Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hm...
Jakoś w tym tygodniu maja przyjść potwierdzenia do każdego kto psa zgłosił...
Może przysla katalogi, co?
Na stronie związku nic nie pisze....
Chyba trzeba czekac na listy....

PS. Skąd bierzecie katalogi powystawowe? :roll:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gazuś napisał(a):
Hm...
Jakoś w tym tygodniu maja przyjść potwierdzenia do każdego kto psa zgłosił...
Może przysla katalogi, co?
Na stronie związku nic nie pisze....
Chyba trzeba czekac na listy....

PS. Skąd bierzecie katalogi powystawowe? :roll:

Nie ma zwyczaju wysyłac katalogu razem z potwiedzeniami. Taka "uprzejmość" trochę drogo kosztowałaby organizatorów.

Razem z potwierdzeniem otrzymasz talon na katalog. I z tym talonem udajesz się do oznaczonego stanowiska przy wejściu na wystawę ("Katalogi") i tam w zamian za talon otrzymujesz katalog.

Katalogi powystawowe drukowane są na stronach www oddziałów. Ale nie wszystkie oddziały tak robią; jeszcze nie wszystkie oddziały mają to we krwi...

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jak katalog przedwystawowy będzie już ogólnodostępny, to wtedy okaże się, czy mój faworyt Fingal-basenji będzie, czy nie. Ja twierdzę, że będzie, a Basenji (właściciel Fingala) wypiera się tego w żywe oczy. Zobaczymy.
Pzdr.

:megagrin:
zdrówko

Posted

Też bym chciała znac konkurencje...
A co jeszcze ważniejsze ile będzie tej konkurencji...
Na dziale o goldkach nikt nie odpisuje cyz jada na sopot :(
A do tych co czesto bywają na miedzynarodówkach : Jak myślicie ile około psiaków może być w pośredniej piesków w Goldach? :D

Posted

Jak myślicie ile około psiaków może być w pośredniej piesków w Goldach?

Trudno powiedziec - poczekaj na katalog. Zreszta raczej nie ilosc sie liczy, tylko jakosc, mozna miec jednego konkurenta, ale takiego, z ktorym nijak nie idzie wygrac ;)

Posted

Gazuś napisał(a):
Też bym chciała znac konkurencje...
A co jeszcze ważniejsze ile będzie tej konkurencji...
Na dziale o goldkach nikt nie odpisuje cyz jada na sopot :(
A do tych co czesto bywają na miedzynarodówkach : Jak myślicie ile około psiaków może być w pośredniej piesków w Goldach? :D

Pewnie gdzieś koło setki.........
zdrówko

Posted

Jak dziewięć to by było ok :)
No i wiem, żę jakość sie liczy bardziej, ale jakoś tak sie wolałam zorientować :)
A Basenji - to 100 to chyba ci o wszytskie goldy chodziło, nie?? :)

Posted

I jak z tymi katalogami....?
Miały być po weekendzie a nie ma :(
I potwierdzenie mi jeszcze nie doszło :(
Eeehh... Będa jakieś wiadomości to piszcie :)

Posted

Gazuś napisał(a):
Jak dziewięć to by było ok :)
No i wiem, żę jakość sie liczy bardziej, ale jakoś tak sie wolałam zorientować :)
A Basenji - to 100 to chyba ci o wszytskie goldy chodziło, nie?? :)

My nie jedziemy z naszym goldziem na tą wystawę ( właśnie byłby w pośredniej ), ale obstawiam na 10-15 psów...

Posted

No i ja także czekam na katalog bo jadę z moim yorkiem który idzie w młodzieży... jestem ciekawa tegorocznej konkurencji... :roll: ogólnie to pierwszy arz odwiedzę Sopot wiec nawet nie wiem ilu psów mogę się spodziewać... :-? :roll:

pozdrawiam

Posted

Szkoda że z Goldziem nie jedziecie...
No i mi właśnie też chodzi o konkurencje :)
Ale tez mi sie wydaje że będzie tak z 10-15 psów, skoro rok temu było 9 :) Czekam na katalog narazie co innego moge robić...

Posted

Gazuś napisał(a):
Szkoda że z Goldziem nie jedziecie...
No i mi właśnie też chodzi o konkurencje :)
Ale tez mi sie wydaje że będzie tak z 10-15 psów, skoro rok temu było 9 :) Czekam na katalog narazie co innego moge robić...

Nie jedziemy z goldenem, bo juz skończył Mł. Ch. Pl. i nie chce mi się go ciagnąc do Sopotu a jeszcze jest za młody na posrednią. Jadę z foksterierem :lol: . Popatrz po katalogach - na międzynarodówkach ostatnio było np. w Krakowie 16 psów, w Łodzi około 15 itp...

Posted

A no to sie kiedyś spotkamy może nawet w jednej klasie bo mój ma 15 miesięcy teraz :D
A nie znacie kogos kto chciałby żeby mu piesa wystawić?
Nowa dziewczyna na dogomani sie ogłaszała, gadałam z nia na gadu i spoko babka, wydaje sie że ma pojęcie na ten temat :)
Co prawda mało piesów wystawiała, bo zaczęła niedawno, ale wyniki dobre :) :lol:

Posted

Gazuś napisał(a):
A no to sie kiedyś spotkamy może nawet w jednej klasie bo mój ma 15 miesięcy teraz :D
A nie znacie kogos kto chciałby żeby mu piesa wystawić?
Nowa dziewczyna na dogomani sie ogłaszała, gadałam z nia na gadu i spoko babka, wydaje sie że ma pojęcie na ten temat :)
Co prawda mało piesów wystawiała, bo zaczęła niedawno, ale wyniki dobre :) :lol:

Co do wystawiania, to my sami wystawiamy nasze psy a nawet cudze. Więc jakby ktoś chciał, to sam bym wystawił... :lol: Co prawda ja bardziej teriery... :wink:
Spotkać się pewnie spotkamy, tylko my teraz jedziemy na Litwę wystawiać a w Polsce to chyba dopiero Warszawa 10.09 i potem Wrocław...
Ale ja będę w Sopocie, to mozemy pogadać.

Posted

Buuu, a ja jednak nie jade :(
Za daleko zeby na sama wystawe jechac z moim szczurzyslawem :(
Pszym - to pewnie dopiero we Wroclawiu sie spotkamy - choc i teraz stanal dla mnei pod znakiem zapytania.

A do Czestochowy nie jedziecie?

Posted

Ja tez do wystawiania pieska chetna, ale niestety nie w Sopocie (jeszcze mnie w Polsce nie będzie) ;) Po Toruniu już będę po całych trzech psach wystawionych :lol: :lol: (wiem, malutko zeby sie "oglaszac" do wystawiania, ale w koncu od czegos trzeba zaczac.. czy sie myle?) jak na razie tylko jedna wystawa w roli handlera- z dogiem niemieckim- lok.1, dosk., BOS i CWC :P

Posted

golden_owner napisał(a):
Buuu, a ja jednak nie jade :(
Za daleko zeby na sama wystawe jechac z moim szczurzyslawem :(
Pszym - to pewnie dopiero we Wroclawiu sie spotkamy - choc i teraz stanal dla mnei pod znakiem zapytania.

A do Czestochowy nie jedziecie?

Częstochowa chyba odpada. Musimy trochę dac psom odpocząc i sami musimy też pomyśle o jakimś urlopie... 8)
Ja się właśnie dowiedziałem, że do Sopotu jadę sam tylko z foksem.