golden_owner Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Gazus, PIEKNIE! Gratulacje i wymiziaj chlopaka! :D Kto zajal pozostale 3 lokaty? Masz wyniki innych klas? Quote
Ania&Carmen Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Gazuś gratulacje dla goldka, naprawde świetny wynik. :D Wiesz może kto wygrał klase chempionów i kto zgarnął całą rase? Quote
Basenji Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Ma 10 miesięcy i ponoć jest bardzo utytułowany. A jak się nazywa? Zdrówko Quote
karolaGd Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 witam ja jak na dzisiaj to skonczylam nasza wajmarka Funny zdobyla zlotko w swojej klasie i CWC jestesmy niezmiernie szczesliwi bo teraz jeszcze jedno i championat. ha ale cieszylam sie na ringu jak glupia gratuluje rowniez wszystkim dzisiejszym zwyciezcom i zycze powodzenia jutro sobie rowniez pozdrawiam[/list] Quote
lapis Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Mój i suka Marty Chmielewskiej ze srebrem, ale miałyśmy mocne stawki więc całe dumne wróciłyśmy z wystawy Quote
Gazuś Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Który golden wygrał to wam nie powiem stres za duży :):) Ale pewnie ktoś bardziej opanowany bedzie wiedział :):) A w mojej stawce I miejsce miał HAZARD Goldi, drugie my, trzecie i czwarte to nawet nie wiem :P Ale stawka była niezła :):) Kurcze jak ja cie ciesze! Quote
amokk Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Ja moge opisac goldeny klasy od posredniej wzwyz: Psy - Posrednia * w stawce 5 I. Hazard Goldi CWC II. Mad Max Pasada III. Kevin Winston Staszel IV. Aron od Kaktusa Psy - Otwarta *w stawce chyba 16 czy jakos tak I. Moondust Legendary Snowflake CWC CACiB NPwR II. Devil spod Debu III. Feretto Golden Top (moj Figo :)))))))))) IV. Shogun Pasada Psy - Uzytkowa * 5 psow w stawce I. Agent Lorwet CWC II. Ivan Yavanna III. Hardy Alwin Golden Erinor IV. Stravinsky Oligarchia Psy - Championy * 4 w stawce I. Barbo Scandinavia Finland CWC res. CACiB II. Filo Zelazny Jar III. Barnaba Culmensis IV. Hit Dzemojady Suki Posrednia ** 16 suk w stawce I. Nenuoramos Yellow Jamaica CWC, NSwR, CACiB, BOB II. Uvee Des Vives III. Felicja Jeanton IV. Vodka On The Rocks Suki Otwarta ** 24 sztuk suk I. Atena Pasada CWC II. Chocolate Kiss Di Santolina III. Ines Yavanna IV. Fiona Szczesliwy Slon Suki Championow * 3 suczki I. Faithful Heart Alanis Morisette CWC res. CACiB II. Rubu Tuesday Oligarchia III. Goldwina Litus Quote
Gosik71 Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Ponawiam pytanie!!!! CO Z SZETLANDAMI????? WIE KTOŚ??? Quote
karolaGd Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 niestety na szetlandy nawet nie zdazylam dotrzec Quote
amokk Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 ktos wie na pewno :) ja niestety caly dzien spedzilam przy ringu numer 12:) Quote
zachraniarka Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 A czy można liczyć na jakieś zdjęcia z wystawy? Ja co prawdy spędziłam na niej kilka godzin, ale chętnie sobie bym obejrzała fotki. Wszystkim serdecznie gratuluje sukcesów zdobytych w Sopocie, jutrzejszym wystawcom życzę powodzenia :D Quote
amokk Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 a Ciebie zachraniarko to nawet ogladalam w akcji :) jak ze swoim Hugusiem dawalas pokaz tresury z slalomem :) ladnie... :) Quote
amokk Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 a zdjec niestety nie mam :( akurat pech ze zapomnialam aparatu :( Quote
karolaGd Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 pewnie ktos z oddzialu robil to i pewnie na internet pusci :D Quote
Gosia_i_Luka Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Zachraniarka - też Was widziałam na pokazie. :D Mnie rozbroił Lord. :lol: Jest słodki. :D Fotkek dziś niestety nie robiłam, nadrobię jutro. :D Quote
baskomaniak Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Ale jazda !!! Półtorej godziny po wyjeździe z wystawy sopockiej byłem już w... Gdańsku... :evil: :evil: :evil: Pozdrawiam. Quote
golden_owner Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Amokk, gratulacje! :) I dzieki za wyniki, ale jedna lokata to mnie rozwalila... :o Ehhh, a mlodziezy pewnie nikt nie ma? Quote
karolaGd Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 baskomaniaku niestety sa roboty w gdansku trzeba bylo jechac obwodnica ale rozumiem twoje zirytowanie pozdrawiam Quote
karolaGd Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 a jeszcze jedno czy ktos ma oceny z ringu malamutkow pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 No rzeczywiście, macie się czym chwalić! WYNIKI SĄ EKSTRA!!! Szczególne gratki dla tych, co pierwszy raz... (Gazuś!). Pzdr. Quote
Recommended Posts