adda Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 maga18 napisał(a):nie wiedzialam ze mimo nie wystawienia psa trzeba placic :roll: Na każdym zgłoszeniu jest to napisane tłustym drukiem :D Ale widać nie wszystkie oddziały egzekwują, mojemu znajomemu zagrozili chyba wykluczeniem z ZK, ale głowy nie dam... w każdym razie podziałało i zapłacił cenę jak na wystawie :roll: Quote
Daisunia Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 mam miłą wiadomośc :) może ja i daisyśka sie wybierzemy jak sie dowiem czy juz jest numer rodowodu Quote
Atomic Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Ja będe na 100 % w klasie szczeniaków oczywiście z psiakiem husky... Już mam nerwa bo to nasz debiut... :o :D Quote
Savannah Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Atomic napisał(a):Ja będe na 100 % w klasie szczeniaków oczywiście z psiakiem husky... Już mam nerwa bo to nasz debiut... :o :D wystawiasz Sharpiego sama?! czy mam ci wystawic :wink: Pzdr Villarica Siberians Quote
ofca Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Savannah napisał(a):Atomic napisał(a):Ja będe na 100 % w klasie szczeniaków oczywiście z psiakiem husky... Już mam nerwa bo to nasz debiut... :o :D wystawiasz Sharpiego sama?! czy mam ci wystawic :wink: Pzdr Villarica Siberians lepiej niech sama zlapie bakcyla :wink: grunt to nie panikowac :lol: pozdrawiam iwona Quote
Savannah Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 ofcaa napisał(a): grunt to nie panikowac :lol: to fakt :D Pzdr Villarica Siberians Quote
takatuka Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 ofcaa napisał(a): grunt to nie panikowac :lol: pozdrawiam iwona Łatwo ci mówić :roll: :wink: Quote
maga18 Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 ja pamietam jak panikowalam przed pierwsza moja i mojego psiaka wystawa... bylo to Opole 2005 :D strasznieeee sie balam!!! ale poszlo nam niezle... ;) WO, BOB Puppy i BIS Puppy :multi: teraz nie wyobrazam sobie, ze nie ja go wystawiam!!! uzaleznilam sie od wystawiania!!! ;) Quote
Savannah Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 to fakt, to jest uzależnienie! Pzdr Villarica Siberians Quote
Savannah Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 takatuka napisał(a):ofcaa napisał(a): grunt to nie panikowac :lol: pozdrawiam iwona Łatwo ci mówić :roll: :wink: no tym co wystawiają już pare lat to łatwo mówic 8) Pzdr Villarica Siberians Quote
maga18 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 ja wystawialam dopiero 3x i tez to powiem "nie panikowac" :D a co wazniejsze miec trzezwy umysl by jak najlepiej zaprezentowac psiaka :D Quote
Savannah Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 maga18 napisał(a):ja wystawialam dopiero 3x i tez to powiem "nie panikowac" :D a co wazniejsze miec trzezwy umysl by jak najlepiej zaprezentowac psiaka :D Zgadzam się całkowicie :kciuki: Pzdr Villarica Siberians Quote
takatuka Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 a co wazniejsze miec trzezwy umysl by jak najlepiej zaprezentowac psiaka I się nie wywrócić :lol: 8) Quote
LoveStory Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 a z południa polski się nikt nie wybiera ?? :wink: Quote
takatuka Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Na stronie oddziału pisze, ze do 30 czerwca - chyba troszeczke przesadzili z tą datą :-? Quote
maga18 Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 zdąże :D a czemu przesadzili ?? a raczej w ktora strone przesadzili??? Quote
takatuka Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 No mogliby wydłużyć troszeczkę termin składania zgłoszeń :roll: Quote
flashka-g Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 No dokladnie termin mógłby byc przedłuzony do poniedziałku po wystawie Warszawskiej bo tak nie wiem czy tu dostane Caciba i nie wiem czy zgłąszac bo sOPOt to taki hektar drogi..w kazdym razie mam w planach pojechac z siberianem i z grzywaczką do championów. Quote
KORONA Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Marciu Chmielewska, może w końcu się poznamy :roll: Prawdopodobnie bede w Sopocie z Halucynacją, na jej pierwszej w zyciu wystawie. (Brrrrr). Quote
ara Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 To ja Cię w tym Sopocie dorwę... :wink: Wycałuj moją sunieczkę kieszonkową od trzymającej kciuki ciotki :D Quote
Marta Chmielewska Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Koronko moja kochana koniecznie!! Będę z Penny, może nawet i z Polką, byłoby super :D :drinking: :wink: Tylko pamiętajcie, że strasznie jest krótki termin wysyłania zgłoszeń, tylko do końca czerwca :o Ale czytała, że impreza w Sopocie należy do jednej z najlepszych pod względem organizacyjnym i klimatu więc miło będzie :D Quote
KORONA Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='A(leksand)ra&Ar(i)a']To ja Cię w tym Sopocie dorwę... :wink: Wycałuj moją sunieczkę kieszonkową od trzymającej kciuki ciotki :D DOBRA!!! :) Będziesz ze swoją Arią? Nie możemy spotkać się w Wawie, to spotkamy się w sopocie :lol: MarciaKoronko moja kochana koniecznie!! Będę z Penny, może nawet i z Polką, byłoby super :angel: :angel: Quote
Recommended Posts