paolinka Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Toller-Fox a wiesz cos moze o kolejnosci sedziowania p.Klimaszewskiej? Mam nadzieje, ze przed Flatami beda Cockery, bo musze wczesniej jeszcze wystawic Pointerke... Quote
an3czka Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 łojezuuuuu wlasnie zauwazylam, ze przed gr 7 bedzie oceniana gr 6 :o w naszym ringu rzecz jasna to se pocekamy trosećke... ...łooojezusicku Quote
Toller Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Ujmę to tak : MY na pewno będziemy na końcu, a wygląda że flaty przed nami. Czekam zresztą niecierpliwie na plan sędziowania. Quote
an3czka Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 hihi ale wtopa to miejsce dla postow o sopocie a nie o zakopcu łuuuuuuups :oops: :oops: :oops: :oops: Quote
an3czka Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 :oops: :oops: :oops: to yyyyy wszystko yyyyyyyyyyy wina pogody z pewnoscia :oops: :oops: :oops: Quote
Toller Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 No właśnie, dlatego sie zdiwiłam, że nie ma planu Sopockiego, a ty wiesz po kim idziesz :D Nic to, przełącz sie i będzie cacy. Pewno sietam teraz Basco podjadł, stąd zamieszanie :D Quote
an3czka Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Toller i nie rob takich oczu na mnie no... :oops: :oops: :oops: Quote
Gazuś Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 WYstawki sie pomyliły :):) Jak będzie serio VII po VI to sobie przynajmniej na moje ulubione seterki popatrze :):) GOlden_owner - te fotki to z jakiej wystawy?? I jakie ocenki te psy zodbyły, jak wiesz? 8) Quote
Marta Chmielewska Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Widzę, że macie sporą konkurencję, a ja psioczyłam, że w stafikach AŻ 4 suczki w otwartej... A tu widzę, że tylko.. Maga, ilość chińczyków załamująca... Szczęściem Pola nie jedzie. Życzę wszystkim powodzenia, będę ze swoją suczą, będę robiła fotki, więc się ładnie prezentujcie :wink: :lol: Quote
PARSONRK Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Za to parsony i jacki obrodziły. Parsonów aż 10 :o w tym 4 moje :P ( 3 szczeniaki i pies). W sumie jakieś miejsce mam :lol: Quote
Gosik71 Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Szetlandów 30 - nieźle. Ja w sumie jestem w szoku bo nie dostałam meila z potwierdzeniem i myślałam że nie jade, a tu patrzę a mój pies jest w wykazie. Teraz szczerze mówiąc nie wiem co robić... I jeszcze mamy 4 konkurentów... jest to sens jechać 600 km? Kto wie jak pastuchy ocenia Fredie Klindrup??? Quote
Gazuś Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 :) A ktoś juz miał styczność z tą sędziną co goldki sędziuje? Panią Verbeek ?? Quote
nice_girl Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Gosik71 napisał(a):[...] Kto wie jak pastuchy ocenia Fredie Klindrup??? Chyba lubi stosunkowo użytkowe psy. Oceniał on corgi w Warszawie i tam wybierał raczej psy w lekkim typie. :wink: Quote
Yorkies Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Toller-fox napisał: A co do Yoreczków, to w Krakowie też było chyba ze 120. I tak nic nie przebiło 150 labków, jak pamiętam.... To jest ból, i to spory, takie stawki. no niestety popularnosc wcale dobzre na rasę nie działa bo duzo z psów wygląda makabrycznie i jest nieprzygotowana jak potrzeba... i potem tacy ludzie zkałądaja hodowle i tych niezbyt dobrych psów jest coraz więcej... wolałabym żeby yorków było wystawiane o połowę mniej ale za to naprawdę dobre... :roll: heh mam nadzieję że ta narastajaca moda na yorki pzreminie za jakiś czas bo to już staje się uciażliwe... :-? A rekord yorków był chyba w tym roku na międzynarodowej w Warszawie bo aż ponad 130 psów tej rasy :o przerażający fakt że w sopocie będzie działo sie to samo ... w wawie rozbito sędziowanie na 2 ringi a tu wszystko na jednym więc jestem ciekawa ile potrwa ocenianie :roll: :-? no nic pozostaje jechac i się przekonać 8) pozdrawiam :fadein: Quote
Diana14 Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Gosik71 napisał(a):Szetlandów 30 - nieźle. Ja w sumie jestem w szoku bo nie dostałam meila z potwierdzeniem i myślałam że nie jade, a tu patrzę a mój pies jest w wykazie. Teraz szczerze mówiąc nie wiem co robić... I jeszcze mamy 4 konkurentów... jest to sens jechać 600 km? Kto wie jak pastuchy ocenia Fredie Klindrup??? Gosia nie zastanawiac się tylko jechać jechać jechać skopac tyłki i wracać z CWC :lol: u nas znowu 7 sztuk w młodzieży... :cry: Quote
Asiaczek Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 A basenji sa aż całe 4 sztuki: 2 psy i 2 suczki!!! W tej stawce jest piesek z mojej hodowli FINGAL FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek (rudo-biały). Baaaardzo mocno trzymam za niego kciuki i - jeżeli ktoś lubi baski - bardzo proszę o to samo! Bo wszystkie baski to jedna rodzina! Ale Fingala kochamy najmocniej! Pzdr. Quote
Gosik71 Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Diana powiadasz skopać tyłki? Łatwo powiedzieć :x Gorzej jak pojadę 600 km po to by ktoś nam skopał tyłek :roll: Ty wiesz że Junior wygrywa tylko za granicą... Quote
Diana14 Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 [quote name='Gosik71']Diana powiadasz skopać tyłki? Łatwo powiedzieć :x Gorzej jak pojadę 600 km po to by ktoś nam skopał tyłek :roll: Ty wiesz że Junior wygrywa tylko za granicą... Gosia jak zobaczyłam stawke to też już wiem co mnie czeka, ale...nie poddawaj się bez walki! Kogo masz w klasie ;) ?? Quote
Gosik71 Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Brat Juniora, Idol Impossible Metamorfoza, jakiś ruski pies... i coś tam jeszcze, ja to serio czarno widze :cry: Quote
Diana14 Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Gosik71 napisał(a):Brat Juniora, Idol Impossible Metamorfoza, jakiś ruski pies... i coś tam jeszcze, ja to serio czarno widze :cry: hmmm....no to nie wiem decyduj sama....ja tez to czarno widze ~ten popis Vegi ale łatwo się nie poddamy!!! Gosia no chooooodź skopiemy im tyłki plis plis plisss juz tyle przeszłyśmy - nudle, cola itp dasz rade! Quote
Recommended Posts