LAURA Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 [quote name='Violonczela'][quote name='ofcaa']rzedłuzyli termin przyjmowania zgłoszeń do 22.07 czyżby mało chetnych było? :roll: pozdrawiam iwona Nie chodzi tu o ilość chętnych, tylko możliwości techniczne związane z przygotowaniem katalogu i wysłaniem potwierdzeń o przyjętych psach. Nie martwcie się :wink: jest sporo zgłoszonych, ale oczywiście serdecznie zapraszam, teren jest duży i na pewno się pomieścimy. wiem,wiem ale pisałam to z nadzieją :lol: :lol: :lol: Quote
Gosik71 Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 W zeszłym tygodniu wypełniłam i wysłałam elektroniczny formularz zgłoszeniowy, nie dostałam jednak jakiegoś meila potwierdzającego... i w sumie nie wiem czy to zgłoszenie będzie przyjęte... Chyba będę musiała tam zadzwonić... Quote
LAURA Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Gosik71 napisał(a):W zeszłym tygodniu wypełniłam i wysłałam elektroniczny formularz zgłoszeniowy, nie dostałam jednak jakiegoś meila potwierdzającego... i w sumie nie wiem czy to zgłoszenie będzie przyjęte... Chyba będę musiała tam zadzwonić... a wysłałaś razem z kopią dowodu wpłaty i kopią rodowodu? Quote
Marta Chmielewska Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Ja wysłałam zgłoszenie elektronicznie razem ze skanem dowodu wpłaty, ale bez kopii rodowodu i dostałam tego samego dnia potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia. :D Quote
daga10011 Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 super ze przedluzyli-jutro pedze wplacac kase :D .bardzo sie ciesze bo w mojej rasie bedzie wegierski sedzia-moze w koncu na jakiegos speca trafie-bo gdzie do tej pory jezdze,to same gafy sedziowskie widze :roll: i trafiam na sedziow ktorzy niekoniecznie specjalizuja sie w leonach :roll: Quote
LAURA Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 daga10011 napisał(a):super ze przedluzyli-jutro pedze wplacac kase :D .bardzo sie ciesze bo w mojej rasie bedzie wegierski sedzia-moze w koncu na jakiegos speca trafie-bo gdzie do tej pory jezdze,to same gafy sedziowskie widze :roll: i trafiam na sedziow ktorzy niekoniecznie specjalizuja sie w leonach :roll: hehe :lol: życze szczęscia!na pewno wam się uda ;) ja też czekam na sędziego z annglii...specjalizującego się w whippetach...ale to tylko marzenia :lol: Quote
Wojtecki Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Witajcie :wink: Ja z Poświatą też jedziemy do Sopotu :D Mamy natomiast poważny problem z noclegami : z 13/14 oraz z 14/15 sierpnia.... :-? Może ktoś z Was ma namiary na jakieś lokum w rejonie 3-miasta ? Poświatka jest bardzo grzeczna... 8) Bardzo proszę o info na pw Z góry wielkie dzięki !!! :fadein: Quote
daga10011 Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 moze kiedys marzenie sie spelni :D ..mi nie zalezy na wygranej tak bardzo ...bardziej zalezy mi na rzetelnej ocenie-bo w Gdyni sedzia moim sukom ktore dostawaly ladne opisy zarzucil psia kosc :o :evil: a mojemu psu z francuzem napisal ze jest doskonaly i ma bardzo proste lapy :roll: .na innej wystawie uslyszalam ze jedna suka jest za drobna(2 tygodnie temu) a wczoraj ze ma doope jak pies dorosly i za mocna kosc :lol: ..dobrze ze jej francuza nie dopisal-bo lapy ma jak linijka proste :lol: :roll: ...dlatego sie ludze,ze w koncu trafie na speca od leonow i mi powie prawde o tych moich szczeniolach okiem fachowca :P ... Quote
carotina Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Wojtecki napisał(a):Witajcie :wink: Ja z Poświatą też jedziemy do Sopotu :D Mamy natomiast poważny problem z noclegami : z 13/14 oraz z 14/15 sierpnia.... :-? Może ktoś z Was ma namiary na jakieś lokum w rejonie 3-miasta ? Poświatka jest bardzo grzeczna... 8) Bardzo proszę o info na pw Z góry wielkie dzięki !!! :fadein: a co byście chcieli?? jakiś camping, czy raczej kwatere prywatną, czy jeszcze coś innego? Quote
daga10011 Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Wojtecki-najlepiej poszukaj w anonsach i podzwon....ja mam rodzine w Gdansku-ale to bedzie podczas jarmarku-a mam tam pub i w chacie matki zadyma-bo jarmarkowicze tam spia i tez nie mam noclegu-we wlasnym rodzinnym domu :lol: Quote
