maga18 Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 i wiadomo juz cos o katalogu ??? :roll: :roll: :roll: Quote
Toller Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Sprawdzam codziennie, ale jak nie ma tak nie ma. Quote
an3czka Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Gośka! narzekasz?! mogli nam w ogole wystawy nie zorganizowac. no! :D :D :D Quote
Toller Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Golden_owner: a jedziesz na krajową gr VIII do Częstochowy? Jest nadzieja, że jak zagraniczni sędziowie to będzie wyglądało sędziowanie trochę inaczej, aczkolwiek różnie też z tym bywa. Quote
Beff Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 no ja też może będę w Sopocie ale jeszcze niestety nie wiadomo ;/ mam nadzieje, że coś z tego będzie i wystawię sunię :) fajnie by było, no ale zobaczymy :D a co do katalogu to miał juz dawno być ale ja tez wchodze codziennie i.. LIPA ;/ może w koncu dadzą :P Quote
Gazuś Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Kurde może nie opublikują katalogu w necie, co? .... Oj, oj... Za fajnie by nie było :) A dowiedziałam się że brat mojego psiaka z tego samego miotu - Melodie - tez jedzie do Sopotu, ale do innych klas sie zapisaiśmy :) On chyba do młodzieżówki, ja sie pokusiłam o pośrednią :) :P Quote
Jolly Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Już jest katalog :) :D http://www.gdansk.zkwp.pl/gdansk/ Quote
JanuszT Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Policzylem :lol: , zgloszonych jest 3265 , duzo nas bedzie :lol: Quote
Chima Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 A nie zanosiło się na taką frekwencję.... :-? :-? :-? Quote
pszym Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Byłby ktoś tak miły i wstawił stawkę foksterierów gładkowłosych? Moje firewalle nie pozwalaja mi zajrzeć w katalog... Quote
an3czka Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Foksterier krótkowłosy Psy młodzieży DON JUAN Foksterier krótkowłosy Psy młodzieży GENERAL v.Stufenberg Foksterier krótkowłosy Psy młodzieży SKRIM DRIM TABACHNY KAPITAN Foksterier krótkowłosy Psy pośrednia BAD REPUTATION Czeczuga (FCI) Foksterier krótkowłosy Psy otwarta DANCER IN THE MOONLIGHT Czeczuga (FCI) Foksterier krótkowłosy Psy otwarta INDIANFOX'S QUICKSILVER Foksterier krótkowłosy Psy otwarta TIP-TOP from Aleksandrov's House Foksterier krótkowłosy Psy championów COLIN Canis Venator Foksterier krótkowłosy Psy championów EGELYKKE DUSTIN Foksterier krótkowłosy Psy championów STREAKHEAD INDY BENTON Foksterier krótkowłosy Suki szczeniąt ACENA z Piaszczystych Pól Foksterier krótkowłosy Suki młodzieży DIANA z Gostyńskiej Doliny Foksterier krótkowłosy Suki otwarta ANNA v. Wolfsberg Foksterier krótkowłosy Suki otwarta FIDES Ganis Foksterier krótkowłosy Suki otwarta VOT-TAK SHAYKA-LEYKA Foksterier krótkowłosy Suki otwarta ŻANTA Amudaria Foksterier krótkowłosy Suki użytkowa ANN DEE DEE Marina Baltica Foksterier krótkowłosy Suki użytkowa NESSA of Windy-Cottage Foksterier krótkowłosy Suki championów SÓJKA od Trapera Quote
an3czka Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 a ja wlasnie nie wiem czy bede... niby zgloszeni jestesmy, ale tak sobie teraz mysle. jechac taki kawal... echhhhh :-? Quote
Gazuś Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Ulala :) Jesteśmy w katalogu :) Zdziwiło mnie troszke w pośredbniej psów jest tylko 7 (!) - ja sie spodziewałam z 15 ;) Ale chyba sie ciesze że go nie zgłosiłąm do młodziezy, tam jest 17 psiaków :) A Doc okurat jest w takim wieku ( 14 sierpnia 16 miesyęcy), że sie nadaje do trzech klas :) No to wybrałam tą w środku :lol: A w młodzieży startuje nasz braciszek z moitu - MELODY MAKER Pasada :) Quote
