Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gazuś , dzięki za odpowiedz .
no cóż beda musieli sie zadowolić książeczką bo niestety mam takiego dziwnego weta i źle wypelnił na tym osobnym zaświadczeniu i pisze ze daisy to alaskan husky (!) i ze jest maści srebrnej(!)
ale caly czas jak wybieralam sie do weta albo chcialam sie wybrać to wypadalo mi coś ważnego .... i nie jest to porpawione myślicie ze wpuszczą nas jesli powiem ze poprostu wet sie pomylil ?

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Fingal, a dostałeś już potwierdzenie, czy - tak jak większość wystawców - będziesz stał w ogonku?
Pzdr.
Fingal nic nie dostał.
Ale ja tak. Martwi mnie tylko tłok przy wjeździe i problemy z parkowaniem.
Zdrówko

Posted

[quote name='Basenji'][quote name='Asiaczek']Fingal, a dostałeś już potwierdzenie, czy - tak jak większość wystawców - będziesz stał w ogonku?
Pzdr.
Fingal nic nie dostał.
Ale ja tak. Martwi mnie tylko tłok przy wjeździe i problemy z parkowaniem.
Zdrówko
ehh Basenji czemu ty się martwisz na zapas????? ważne że jedziesz! 8)
Pozdrawiam
Lidka i Villarica

Posted

Daisunia, spoko :):)
Wpuszczą was jak pokażecie książeczke :):)
A Toller-Fox wreszcie powrócił na forum :D Już myśłałam że sobie poszłaś na zawsze od nas :cry:

Posted

Toller żyje, tylko że Toller pracuje żeby zarobić na wystawy dla piesa :evil:
I Toller pisze pracę podyplomową, i kwiczy w związku z powyższym....
Tak że będę sie pojawiać i znikać :scatter:

Posted

Ja dostalam potwierdzenie dzisiaj. Na wystawie bedziemy w niedziele. Ktos tu sie martwil, zeby zdazyc na czas z odbiorem dokumentow? To mozna zrobic przez caly czas trwania wystawy, przed wlasnym startem, niekoniecznie pomiedzy 8~10. Powodzenia zycze wszystkim zgloszonym, a zwlaszcza tym zestresowanym :wink:

Posted

A ja mam pytanie do tych co byli rok temu. Ile kosztował parking i czy była możliwość pozostawienia samochodu gdzieś niedaleko wystawy, ale bez płacenia haraczu organizatorom? Generalnie jak jest na sopockiej wystawie z parkowaniem?

Posted

joanna napisał(a):
A ja mam pytanie do tych co byli rok temu. Ile kosztował parking i czy była możliwość pozostawienia samochodu gdzieś niedaleko wystawy, ale bez płacenia haraczu organizatorom? Generalnie jak jest na sopockiej wystawie z parkowaniem?

z tego co pamiętam to było albo 15, albo 20 zł

ale można było gdzieś obok też parkować

Posted

joanna napisał(a):
Lapis dziękuję. Bedę na wystawie dosyć wczesnie więc mam nadzieje, że uda mi sie upolowć bezpłatną miejscówkę. :D

Pamiętam, że wzdłuż ulicy dojazdowej na „tory” ustawiano swoje samochody, pewnie w tym roku też tak będzie, bo parking tak naprawdę był tak malutki, że weszło raptem kilkanaście, no może kilkadziesiąt aut, a ogromna większość parkowała przed wystawą

co do opłaty to powtarzam, że kwoty dokładnie nie pamiętam, ale zdecydowanie zaskoczono mnie, bo nie była mała

Posted

Toller a może wyjedzcie o 23? :D
No i ja też może będę przed 8, jak bedzie ładna pogoda, to sobie pogadamy przed bramą :):)
A ja wyjeżdzam około 6:30 - 7:00 rano :):)

Posted

Będzie kawka, morze kawki bo inaczej nie przetrwamy :D
Siku z psem jak najbardziej, mąż z nim chyba jeszcze pobiega, żeby psisko potem nie zanudziło sie na wystawie, i ładniej pokazało. W sumie piękny Toller, to zmęczony Toller :D
O 22 wyjeżdzamy, bo to pospieszny, a nie ekspres,, a my kupiliśmy bilety weekendowe, które obejmują tylko posp i osobowe. Jakoś to będzie, nie zginiemy w akcji, I hope :D