Wojtecki Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 carotina napisał(a):Wojtecki napisał(a):Witajcie :wink: Ja z Poświatą też jedziemy do Sopotu :D Mamy natomiast poważny problem z noclegami : z 13/14 oraz z 14/15 sierpnia.... :-? Może ktoś z Was ma namiary na jakieś lokum w rejonie 3-miasta ? Poświatka jest bardzo grzeczna... 8) Bardzo proszę o info na pw Z góry wielkie dzięki !!! :fadein: a co byście chcieli?? jakiś camping, czy raczej kwatere prywatną, czy jeszcze coś innego? najchętniej to coś takiego,żeby był tam jakiś ogrodzony teren,żeby pies mógł sobie pobiegać... :wink: Quote
Wojtecki Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 daga10011 napisał(a):Wojtecki-najlepiej poszukaj w anonsach i podzwon....ja mam rodzine w Gdansku-ale to bedzie podczas jarmarku-a mam tam pub i w chacie matki zadyma-bo jarmarkowicze tam spia i tez nie mam noclegu-we wlasnym rodzinnym domu :lol: daga, szczerze mówiąc - nie mam czasu na szukanie i dzwonienie - dlatego zwróciłem się tu o pomoc :wink: i myślę,że jak zwykle znajdzie się jakieś rozwiązanie, bo DGM-acy są super! Quote
tufi Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Juz pisalismy o noclegach w tym watku - polecano w sumie dwa miejsca: tufi - Domek rezerwowalam w ub. tygodniu dla 2 osob i 3 psow - nie bylo najmniejszego problemu, na Wyspie Sobieszanskiej, 20km od Sopotu Domek 3-os 80zl/doba, domek murowny 5 os z wc w srodku - 150zl/doba - adres osrodka www.neptun.sobieszewo.pl - powinny byc jeszcze miejsca, ja juz namowilam paru znajomych i moze byc wesolo Bede tam juz od 10 sierpnia - najwyzej jedna osobe moge przenocowac z 12 na 13 sierpnia. Nikogo nie interesuje, ile osob spi w domku, placi sie od wynajecia domku Matagi - Camping "Przy Plaży" nr 67 ul.Bitwy pod Płowcami 73 81-731 Sopot tel./058/ 551-65-23 Camping jest super!!!!Zatrzymuje sie tam full wystawców psich,samochód stawiasz obok namiotu czy czego tam inszego,jest bar,jest sklepik,nie płacisz za prysznic czy inne tam łazienkowe,jest miejsce,gdzie można myć gary,talerze...itp.Bezpośrednio z campingu można wyjść na plażę /na tym odcinku nikt psów nie gania /.I ważne:nie jest drogo ,a na teren wystawy idziesz 15 minut spacerkiem i nie szukasz miejsca na samochód,jak również nie bulisz za parking /tanio nie jest / http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=23749&postdays=0&postorder=asc&start=135 Quote
an3czka Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 ja mam tu zarezerwowany pokoj od 11. moze maja jeszcze cos wolnego http://www.willaoliwia.friko.pl/index.php?opcja=0 jesli komus uda sie zarezerwowac tam noclag niech da znac. pojdziemy sobie razem na spacerek przed wystawa. :evilbat: Quote
an3czka Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 ...ale z tym terenem dla psa to moze byc ciezko. wlasciciel tego osrodka prosil, zeby piesek kupek nie robil na terenie, lub zeby po nim sprzatac. poza tym to jest sezon wakacji i pewnie wszedzie sa jakies bachorki. wiec chociaz ze wzgledu na nie, nie zgodza sie na puszczanie luzem psa :( Quote
JANOS Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Ja chyba też będę ... To lokalnie więc chyba nie wypada nie być ... :D Quote
paolinka Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Mam pytanko - prosbe ;) Czy w niedziele ktos bedzie wracal do Torunia/przez Torun i moglby zabrac mnie + jednego grzecznego Beagla (suczke)? Chodzi mi tylko o powrót, bo prawdopodobnie dzien wczesniej bede nocowac w Trojmiescie ;) Oczywiscie dorzucam sie do paliwa :) Quote
LAURA Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 [quote name='an3czka']ja mam tu zarezerwowany pokoj od 11. moze maja jeszcze cos wolnego http://www.willaoliwia.friko.pl/index.php?opcja=0 jesli komus uda sie zarezerwowac tam noclag niech da znac. pojdziemy sobie razem na spacerek przed wystawa. :evilbat: no to my na 90% tam będziemy :evilbat: :D jakiego psiaka masz? Quote
maga18 Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 a jak myslicie.... wejde bez problemu na camping "Przy Plazy" np. na wieczorek dogomaniacki??? Quote
an3czka Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 ja mam rocznego weimarka. amant z niego jak cholera! Quote
Recommended Posts