Gazuś Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Hm... Jakoś w tym tygodniu maja przyjść potwierdzenia do każdego kto psa zgłosił... Może przysla katalogi, co? Na stronie związku nic nie pisze.... Chyba trzeba czekac na listy.... PS. Skąd bierzecie katalogi powystawowe? :roll: Quote
Asiaczek Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Gazuś napisał(a):Hm... Jakoś w tym tygodniu maja przyjść potwierdzenia do każdego kto psa zgłosił... Może przysla katalogi, co? Na stronie związku nic nie pisze.... Chyba trzeba czekac na listy.... PS. Skąd bierzecie katalogi powystawowe? :roll: Nie ma zwyczaju wysyłac katalogu razem z potwiedzeniami. Taka "uprzejmość" trochę drogo kosztowałaby organizatorów. Razem z potwierdzeniem otrzymasz talon na katalog. I z tym talonem udajesz się do oznaczonego stanowiska przy wejściu na wystawę ("Katalogi") i tam w zamian za talon otrzymujesz katalog. Katalogi powystawowe drukowane są na stronach www oddziałów. Ale nie wszystkie oddziały tak robią; jeszcze nie wszystkie oddziały mają to we krwi... pzdr. Quote
Basenji Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Asiaczek napisał(a):Jak katalog przedwystawowy będzie już ogólnodostępny, to wtedy okaże się, czy mój faworyt Fingal-basenji będzie, czy nie. Ja twierdzę, że będzie, a Basenji (właściciel Fingala) wypiera się tego w żywe oczy. Zobaczymy. Pzdr. :megagrin: zdrówko Quote
Asiaczek Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Basenji - zobaczymy, czyje będzie na wierzchu, już niedługo.... Pzdr. Quote
ferroo Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Witajcie :) a moze ktos z buldozkiem francuskim sie wybiera na Sopot?Chcialabym wiedziec jaka mam konkurencje :lol: Quote
Asiaczek Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Basenji napisał(a):Tak czy inaczej moje. Zdrówko Taaak...????? Pzdr. Quote
PARSONRK Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 ferroo napisał(a):Witajcie :) a moze ktos z buldozkiem francuskim sie wybiera na Sopot?Chcialabym wiedziec jaka mam konkurencje :lol: Bezpośredniość powala :lol: Quote
daga10011 Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 ja tez juz bym chciala swoja konkurencje poznac :lol: Quote
Gazuś Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Też bym chciała znac konkurencje... A co jeszcze ważniejsze ile będzie tej konkurencji... Na dziale o goldkach nikt nie odpisuje cyz jada na sopot :( A do tych co czesto bywają na miedzynarodówkach : Jak myślicie ile około psiaków może być w pośredniej piesków w Goldach? :D Quote
golden_owner Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Jak myślicie ile około psiaków może być w pośredniej piesków w Goldach? Trudno powiedziec - poczekaj na katalog. Zreszta raczej nie ilosc sie liczy, tylko jakosc, mozna miec jednego konkurenta, ale takiego, z ktorym nijak nie idzie wygrac ;) Quote
Basenji Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Gazuś napisał(a):Też bym chciała znac konkurencje... A co jeszcze ważniejsze ile będzie tej konkurencji... Na dziale o goldkach nikt nie odpisuje cyz jada na sopot :( A do tych co czesto bywają na miedzynarodówkach : Jak myślicie ile około psiaków może być w pośredniej piesków w Goldach? :D Pewnie gdzieś koło setki......... zdrówko Quote
Gazuś Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Jak dziewięć to by było ok :) No i wiem, żę jakość sie liczy bardziej, ale jakoś tak sie wolałam zorientować :) A Basenji - to 100 to chyba ci o wszytskie goldy chodziło, nie?? :) Quote
Gazuś Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 I jak z tymi katalogami....? Miały być po weekendzie a nie ma :( I potwierdzenie mi jeszcze nie doszło :( Eeehh... Będa jakieś wiadomości to piszcie :) Quote
tongue Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Napisałam maila do Gdańska z zapytaniem kiedy będzie. Może dostanę odpowiedź. Pozdrawiam Quote
