Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Diana14 napisał(a):
Gosik71 napisał(a):
Brat Juniora, Idol Impossible Metamorfoza, jakiś ruski pies... i coś tam jeszcze, ja to serio czarno widze :cry:

hmmm....no to nie wiem decyduj sama....ja tez to czarno widze ~ten popis Vegi ale łatwo się nie poddamy!!! Gosia no chooooodź skopiemy im tyłki plis plis plisss juz tyle przeszłyśmy - nudle, cola itp dasz rade!

Do tych "dopalaczy" dołóżcie jeszcze: landrynki, ogórki kiszone/konserwowe, grzybki marynowane i cudowną herbatę/kawę. Co jeszcze chcecie?
Pzdr.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Diana14 napisał(a):
Gosik71 napisał(a):
Brat Juniora, Idol Impossible Metamorfoza, jakiś ruski pies... i coś tam jeszcze, ja to serio czarno widze :cry:

hmmm....no to nie wiem decyduj sama....ja tez to czarno widze ~ten popis Vegi ale łatwo się nie poddamy!!! Gosia no chooooodź skopiemy im tyłki plis plis plisss juz tyle przeszłyśmy - nudle, cola itp dasz rade!

Do tych "dopalaczy" dołóżcie jeszcze: landrynki, ogórki kiszone/konserwowe, grzybki marynowane i cudowną herbatę/kawę. Co jeszcze chcecie?
Pzdr.

Hehe jakos trzeba sie na duchu podtrzymywac :P ja i tak wiem już jaki będzie wynik :P A nudle to nasza tajemnica ;) Normalnie dopalacz na maxa :roflt:

Posted

nice_girl napisał(a):
Gosik71 napisał(a):
[...]

Kto wie jak pastuchy ocenia Fredie Klindrup???

Chyba lubi stosunkowo użytkowe psy. Oceniał on corgi w Warszawie i tam wybierał raczej psy w lekkim typie. :wink:

Pastuchy może też, ale przede wszystkim będzie oceniał baski.
Zdrówko

Posted

Diana14 napisał(a):
Asaiczek to Fingal jest z Twojej hodowli :o ???

TAK!!! FINGAL FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek jest z hodowli Asiaczek. Widziałaś go gdzieś? Prawda, że piękny? I jaki ma wspaniały charakter!
Dlatego, baaardzo proszę, trzymajcie za niego kciuki podczas wystawy w Sopocie, OK?
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Basenji - trzymamy kciuki za Fingala!!! Najpiękniejszego baska w Elblągu i okolicach!!! No, może i jeszcze gdzieś...
Pzdr.

Szczera jesteś do bólu! W Elblągu i okolicach jest tylko jeden basek! :evilbat:
zdrówko

Posted

Fakt, nudle przechodziłyśmy podczas wyprawy na Węgry :grins: Tu nie chodzi o typowy dopalacz jako jedzenia. Choć o tym też trzeba pomyśleć...

Diana....... ja naprawdę nie wiem co mam robić, sama widzisz że wiesz jaki będzie koniec, fakt masz większą konkurencję i jesteś w jeszcze gorszej sytuacji być może, a zresztą co tu gadać... Ja chyba siądę i będę płakać :cry:

Posted

[quote name='Basenji'][quote name='Asiaczek']Basenji - trzymamy kciuki za Fingala!!! Najpiękniejszego baska w Elblągu i okolicach!!! No, może i jeszcze gdzieś...
Pzdr.

Szczera jesteś do bólu! W Elblągu i okolicach jest tylko jeden basek! :evilbat:
zdrówko
No i co z tego?! Napisałam przecież, że "i w okolicach" i "gdzieś jeszcze". A to może oznaczać... cały świat, prawda? Trochę elastyczności i wyobraźni, Basenji.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Diana14 napisał(a):

TAK!!! FINGAL FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek jest z hodowli Asiaczek. Widziałaś go gdzieś? Prawda, że piękny? I jaki ma wspaniały charakter!
Dlatego, baaardzo proszę, trzymajcie za niego kciuki podczas wystawy w Sopocie, OK?
Pzdr.

