Amika Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Tak Gazuś, widziałam na liście przyjętych :) będzie też Atena z właścicielką i hodowczynią zarazam:) i straszy braciszek SHOGUN. My sie wystawiamy w pośredniej i nie jest to nasza pierwsza wystawa, to druga w pośredniej a piąta w życiu. Nie wiem kiedy i gdzie będzie oceniany drugi braciszek :( niedoszukałam się na planie sędziowania :(. Cieszę się że będziemy mogli sie spotkać :) Quote
Vidge Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Możecie mi napisać,o której rozpoczęcie?Chętnie przyjdę popatrzeć i jakieś foty porobić. Jeżeli ktoś ma problem z dojazdem,to najlepsza jest SKMka,bo podwozi praktycznie pod wejście i można wysiąść albo na Wyścigach albo na Żabiance(od strony stajni). Quote
Toller Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Zależy kto i co wystawia :D Sędziowanie sie zaczyna od 10, ale my wchodzimy dopiero o 13 :evil: Quote
maga18 Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 dostalam potwierdzenia :multi: nie bede musiala stac w kolejce :multi: a swoja droga bardzooo mi sie podoba rozpiska ringowa na potwierdzeniu :D brawa dla ZK o/Gdańsk :klacz: Quote
Toller Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 No to masz fart! To się nazywa rzutem na taśmę :D Quote
lapis Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 a my cholera :evil: 0X :evilbat: jeszcze nie dostaliśmy, ale może jednak coś się pojawi Quote
Toller Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 NA pewno do was dłużej idzie :D W końcu Kołobrzeg jest dalej niż Kraków, z Gdańska.... :D Quote
Gazuś Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 No, MEDLODY MAKER jest oceniany o 11:05 na innym ringu :) Ja i Tongue idziemy mu pokibicować, jak będziecie też mogli to chodzcie z nami :) A że hodowczyni z Atenką jedzie to wiem, bo sie z nimi chyba zabieram :):) Quote
Amika Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Jak dojedziemy dam znac p. Marii, spotkamy się i pójdziemy kibicować silną grupą :) Quote
maga18 Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 wiec moze tak :lol: - skoro dzis w nocy wyjezdzam do Sopotu to chcialabym wam powiedziec cos o sobie i jak mnie mozna rozpoznac :D w sobote bede towarzysko - bede z mala naga grzywaczka :D - ona bedzie moim znakiem rozpoznawczym ;) prawdopodobnie wiekszosc czasu spedze przy ringu husky, zadreczajac swoja osobą Sh_maniak 8) w niedziele natomiast bede juz wystawiala i bede siedziala przy ringu nr. 4 :D bede miala dwa łysielce 8) moje numerki to: 2907 i 2931 :D DO ZOBACZENIA!!!!!!!! :hand: TRZYMAM KCIUKI ZA WSZYTSKICH DOGOMANIAKOW!!! :kciuki: POWODZENIA!!!!! :ylsuper: Quote
JanuszT Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Moge juz tez sie pochwalic, dostalismy potwierdzenie. :D Wchodzimy na ring 12 o 10.00. Mam pytanie jesli na ring 12, to z ktorej strony lepiej wchodzic? Zaznaczam, przyjade samochodem. Moze jakies sugestie gdzie najlepiej parkowac samochod? Quote
Marta Chmielewska Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Dostałam dziś potwierdzenie :D Wchodzimy po 12 więc będzie sporo czasu na zdjęcia :D Powodzenia wszystkim!!!! Quote
lapis Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 My też dostaliśmy PRIORYTETEM (nawet) - ring 16, godz. 12.05 (ale są dokładni - zobaczymy co pokaze życie) Quote
Justi0022 Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Sprawdźcie sobie jeszcze sędziowanie na stronie - ponoć są zmiany i w sędziach i w godzinach sędziowania. Na pewno w leonach i na molosach również ludzie pisali, że mają inne ringi, godziny itd. Quote
lapis Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 już na pierwszej stronie podano: Uwaga zmiana ! Leonberger - ring 12, godz. 13.30 Shar Pei - ring 12, godz. 14.05 - na zgłoszeniu obie rasy na innym ringu są podane u nas - ring 16 bez zmian Quote
