Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak Gazuś, widziałam na liście przyjętych :) będzie też Atena z właścicielką i hodowczynią zarazam:) i straszy braciszek SHOGUN. My sie wystawiamy w pośredniej i nie jest to nasza pierwsza wystawa, to druga w pośredniej a piąta w życiu. Nie wiem kiedy i gdzie będzie oceniany drugi braciszek :( niedoszukałam się na planie sędziowania :(.
Cieszę się że będziemy mogli sie spotkać :)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Możecie mi napisać,o której rozpoczęcie?Chętnie przyjdę popatrzeć i jakieś foty porobić.
Jeżeli ktoś ma problem z dojazdem,to najlepsza jest SKMka,bo podwozi praktycznie pod wejście i można wysiąść albo na Wyścigach albo na Żabiance(od strony stajni).

Posted

dostalam potwierdzenia :multi:
nie bede musiala stac w kolejce :multi:

a swoja droga bardzooo mi sie podoba rozpiska ringowa na potwierdzeniu :D
brawa dla ZK o/Gdańsk :klacz:

Posted

No, MEDLODY MAKER jest oceniany o 11:05 na innym ringu :)
Ja i Tongue idziemy mu pokibicować, jak będziecie też mogli to chodzcie z nami :)
A że hodowczyni z Atenką jedzie to wiem, bo sie z nimi chyba zabieram :):)

Posted

wiec moze tak :lol: - skoro dzis w nocy wyjezdzam do Sopotu to chcialabym wam powiedziec cos o sobie i jak mnie mozna rozpoznac :D

w sobote bede towarzysko - bede z mala naga grzywaczka :D - ona bedzie moim znakiem rozpoznawczym ;)
prawdopodobnie wiekszosc czasu spedze przy ringu husky, zadreczajac swoja osobą Sh_maniak 8)

w niedziele natomiast bede juz wystawiala i bede siedziala przy ringu nr. 4 :D bede miala dwa łysielce 8) moje numerki to: 2907 i 2931 :D

DO ZOBACZENIA!!!!!!!! :hand:

TRZYMAM KCIUKI ZA WSZYTSKICH DOGOMANIAKOW!!! :kciuki:

POWODZENIA!!!!! :ylsuper:

Posted

Moge juz tez sie pochwalic, dostalismy potwierdzenie. :D
Wchodzimy na ring 12 o 10.00.

Mam pytanie jesli na ring 12, to z ktorej strony lepiej wchodzic?
Zaznaczam, przyjade samochodem. Moze jakies sugestie gdzie najlepiej parkowac samochod?

Posted

Sprawdźcie sobie jeszcze sędziowanie na stronie - ponoć są zmiany i w sędziach i w godzinach sędziowania. Na pewno w leonach i na molosach również ludzie pisali, że mają inne ringi, godziny itd.

Posted

już na pierwszej stronie podano:

Uwaga zmiana !
Leonberger - ring 12, godz. 13.30
Shar Pei - ring 12, godz. 14.05
- na zgłoszeniu obie rasy na innym ringu są podane

u nas - ring 16 bez zmian

Posted

maga18 napisał(a):
wiec moze tak :lol: - skoro dzis w nocy wyjezdzam do Sopotu to chcialabym wam powiedziec cos o sobie i jak mnie mozna rozpoznac :D

w sobote bede towarzysko - bede z mala naga grzywaczka :D - ona bedzie moim znakiem rozpoznawczym ;)
prawdopodobnie wiekszosc czasu spedze przy ringu husky, zadreczajac swoja osobą Sh_maniak 8)

w niedziele natomiast bede juz wystawiala i bede siedziala przy ringu nr. 4 :D bede miala dwa łysielce 8) moje numerki to: 2907 i 2931 :D

DO ZOBACZENIA!!!!!!!! :hand:

TRZYMAM KCIUKI ZA WSZYTSKICH DOGOMANIAKOW!!! :kciuki:

POWODZENIA!!!!! :ylsuper:

Maga, to ja Cie pewnie napadne 8) jeżeli bede w sobote, to też przy husky :P no a w niedziele ring mamy nr.4 . A poznać mnie można po jasnych blond włosach, białym żakiecie i dwóch shihtziakach (to w niedziele :wink: )

Posted

No Maga, a do goldenów to co nie przyjdziesz? :(
No i Amika : Ja mam pieska, więc bede wchodziła na ring o 10.
Suczki zaczą sie na mój gust duuuużo później, bo przecież pierw muszi przelecieć klasa pśrednia, otwarta, użytkowa i championów psów, później jeszcze porównanie, czyli bitwa o BOS....
Mam nadzieje że bedziecie wolni o 11.

Posted

Bardzo proszę o pomoc. Nie wiem o której zaczyna sie wystawa a potrzebuje jeszcze przed rozpoczęciem załatwić wszystkie fotmalności w sekretariace (odbiór papieró, zapłata..) A na streonę związku nie moę coś wejść...A może ktoś poda stronkę gdzie jest cały spis o której jaka rasa startuje :lol: Z góry dziękuję.

Posted

Bardzo proszę o pomoc. Nie wiem o której zaczyna sie wystawa a potrzebuje jeszcze przed rozpoczęciem załatwić wszystkie fotmalności w sekretariace (odbiór papieró, zapłata..) A na streonę związku nie moę coś wejść...A może ktoś poda stronkę gdzie jest cały spis o której jaka rasa startuje :lol: Z góry dziękuję.

Posted

Spoko my pomożemy :):)
Psy i hodopwcy przyjmowane są od godziny 8:00 - zresztą jeśli zgłośiłaś psa powinnaś mieć to napisane na potwierdzeniu.
Ocenianie zaczyna sie od godz 10 :)
3MAJ sie

Posted

Billa napisał(a):

hej Sh wchodzą na ring 11:25 :)
Pozdrawiam
Lidka i SH

Posted

a ja mam pytanko !
czy na wystawie żeby wejść z nie zgloszonym psem KONIECZNE jest potwierdzenie o tym że pies byl szczepiony przeciw wściekliźnie ? (mamy takie na osobnym papierku i w ksiazeczce)
czy musze pokazać koniecznie to które jest na papierku ?
czy moze być to w ksiązeczce ?
Pozdraiwam i czekam na odpowiedz .