Matagi Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 maga18 napisał(a):a na tym campigu sa jakies domki ??? czy obowiazkowo tylko namioty i przyczepy ?? :lol: Są tam jakieś domki,ale albo są prywatne,albo wcześniej zarezerwowane,nie wiem dokładnie.Trzeba zadzwonic i się wypytać.Ja zawsze byłam z namiotem :D A przyczep na campingu zawsze jest full.Jeszcze jest jeden powód,że lubię tam być: nigdy nie słyszałam o kradzieżach na campingu,nie ma tam rozrób,ochrona jest dyskretna i skuteczna :D Quote
Marta Chmielewska Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Wygląda na to, że też będziemy na tym cempingu, ale już w piątek i zostajemy do niedzieli :D Quote
tufi Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Marta, przyjedz do Sobieszewa - bedzie tam Lapis, Staff-ka - taki bullowaty oboz :) No i ja z potfforami :D Quote
maga18 Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 dobrze wiedziec ze nie trzeba rezerwowac ;) wiec jakby co to tez bede na tym campingu :D narazie szukam domku... :lol: Quote
maga18 Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 juz pisalam, ze jedyne co mnie przeraza w campingu to podroz 80 km/h ponad 500 km z przyczepa :lol: a pozatym 3 osoby w małej klitce to zadna wygoda... teraz to sie chyba na dlugosc nie zmieszcze, ostatni raz spalam w tej przyczepie jak mialam 12 lat... :wink: Quote
Billa Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 A ja będę nad możem 2 tyg przed wystawą i zastanawiam się jak wykąpie psiura?? Jeśli by była łazienka w pokoju to spoko. Ale ciekawe co powiedzą inni ludzie jak nagle zacznę ładować sukę do wspólnej wanny albo pod prysznic.. :lol: Quote
maga18 Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 no to w takim razie musisz dowiedziec sie czy masz łazienke w pokoju, jak nie to postaraj sie o pokoj z aneksem sanitarnym... z tego co widze masz SH... i raczej nie wykapiesz go w misce jak ja swoje grzywacze :lol: Quote
golden_owner Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Jedzie ktoś z południowej Polski ?? Kurcze, juz gdzies pisalam w tym topicu, ze chyba jade. Tz zglosilam psa, ale jeszcze sie zastanawiam. No i jechalabym prawdopodobnie w piatek wieczorem, w sobote wystawiam, w niedziele kolezanka wystawia swoja pekinke i dopiero potem mozemy jechac z powrotem. Przy dobrym wiatrach oprocz mojego psa, pekinki, znajomej i mnie powinna sie zmiescic jeszcze jedna osoba z malym/srednim psem. Chyba, ze ktos ma wiekszy samochod (ja mam golfa 3d) to chetnie sie zabierzemy i dolozymy do kosztow. Quote
Billa Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Lara może morze jejpomorze ale ja musze różne cuda zastosować napuszyc itp :wink: wiec suszareczka jest wskazana i szamponik... Quote
Marta Chmielewska Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 tufi napisał(a):Marta, przyjedz do Sobieszewa - bedzie tam Lapis, Staff-ka - taki bullowaty oboz :) No i ja z potfforami :D To miejsce w sam raz dla mnie, tylko czy tam można z namiotami? Bo my chcemy koniecznie pod namiot... I żeby psiska nie chciały pożreć mi psa i dziecka, bo będzie maluszek z nami ... Quote
ASA Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 My tez lecimy i zatrzymujemy sie na polu "przy plazy", ale tylko na jedna dobe, mam nadzieje ze bedzie fajnie :D Quote
Marta Chmielewska Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Nie wiecie czy Sopot potwierdza tylko prze email? Mi to pasuje ale jestem ciekawa czy pocztą też. Quote
carotina Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 nie, no jasne że pocztą też :wink: prosto z olsztyna :wink: 8) :lol: Quote
tufi Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Czy jest tu ktos z oddzialu, ktory organizuje wystawe? 10 sierpnia wyjezdzam juz nad morze - jesli do tego czasu nie dostane potwierdzenia i numerka? Zaczynam sie martwic - czy bylaby mozliwosc odebrania w ZK na miejscu tych papierow? Co zrobic? Quote
carotina Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 tufi, wyślij w poniedziałek maila do odziału gdańskiego, opisz swoją sytuacje, napewno baaaaardzo szybko dostaniesz odpowiedź :wink: Quote
an3czka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 tufi nigdy nie ma z tym problemow. wiele razy bylo tak, ze potwierdzenie przychodzilo do mnie doslownie dwa dni przed wystawa. w takich sytuacjach dzwonilam po oddzialu i poprostu podwano mi numer katalogowy i mowiono, ze nie bedzie zadnego problemu przy wejsciu. poza tym pewnie masz dowod wplaty wiec nie masz sie czym przejmowac. Quote
carotina Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 maga18 napisał(a):a katalog przedywstwowy bedzie ????? zazwyczaj jest, więc pewnie tak :wink: Quote
Recommended Posts