pszym Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Gazuś napisał(a):Jak dziewięć to by było ok :) No i wiem, żę jakość sie liczy bardziej, ale jakoś tak sie wolałam zorientować :) A Basenji - to 100 to chyba ci o wszytskie goldy chodziło, nie?? :) My nie jedziemy z naszym goldziem na tą wystawę ( właśnie byłby w pośredniej ), ale obstawiam na 10-15 psów... Quote
Yorkies Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 No i ja także czekam na katalog bo jadę z moim yorkiem który idzie w młodzieży... jestem ciekawa tegorocznej konkurencji... :roll: ogólnie to pierwszy arz odwiedzę Sopot wiec nawet nie wiem ilu psów mogę się spodziewać... :-? :roll: pozdrawiam Quote
Gazuś Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Szkoda że z Goldziem nie jedziecie... No i mi właśnie też chodzi o konkurencje :) Ale tez mi sie wydaje że będzie tak z 10-15 psów, skoro rok temu było 9 :) Czekam na katalog narazie co innego moge robić... Quote
pszym Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Gazuś napisał(a):Szkoda że z Goldziem nie jedziecie... No i mi właśnie też chodzi o konkurencje :) Ale tez mi sie wydaje że będzie tak z 10-15 psów, skoro rok temu było 9 :) Czekam na katalog narazie co innego moge robić... Nie jedziemy z goldenem, bo juz skończył Mł. Ch. Pl. i nie chce mi się go ciagnąc do Sopotu a jeszcze jest za młody na posrednią. Jadę z foksterierem :lol: . Popatrz po katalogach - na międzynarodówkach ostatnio było np. w Krakowie 16 psów, w Łodzi około 15 itp... Quote
Gazuś Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 A no to sie kiedyś spotkamy może nawet w jednej klasie bo mój ma 15 miesięcy teraz :D A nie znacie kogos kto chciałby żeby mu piesa wystawić? Nowa dziewczyna na dogomani sie ogłaszała, gadałam z nia na gadu i spoko babka, wydaje sie że ma pojęcie na ten temat :) Co prawda mało piesów wystawiała, bo zaczęła niedawno, ale wyniki dobre :) :lol: Quote
pszym Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Gazuś napisał(a):A no to sie kiedyś spotkamy może nawet w jednej klasie bo mój ma 15 miesięcy teraz :D A nie znacie kogos kto chciałby żeby mu piesa wystawić? Nowa dziewczyna na dogomani sie ogłaszała, gadałam z nia na gadu i spoko babka, wydaje sie że ma pojęcie na ten temat :) Co prawda mało piesów wystawiała, bo zaczęła niedawno, ale wyniki dobre :) :lol: Co do wystawiania, to my sami wystawiamy nasze psy a nawet cudze. Więc jakby ktoś chciał, to sam bym wystawił... :lol: Co prawda ja bardziej teriery... :wink: Spotkać się pewnie spotkamy, tylko my teraz jedziemy na Litwę wystawiać a w Polsce to chyba dopiero Warszawa 10.09 i potem Wrocław... Ale ja będę w Sopocie, to mozemy pogadać. Quote
golden_owner Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Buuu, a ja jednak nie jade :( Za daleko zeby na sama wystawe jechac z moim szczurzyslawem :( Pszym - to pewnie dopiero we Wroclawiu sie spotkamy - choc i teraz stanal dla mnei pod znakiem zapytania. A do Czestochowy nie jedziecie? Quote
wix Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Ja tez do wystawiania pieska chetna, ale niestety nie w Sopocie (jeszcze mnie w Polsce nie będzie) ;) Po Toruniu już będę po całych trzech psach wystawionych :lol: :lol: (wiem, malutko zeby sie "oglaszac" do wystawiania, ale w koncu od czegos trzeba zaczac.. czy sie myle?) jak na razie tylko jedna wystawa w roli handlera- z dogiem niemieckim- lok.1, dosk., BOS i CWC :P Quote
pszym Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 golden_owner napisał(a):Buuu, a ja jednak nie jade :( Za daleko zeby na sama wystawe jechac z moim szczurzyslawem :( Pszym - to pewnie dopiero we Wroclawiu sie spotkamy - choc i teraz stanal dla mnei pod znakiem zapytania. A do Czestochowy nie jedziecie? Częstochowa chyba odpada. Musimy trochę dac psom odpocząc i sami musimy też pomyśle o jakimś urlopie... 8) Ja się właśnie dowiedziałem, że do Sopotu jadę sam tylko z foksem. Quote
Recommended Posts