pszym Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 golden_owner napisał(a):Amokk, gratulacje! :) I dzieki za wyniki, ale jedna lokata to mnie rozwalila... :o Ehhh, a mlodziezy pewnie nikt nie ma? Pewnie ta sama co mnie... Ty lepiej powiedz kiedy do nas przyjedziesz... :) Quote
AnkaW Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 [quote name='Basenji'] Ma 10 miesięcy i ponoć jest bardzo utytułowany. A jak się nazywa? Zdrówko Veni Otello Sub-O-Divo ? Toffik z serialu. :lol: :lol: :lol: Quote
Sonika Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Szetland zdobył jakieś pierwsze miejsce ale niestety nie wiem w jakiej klasie ;) Gratuluje wyników i przyznam ze bardzo podobała mi się pra hodowlana akit ;) Wytrwałam do samego końca na wystawie :D Quote
lapis Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Ja obiecuję wstawić choć większość to faffiki i buliki, ale mój TŻ pstryknął też parę innym psom więc po obróbce OBIECUJE Quote
Gazuś Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Amokk : To ty masz tegoF eretto Golden Top ? :) Świetny piesek, siedzieliśmy wczoraj obok was na wystawce :) I gratulacje, bo stawke mieliście mocną :) I chyba mamy jakieś Figusia fotki :) Jak przełoże na kompa to dam znać :) Quote
Daisunia Posted August 14, 2005 Author Posted August 14, 2005 Ma ktoś wyniki z ringu malamutow ?? Pozdrawiam serdecznie ! ;) Quote
Gosik71 Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Sonika napisał(a):Szetland zdobył jakieś pierwsze miejsce ale niestety nie wiem w jakiej klasie ;) Gratuluje wyników i przyznam ze bardzo podobała mi się pra hodowlana akit ;) Wytrwałam do samego końca na wystawie :D Oj dzięki za info, naprawdę jesteś nieoceniona :P :P :P :wink: :wink: :wink: Quote
golden_owner Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Pewnie ta sama co mnie... Ty lepiej powiedz kiedy do nas przyjedziesz... No calkiem niedlugo, musze sie tylko zorientowac kiedy cos moge w Warszawce na uczelni zalatwic :D Ogolnie jestem nieco zaskoczona wynikami, ale ta jedna lokata to po prostu szok, no ale ja sie nie znam :evilbat: Quote
agacia Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 My mialysmy druga lokate i doskonala. W malamutach rase wzial hudson( chociaz jak dla mnie to byly ladniejsze mamutki) a Unkas byl 2 championach i dostal res cacib. Rase w weimarach wziela FRAZA Kacze Gniazdo i byla I na BOG VII. Quote
Daisunia Posted August 14, 2005 Author Posted August 14, 2005 Brawa dla dziadka Daisyni ! (Hhudsonia) no i brawa dla Unkasa;) no i wieeelkie braaawa dla Azji ;) :D Quote
tufi Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 My mielismy debiut w klasie mlodziezy - ocena doskonala, Zwyciezca Mlodziezy, zloto :) Quote
AiMiN Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Tufi, pięknie, poznaniacy są z Ciebie dumni :-D Quote
takatuka Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Mój Mozart CWC, CACIB i NPwR :angel: A piękna suczka Kinguli Jackie Jarpen CWC, NSwR, CACIB, BOB :angel: :angel: Gratuluje dogomaniakom :D Quote
Ajrisz Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Basko ja mialam ten sam problem, 1,5 godziny stalysmy ze znajoma w korku przy CinemaCity w gdansku. Myslalam, ze umreee... Quote
zachraniarka Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 amokk, Gosia dziękuje za miłe słowa. Ja pierwszego dnia na pokazach to miałam wrażeń z tymi moimi psiakami. Wpierw jak Lordunio nasikał na środeczku ringu. A potem z Hugusiem, który nie wiedział kompletnie kogo ma szukać i nawet przez myśl mu nie przeszło, że to może być osoba stojąca na środku ringu. Dziś już obyło się bez takich emocji i pokazy myślę, że wyszły dobrze. Gosia a czy Ty przypadkiem nie miałaś do nas podejść wygłaskać moje psiaki w odbiciu za Gdynie? :roll: Quote
zachraniarka Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 amokk, Gosia dziękuje za miłe słowa. Ja pierwszego dnia na pokazach to miałam wrażeń z tymi moimi psiakami. Wpierw jak Lordunio nasikał na środeczku ringu. A potem z Hugusiem, który nie wiedział kompletnie kogo ma szukać i nawet przez myśl mu nie przeszło, że to może być osoba stojąca na środku ringu. Dziś już obyło się bez takich emocji i pokazy myślę, że wyszły dobrze. Gosia a czy Ty przypadkiem nie miałaś do nas podejść wygłaskać moje psiaki w odbiciu za Gdynie? :roll: Quote
Gazuś Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 No ja sie ciesze z II miejsca i doskonałej a wy CWC i CAICIBy :D Gratuluje wszytski bardzo :):) Ma ktoś pozamną foty z goldów? :) Ja dodam jutro chyba :) Quote
Matagi Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 [quote name='takatuka']Mój Mozart CWC, CACIB i NPwR :angel: A piękna suczka Kinguli Jackie Jarpen CWC, NSwR, CACIB, BOB :angel: :angel: Gratuluje dogomaniakom :D WIELKIE GRATULACJE,ELA!!!!!!!!! :P :lol: :P :lol: :P :lol: :P :lol: :P Strasznie się cieszę!!!! :lol: :lol: :lol: Quote
takatuka Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 [quote name='Matagi'][quote name='takatuka']Mój Mozart CWC, CACIB i NPwR :angel: A piękna suczka Kinguli Jackie Jarpen CWC, NSwR, CACIB, BOB :angel: :angel: Gratuluje dogomaniakom :D WIELKIE GRATULACJE,ELA!!!!!!!!! :P :lol: :P :lol: :P :lol: :P :lol: :P Strasznie się cieszę!!!! :lol: :lol: :lol: :buzi: Quote
karolaGd Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 gratuluje wszystkim my dzisiaj tez calkiem niezle dosk i CWC niestety na porownanie to nie byl nasz dzien pozdrawiam Quote
Marta Chmielewska Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 My wracamy ze srebrem i oceną doskonałą :D Wszystkim serdecznie gratuluję, szczególnie tym, którzy byli 1 raz :D :D Quote
Recommended Posts