Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

paolinka napisał(a):
Mam pytanko - prosbe ;)
Czy w niedziele ktos bedzie wracal do Torunia/przez Torun i moglby zabrac mnie + jednego grzecznego Beagla (suczke)?
Chodzi mi tylko o powrót, bo prawdopodobnie dzien wczesniej bede nocowac w Trojmiescie ;)
Oczywiscie dorzucam sie do paliwa :)

ja chyba bede wracac :wink: .Chyba-bo bede wiedziala za jakis czas-ogolnie bede pracowac na jarmarku w swoim pubie-ale musze podjechac po psy do Torunia i odwiezc je-wiec raczej na pewno :lol: .miejsce sie znajdzie w takim przypadku :wink:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kompletnie nie mam rozeznania w tamtejszej okolicy, wiec moze ktos stamad cos zaproponuje. tak zeby psiury mogly pobiegac i zeby nikt sie nie czepial :evilbat:
...na pewno jakos sie rozpoznamy...

Posted

Paolinka-nie ma problemu :lol: .Tylko nastaw sie na zasyfionego vana-bo ja mam auto dla psow i nie cackam sie ze sprzataniem :oops: .No i na 2 potforki sucze z tylu,bo psa nie biore :roll:Tylko ze ja jade albo w sobote albo w niedziele rano-zalezy czy moja mam mnie przyjmie z moja banda pod swoj dach :roll:
Spotkanko byloby super dogomaniackich piechow-a plaza to juz wogole wymarzone miejsce-ale w sezonie trudno bedzie :-?

Posted

Spokojnie, ja tez mam raczej samochod przystosowany do psow 8)
I tak jak mowilam - chodzi mi tylko o powrot w niedziele do Torunia, bo z soboty na niedziele bede nocowac w Gdansku, w sobote przyjezdzam z pania ktorej wystawiam psa.
Jeszcze troche czasu, zgadamy sie ;)
Dzieki :drinking:

Posted

dobra ja mam pytanie jeszcze co do drogi warszawa - sopot... czy przy 3miejscie jak co roku są jkieś wykopki, objazdy, itd??? i ile może potrwać droga z wawy do sopotu (licząc ewentualnie utrudnienia na końcu)?

Posted

jak teraz jechalam do Gdyni to najdluzej zajela trasa Tczew-do obwodnicy :-? .Objazd jakis tam byl-ale dalo sie ominac.
Stawka bedzie po terminie wysylania zgloszen,czyli po 22.07 :wink:

Posted

kurcze a ja z krakowa jade. chyba spedze troche czasu w aucie. w zeszlym roku na mazury jechalam i to straaaaaaaaaaaaaaaaasznie dlugo trwalo, to co bedzie teraz... :roll:

Posted

tak tak wiem. mam rezerwacje juz od 11, zeby psiur zdazyl odpoczac i przyzwyczaic sie do miejsca, no i zeby troche morze wykorzystac :) ...mam nadzieje, ze pogoda bedzie dopisywac

Posted

moj jeden psiak ma chorobe lokomocyjna... 600 km dla niego to zgon na miejscu :lol: dam mu aviomarin... ale po tym bedzie senny - dlatego jade na 3 dni przed wystawa :lol: 8)