Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tez sie wybieram do Sopotu, dziś wysłałam zgłoszenie :D.

Ja do tej pory na wystawy wchodziłam na zwykłą książeczkę zdrowia psa.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

taak Ludek,książeczka zdrowia z reguły wystarcza,ale już w tym roku spotkałam się nie raz szczególnie w okolicach wystaw przy Warszawie i w samej stolicy,że sama książeczka nie wystarcza,że potrzebują jeszcze zaświadczenie :wink: jednka jeśli to nie jest konieczne (płacenie dodatkowe za swiadectwo) a paszport wszystko załatwia to warto go jednak wyrobić. jakieś 6 lat temu jak zaczynałam wystawiać to takie świstki były konieczne prawie na każdej wystawie (teoretycznie) a teraz przynajmniej na krajówkach z tym się nie sptykam,raczej na międzynarodowych i klubowych. a to przeciez duża wystawa,dlatego tak pytam :wink:

Posted

[quote name='Magdalena1']Asiu chyba tak zrobię :roll:
a ma nadzieję,że nasze plany wystawowe za granicą (na jesieni) nadal aktualne :wink: i że o mnie pamiętasz :lol:
a Ty będziesz na wystawie w Sopocie?
Od momentu wprowadzenia paszportów ja sobie wogóle głowy nie zawracam zaświadczeniami. I na żadnej wystawie takowego nie miałam.
Wyjazdy będziemyu dogadywać na PW lub mailem, OK?
W Sopocie mnie nie będzie, ale będzie Fingal (z mojej hodowli) - Ch.PL i Zwyc. Klubu '04. Bardzo ładny pies i ostatnio Basenji mocno z nim pracuje nad stójką. Już teraz ściskam za nich kciuki i czekam na wynik.
Pzdr.

Posted

Zadzwoń do Gdańska, może cosik powiedzą, choć myślę że to zależy od weter. Myslę że książeczka zdrowia powinna starczyć.
:roll:

Posted

basenji a to nie prawda? :(
tak dawno nie widziałam basenji na żywo,chciałam porobić Fingalkowi zdjęcia i ogólnie przyjrzec się bliżej tej rasie,a tu takich rzeczy się dowiaduję :wink: no co Ty.

Posted

Jakie plotki! Toż to szczera prawda!!!
A poza tym w W-wie już wróble ćwierkają, że w Sopocie będzie Fingal. To jak tu nie wierzyć przyrodzie? !

"Basenji, Ty się nie zapieraj, Ty się nie zarzekaj.
Pakuj psa, kocyk i miseczkę
Ucałuj dziecko i żoneczkę
I swoim tuningiem do Sopotu
pomykaj i na nic nie czekaj. "

Sorki dla wrażliwych uszów, ale tak mi samo wyszło. To miał być limeryk, ale chyba coś nie tak....
Lecz przeredagowywać nie będę, o, nie!!!
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A poza tym w W-wie już wróble ćwierkają, że w Sopocie będzie Fingal. To jak tu nie wierzyć przyrodzie? !

Sorki dla wrażliwych uszów, ale tak mi samo wyszło. To miał być limeryk, ale chyba coś nie tak....
Pzdr.

O krucasex, ale poezja.
A w Warszawie macie zatrutą atmosferę i ptaszki są nieco otumanione, więc głupieją.
Zdrówko

Posted

Basenji - jedziesz w końcu do tego Sopotu czy nie jedziesz? Bo ja to bym przy okazji obejrzeć chciała "na żywo" słynnego Piesiaka :D :D :D :D

Posted

ja będe w Sopocie w sobote i w niedziele..

w sobote z moją akitką Anatką - wszystko jedno mi co tam zdobędzie, jade towazysko.. w Pl już wszystko zdobyła

w niedziele z rhodesiankiem znajomych - ABOU AYO.. będzie to jego debiut w klasie młodzieży.. więc wiadomo chciałabym Zw.Mł..

Pożyjemy zobaczymy

Posted

Basenji napisał(a):
Asiaczek napisał(a):

Pzdr.

O krucasex, ale poezja.
A w Warszawie macie zatrutą atmosferę i ptaszki są nieco otumanione, więc głupieją.
Zdrówko

Akurat!!! Głupieją!!! Już niedługo "sie okaże" kto zgłupiał i otumania innych... Juz niedługo...
Pzdr.

Posted

Franco napisał(a):
Hello :D wszystko wskazuje na to, ze my rowniez sie pojawimy. SBT psy klasa otwarta-APOLLO Redbull. mam nadzieje, ze sie wszyscy jakos spotkamy :D

hehe a my tez będziemy z groźna bestyją Vegą i Fridulką :roflt:

Posted

[quote name='ofcaa']rzedłuzyli termin przyjmowania zgłoszeń do 22.07
czyżby mało chetnych było? :roll:
pozdrawiam iwona

Nie chodzi tu o ilość chętnych, tylko możliwości techniczne związane z przygotowaniem katalogu i wysłaniem potwierdzeń o przyjętych psach.
Nie martwcie się :wink: jest sporo zgłoszonych, ale oczywiście serdecznie zapraszam, teren jest duży i na pewno się pomieścimy.

Posted

witam

na pewno beda tlumy tylko daja szanse spoznialskim, poza tym 3tyg przed terminem wystawy to troche czasu jest
tak czy inaczej spoznialscy maja malo czasu :lol:

pozdrawiam