carotina Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 maga18 napisał(a):wiec moze tak :lol: - skoro dzis w nocy wyjezdzam do Sopotu to chcialabym wam powiedziec cos o sobie i jak mnie mozna rozpoznac :D w sobote bede towarzysko - bede z mala naga grzywaczka :D - ona bedzie moim znakiem rozpoznawczym ;) prawdopodobnie wiekszosc czasu spedze przy ringu husky, zadreczajac swoja osobą Sh_maniak 8) w niedziele natomiast bede juz wystawiala i bede siedziala przy ringu nr. 4 :D bede miala dwa łysielce 8) moje numerki to: 2907 i 2931 :D DO ZOBACZENIA!!!!!!!! :hand: TRZYMAM KCIUKI ZA WSZYTSKICH DOGOMANIAKOW!!! :kciuki: POWODZENIA!!!!! :ylsuper: Maga, to ja Cie pewnie napadne 8) jeżeli bede w sobote, to też przy husky :P no a w niedziele ring mamy nr.4 . A poznać mnie można po jasnych blond włosach, białym żakiecie i dwóch shihtziakach (to w niedziele :wink: ) Quote
Gazuś Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 No Maga, a do goldenów to co nie przyjdziesz? :( No i Amika : Ja mam pieska, więc bede wchodziła na ring o 10. Suczki zaczą sie na mój gust duuuużo później, bo przecież pierw muszi przelecieć klasa pśrednia, otwarta, użytkowa i championów psów, później jeszcze porównanie, czyli bitwa o BOS.... Mam nadzieje że bedziecie wolni o 11. Quote
Billa Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Bardzo proszę o pomoc. Nie wiem o której zaczyna sie wystawa a potrzebuje jeszcze przed rozpoczęciem załatwić wszystkie fotmalności w sekretariace (odbiór papieró, zapłata..) A na streonę związku nie moę coś wejść...A może ktoś poda stronkę gdzie jest cały spis o której jaka rasa startuje :lol: Z góry dziękuję. Quote
Billa Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Bardzo proszę o pomoc. Nie wiem o której zaczyna sie wystawa a potrzebuje jeszcze przed rozpoczęciem załatwić wszystkie fotmalności w sekretariace (odbiór papieró, zapłata..) A na streonę związku nie moę coś wejść...A może ktoś poda stronkę gdzie jest cały spis o której jaka rasa startuje :lol: Z góry dziękuję. Quote
Gazuś Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Spoko my pomożemy :):) Psy i hodopwcy przyjmowane są od godziny 8:00 - zresztą jeśli zgłośiłaś psa powinnaś mieć to napisane na potwierdzeniu. Ocenianie zaczyna sie od godz 10 :) 3MAJ sie Quote
Savannah Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Billa napisał(a):Bardzo proszę o pomoc. Nie wiem o której zaczyna sie wystawa a potrzebuje jeszcze przed rozpoczęciem załatwić wszystkie fotmalności w sekretariace (odbiór papieró, zapłata..) A na streonę związku nie moę coś wejść...A może ktoś poda stronkę gdzie jest cały spis o której jaka rasa startuje :lol: Z góry dziękuję. hej Sh wchodzą na ring 11:25 :) Pozdrawiam Lidka i SH Quote
Daisunia Posted August 10, 2005 Author Posted August 10, 2005 a ja mam pytanko ! czy na wystawie żeby wejść z nie zgloszonym psem KONIECZNE jest potwierdzenie o tym że pies byl szczepiony przeciw wściekliźnie ? (mamy takie na osobnym papierku i w ksiazeczce) czy musze pokazać koniecznie to które jest na papierku ? czy moze być to w ksiązeczce ? Pozdraiwam i czekam na odpowiedz . Quote
Asiaczek Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Fingal, a dostałeś już potwierdzenie, czy - tak jak większość wystawców - będziesz stał w ogonku? Pzdr. Quote
Gazuś Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Daisunia: Z tego co pisali w potwierdzeniach wystarczy książeczka, ale lepiej mieć to i to :) Quote
Toller Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Lepiej wziąć wszystko, nidgy nie wiadomo co organizatorom do głowy strzeli.... Quote
Recommended Posts