Nie widziałam ale za to teraz będe mogła prześladować basenjego na wystawach :roflt:

Gosia a ja pisałam o sobie nie o Tobie...no pomyśl, decyzja nalezy do Ciebie.Jak przyjedziesz to baaardzo się uciesze :calus:

Posted

[quote name='Diana14'][quote name='Asiaczek'][quote name='Diana14']Asaiczek to Fingal jest z Twojej hodowli :o ???
Pzdr.

Nie widziałam ale za to teraz będe mogła prześladować basenjego na wystawach :roflt:

Gosia a ja pisałam o sobie nie o Tobie...no pomyśl, decyzja nalezy do Ciebie.Jak przyjedziesz to baaardzo się uciesze :calus:
Basenji mało jeździ na wystawy, a więc nie wiem, jak to będzie z tym prześladowaniem...
Pzdr.

Posted

Diana14 napisał(a):
Asiaczek napisał(a):
Diana14 napisał(a):

Pzdr.

Jeszcze mam tydzień czasu na myślenie... zobaczymy co da się zrobić :P

Posted

Zgadza się; zdjęcia Docusia powinny znaleźć się w Galerii. A do tego topiku możesz wkleić zdjęcia z samej wystawy w Sopocie. Wtedy na pewno będą na temat. Oraz, oczywiście, również do Galerii.

Czekamy na piękne zdjęcia z Sopotu!
Pzdr.

Posted

Gazuś! Jest już plan sędziowania. Nasze ringi są obok siebie, jeżli chodzi o numery. Ty wchodzić pierwsza. Ja wchodzę po 4 psach, więc można powiedzieć, że będziemy w tym samym czasie na ringu.

Posted

Właśnie zobaczyłam.... Młodzież i szczeniaki sędziuje Małgorzata Lorenc...
Szkoda, mialam nadzieje że sobie popatrze przez wejściem na ring na inne Goldeny.
Ale, co tam - jestem w pośredniej, czyli wystawiam jako pierwsza :):)
Szybko bedę miała z głowy....

Tonuge: To dzisiaj o 17??

Posted

A mogę poprosić o plan sędziowania foksterierów krótkowłosych? Niestety jak zwykle Firewalle nie pozwalają samemu spojrzeć.
Który ring, godzina i sędzia.
Dzięki

Posted

pszym napisał(a):
A mogę poprosić o plan sędziowania foksterierów krótkowłosych? Niestety jak zwykle Firewalle nie pozwalają samemu spojrzeć.
Który ring, godzina i sędzia.

Ring: 9 Sobota Psów: 105
Sędzia: Halina Dmowska (PL)
10.00 Airedale Terrier Ogółem: 28

11.00 Bedlington Terrier Ogółem: 3

11.10 Border Terrier Ogółem: 2

11.15 Foksterier krótkowłosy / Fox Terrier (Smooth) Ogółem: 19
Psy - Dogs Ilość Nr kat.
Klasa młodzieży - Youth Class 3 1443 - 1445
Klasa pośrednia - Intermediate Class 1 1446
Klasa otwarta - Open Class 3 1447 - 1449
Klasa championów - Champion Class 3 1450 - 1452
Suki - Bitches Ilość Nr kat.
Klasa szczeniąt - Puppy Class 1 1453
Klasa młodzieży - Youth Class 1 1454
Klasa otwarta - Open Class 4 1455 - 1458
Klasa użytkowa - Working Class 2 1459 - 1460
Klasa championów - Champion Class 1 1461

Posted

Gazuś: p. Lorenc bardzo nas miło sędziowała ostatnio, i naprawdę doceniam jej kulturę i miłe zachowanie, a było to już pod koniec ocen, w strasznym upale. A stać było tę panią i na miłe słowa, i na gratulacje. Nie masz się czego bać. :D
A ja sie cieszę! Wchodzimy o dziwo nie na samym końcu jak zawsze ale o 13! Co za miła odmiana :evilbat:
Niemniej doszłam do wniosku, że rozłożymy sobie maty, i zdrzemniemy się w kącie, bo przyjedziemy na 7 rano z Krakowa, i będziemy wycięci. :D
Myślicie, że znajdzie się spokojny kącik? :D
A do 13 to kupa czasu... :evilbat: