leksand)ra&Ar(i)a']To ja Cię w tym Sopocie dorwę... :wink: Wycałuj moją sunieczkę kieszonkową od trzymającej kciuki ciotki :D

DOBRA!!! :) Będziesz ze swoją Arią? Nie możemy spotkać się w Wawie, to spotkamy się w sopocie :lol:

Marcia

Koronko moja kochana koniecznie!! Będę z Penny, może nawet i z Polką, byłoby super

:angel: :angel: