Daisunia Posted August 10, 2005 Author Posted August 10, 2005 Gazuś , dzięki za odpowiedz . no cóż beda musieli sie zadowolić książeczką bo niestety mam takiego dziwnego weta i źle wypelnił na tym osobnym zaświadczeniu i pisze ze daisy to alaskan husky (!) i ze jest maści srebrnej(!) ale caly czas jak wybieralam sie do weta albo chcialam sie wybrać to wypadalo mi coś ważnego .... i nie jest to porpawione myślicie ze wpuszczą nas jesli powiem ze poprostu wet sie pomylil ? Quote
Basenji Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 [quote name='Asiaczek']Fingal, a dostałeś już potwierdzenie, czy - tak jak większość wystawców - będziesz stał w ogonku? Pzdr. Fingal nic nie dostał. Ale ja tak. Martwi mnie tylko tłok przy wjeździe i problemy z parkowaniem. Zdrówko Quote
Savannah Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 [quote name='Basenji'][quote name='Asiaczek']Fingal, a dostałeś już potwierdzenie, czy - tak jak większość wystawców - będziesz stał w ogonku? Pzdr. Fingal nic nie dostał. Ale ja tak. Martwi mnie tylko tłok przy wjeździe i problemy z parkowaniem. Zdrówko ehh Basenji czemu ty się martwisz na zapas????? ważne że jedziesz! 8) Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
Basenji Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Byłbym zapomniał. Jeżeli jacyś aktorzy z Kociokwiku występują, to podajcie swoje numery, ringi i godziny występu. Zdrówko Quote
Gazuś Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Daisunia, spoko :):) Wpuszczą was jak pokażecie książeczke :):) A Toller-Fox wreszcie powrócił na forum :D Już myśłałam że sobie poszłaś na zawsze od nas :cry: Quote
Toller Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Toller żyje, tylko że Toller pracuje żeby zarobić na wystawy dla piesa :evil: I Toller pisze pracę podyplomową, i kwiczy w związku z powyższym.... Tak że będę sie pojawiać i znikać :scatter: Quote
Zeliika Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Ja dostalam potwierdzenie dzisiaj. Na wystawie bedziemy w niedziele. Ktos tu sie martwil, zeby zdazyc na czas z odbiorem dokumentow? To mozna zrobic przez caly czas trwania wystawy, przed wlasnym startem, niekoniecznie pomiedzy 8~10. Powodzenia zycze wszystkim zgloszonym, a zwlaszcza tym zestresowanym :wink: Quote
Marta Chmielewska Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Dostaliśmy potwierdzenie dzisiaj. Jak byk napisane: książeczka zdrowia albo paszport. Świadectwa nie biorę. U nas leje deszcz pod Szczecinem, zimno, 14 stopni. :-? Quote
Gazuś Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 O Toller Pracowity :):) Kiedy wyjeżdżasz do Sopotu? Quote
joanna Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 A ja mam pytanie do tych co byli rok temu. Ile kosztował parking i czy była możliwość pozostawienia samochodu gdzieś niedaleko wystawy, ale bez płacenia haraczu organizatorom? Generalnie jak jest na sopockiej wystawie z parkowaniem? Quote
Gazuś Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 No Amika czyli na 100% sie spotykamy :):) A wy skąd jesteście właściwie? :) I czy jedziecie dipiero w Sobote? Quote
lapis Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 joanna napisał(a):A ja mam pytanie do tych co byli rok temu. Ile kosztował parking i czy była możliwość pozostawienia samochodu gdzieś niedaleko wystawy, ale bez płacenia haraczu organizatorom? Generalnie jak jest na sopockiej wystawie z parkowaniem? z tego co pamiętam to było albo 15, albo 20 zł ale można było gdzieś obok też parkować Quote
joanna Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Lapis dziękuję. Bedę na wystawie dosyć wczesnie więc mam nadzieje, że uda mi sie upolowć bezpłatną miejscówkę. :D Quote
Amika Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Gazuś i tak byśmy sie spotkali, pojechalibyśmy bez potwierdzenia :fadein: Jesteśmy z Warszawy i wyruszamy w nocy. Quote
lapis Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 joanna napisał(a):Lapis dziękuję. Bedę na wystawie dosyć wczesnie więc mam nadzieje, że uda mi sie upolowć bezpłatną miejscówkę. :D Pamiętam, że wzdłuż ulicy dojazdowej na „tory” ustawiano swoje samochody, pewnie w tym roku też tak będzie, bo parking tak naprawdę był tak malutki, że weszło raptem kilkanaście, no może kilkadziesiąt aut, a ogromna większość parkowała przed wystawą co do opłaty to powtarzam, że kwoty dokładnie nie pamiętam, ale zdecydowanie zaskoczono mnie, bo nie była mała Quote
Daisunia Posted August 11, 2005 Author Posted August 11, 2005 Uf.. a ja juz sie balam ze trzeba bedzie leciec do weta i wszystko poprawiać ;) Quote
Toller Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Wyjeżdzamy jutro o 22, będziemy na 7 rano, i nie wiem gdzie sie podziejemy do 8.... :cry: Quote
Marta Chmielewska Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Toller, za mało czasu, żeby cię zaprosić do nas na ośrodek na wyspę sobieszewską... zanim przyjedziesz, po 15 minutach będziesz musiała wracać... może kawka, siku z pieskiem i godzinka minie :D Quote
Gazuś Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Toller a może wyjedzcie o 23? :D No i ja też może będę przed 8, jak bedzie ładna pogoda, to sobie pogadamy przed bramą :):) A ja wyjeżdzam około 6:30 - 7:00 rano :):) Quote
Daisunia Posted August 11, 2005 Author Posted August 11, 2005 ja wyjeżdzam jutro okolo 2 albo 3 w nocy Quote
Amika Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Szykuje się zlot dogomaniaków przed bramą :lol: Quote
Daisunia Posted August 11, 2005 Author Posted August 11, 2005 Amika napisał(a):Szykuje się zlot dogomaniaków przed bramą :lol: :lol: pewnie ! :D :D Quote
Toller Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Będzie kawka, morze kawki bo inaczej nie przetrwamy :D Siku z psem jak najbardziej, mąż z nim chyba jeszcze pobiega, żeby psisko potem nie zanudziło sie na wystawie, i ładniej pokazało. W sumie piękny Toller, to zmęczony Toller :D O 22 wyjeżdzamy, bo to pospieszny, a nie ekspres,, a my kupiliśmy bilety weekendowe, które obejmują tylko posp i osobowe. Jakoś to będzie, nie zginiemy w akcji, I hope :D Quote
Recommended Posts