maga18 Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 wiecie co... jak juz jest katalog i zobaczylam stawke to tak w sumie moglabym jej nie widziec az do wystawy :lol: dobiłam sie tylko :lol: Quote
DużyCP Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Qrcze - nie ściąga!!! może "dobra duszyczka" podać Briardy? :modla: Quote
Elitesse Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 a ja mam mieszane uczucia ze nie zglosilam... Quote
carotina Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Owczarek francuski Briard Psy młodzieży EDGAR z Hucieńskiego Gaju Owczarek francuski Briard Psy młodzieży HELIOS z Wuzlandii Owczarek francuski Briard Psy pośrednia BETHOWEN z Pszczyńskiej Puszczy Owczarek francuski Briard Psy otwarta BEX Be-Em-Brie Owczarek francuski Briard Psy otwarta BONI z Wojtkowizny Owczarek francuski Briard Psy otwarta DOGGER Kudłate Serce Owczarek francuski Briard Psy otwarta DUŻY CIASTECZKOWY POTWÓR Kudłate Serce Owczarek francuski Briard Psy otwarta ELTON z Krainy Mgieł Owczarek francuski Briard Psy użytkowa ATIS z Pszczyńskiej Puszczy Owczarek francuski Briard Psy użytkowa BROYT z Andave Owczarek francuski Briard Psy championów MOHNATOE CHUDO GWENDOLEN Owczarek francuski Briard Suki szczeniąt CARINA Be-Em-Brie Owczarek francuski Briard Suki młodzieży AMELIA Badria's Darling Owczarek francuski Briard Suki młodzieży INES Wa-Da-Pi (FCI) Owczarek francuski Briard Suki pośrednia LA BELLE z Krainy Mgieł Owczarek francuski Briard Suki pośrednia VIVIEN CHANTAL De la Chaume du Bois Dieu Owczarek francuski Briard Suki otwarta CLEO Asperados Owczarek francuski Briard Suki otwarta GLORIA Batangas Owczarek francuski Briard Suki otwarta KYLIE XABELLE Moravia Campanella Owczarek francuski Briard Suki użytkowa CALINKA z Hucieńskiego Gaju Owczarek francuski Briard Suki championów ALDONA z Wojtkowizny Quote
tongue Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Proszę bardzo Briardy: Psy młodzieży EDGAR z Hucieńskiego Gaju Psy młodzieży HELIOS z Wuzlandii Psy pośrednia BETHOWEN z Pszczyńskiej Puszczy Psy otwarta BEX Be-Em-Brie Psy otwarta BONI z Wojtkowizny Psy otwarta DOGGER Kudłate Serce Psy otwarta DUŻY CIASTECZKOWY POTWÓR Kudłate Serce Psy otwarta ELTON z Krainy Mgieł Psy użytkowa ATIS z Pszczyńskiej Puszczy Psy użytkowa BROYT z Andave Psy championów MOHNATOE CHUDO GWENDOLEN Suki szczeniąt CARINA Be-Em-Brie Suki młodzieży AMELIA Badria's Darling Suki młodzieży INES Wa-Da-Pi (FCI) Suki pośrednia LA BELLE z Krainy Mgieł Suki pośrednia VIVIEN CHANTAL De la Chaume du Bois Dieu Suki otwarta CLEO Asperados Suki otwarta GLORIA Batangas Suki otwarta KYLIE XABELLE Moravia Campanella Suki użytkowa CALINKA z Hucieńskiego Gaju Suki championów ALDONA z Wojtkowizny Pozdrawiam Quote
golden_owner Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Gazus, naprawde nie patrz na ilosc :) Popatrz jaka masz konkurencje: Dewmist Silk Symphony i Hazard Goldi, ktory ostatnio idzie jak burza, reszty tych psow nie znam i nie widzialam. W posredniej zwykle bywa mniej psow niz w mlodziezy. A w mlodziezy mozesz od razu odjac jednego, bo my nie jedziemy - wiec juz jest 16 ;) Quote
tongue Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 No właśnie, konkurencja jest nie do pobicia. Ale uszy do góry Gazuś, przecież ten pierwszy raz kiedyś się musi zacząć. Trzymam kciuki. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts