Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie, dlatego sie zdiwiłam, że nie ma planu Sopockiego, a ty wiesz po kim idziesz :D
Nic to, przełącz sie i będzie cacy. Pewno sietam teraz Basco podjadł, stąd zamieszanie :D

Posted

WYstawki sie pomyliły :):)
Jak będzie serio VII po VI to sobie przynajmniej na moje ulubione seterki popatrze :):)
GOlden_owner - te fotki to z jakiej wystawy??
I jakie ocenki te psy zodbyły, jak wiesz? 8)

Posted

Widzę, że macie sporą konkurencję, a ja psioczyłam, że w stafikach AŻ 4 suczki w otwartej... A tu widzę, że tylko.. Maga, ilość chińczyków załamująca... Szczęściem Pola nie jedzie.
Życzę wszystkim powodzenia, będę ze swoją suczą, będę robiła fotki, więc się ładnie prezentujcie :wink: :lol:

Posted

Szetlandów 30 - nieźle. Ja w sumie jestem w szoku bo nie dostałam meila z potwierdzeniem i myślałam że nie jade, a tu patrzę a mój pies jest w wykazie. Teraz szczerze mówiąc nie wiem co robić... I jeszcze mamy 4 konkurentów... jest to sens jechać 600 km?

Kto wie jak pastuchy ocenia Fredie Klindrup???

Posted

Gosik71 napisał(a):
[...]

Chyba lubi stosunkowo użytkowe psy. Oceniał on corgi w Warszawie i tam wybierał raczej psy w lekkim typie. :wink:

Posted

Toller-fox napisał:

A co do Yoreczków, to w Krakowie też było chyba ze 120.
I tak nic nie przebiło 150 labków, jak pamiętam....
To jest ból, i to spory, takie stawki.

no niestety popularnosc wcale dobzre na rasę nie działa bo duzo z psów wygląda makabrycznie i jest nieprzygotowana jak potrzeba... i potem tacy ludzie zkałądaja hodowle i tych niezbyt dobrych psów jest coraz więcej... wolałabym żeby yorków było wystawiane o połowę mniej ale za to naprawdę dobre... :roll: heh mam nadzieję że ta narastajaca moda na yorki pzreminie za jakiś czas bo to już staje się uciażliwe... :-? A rekord yorków był chyba w tym roku na międzynarodowej w Warszawie bo aż ponad 130 psów tej rasy :o przerażający fakt że w sopocie będzie działo sie to samo ... w wawie rozbito sędziowanie na 2 ringi a tu wszystko na jednym więc jestem ciekawa ile potrwa ocenianie :roll: :-?

no nic pozostaje jechac i się przekonać 8)

pozdrawiam :fadein:

Posted

Gosik71 napisał(a):
Szetlandów 30 - nieźle. Ja w sumie jestem w szoku bo nie dostałam meila z potwierdzeniem i myślałam że nie jade, a tu patrzę a mój pies jest w wykazie. Teraz szczerze mówiąc nie wiem co robić... I jeszcze mamy 4 konkurentów... jest to sens jechać 600 km?

Gosia nie zastanawiac się tylko jechać jechać jechać skopac tyłki i wracać z CWC :lol:
u nas znowu 7 sztuk w młodzieży... :cry:

Posted

A basenji sa aż całe 4 sztuki: 2 psy i 2 suczki!!! W tej stawce jest piesek z mojej hodowli FINGAL FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek (rudo-biały).

Baaaardzo mocno trzymam za niego kciuki i - jeżeli ktoś lubi baski - bardzo proszę o to samo!
Bo wszystkie baski to jedna rodzina!
Ale Fingala kochamy najmocniej!
Pzdr.

Posted

Diana powiadasz skopać tyłki? Łatwo powiedzieć :x Gorzej jak pojadę 600 km po to by ktoś nam skopał tyłek :roll: Ty wiesz że Junior wygrywa tylko za granicą...

Posted

[quote name='Gosik71']Diana powiadasz skopać tyłki? Łatwo powiedzieć :x Gorzej jak pojadę 600 km po to by ktoś nam skopał tyłek :roll: Ty wiesz że Junior wygrywa tylko za granicą...

Gosia jak zobaczyłam stawke to też już wiem co mnie czeka, ale...nie poddawaj się bez walki! Kogo masz w klasie ;) ??

Posted

Gosik71 napisał(a):
Brat Juniora, Idol Impossible Metamorfoza, jakiś ruski pies... i coś tam jeszcze, ja to serio czarno widze :cry:

hmmm....no to nie wiem decyduj sama....ja tez to czarno widze ~ten popis Vegi ale łatwo się nie poddamy!!! Gosia no chooooodź skopiemy im tyłki plis plis plisss juz tyle przeszłyśmy - nudle, cola itp dasz rade!