maga18 Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 golden_owner napisał(a): Czy ktos, kto juz robil ZK w konia :evilbat: moze mnie oswiecic czy rzeczywiscie scigaja tych, ktorzy nie zaplacili, bo zglosilam psa, ale jesli nie znajde towarzystwa do podrozy (i do podzialu kosztow) to nie pojade, bo na samo paliwo musialabym wydac 400zl :roll: na poczatku tego tematu byla wlasnie o tym mowa :D chyba 1 czy 2 czy 3 strona :D Quote
Billa Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 No fakt na 1 str. Ale najwarzniejsze że można dopłacić w sekretariaci te 20 zł i wystartować, chodz to trochę nerwowa sytuacja. Ja tez jade na wakacje tam i przy okazji wystawa :D Pewnie dużo ludzi będzie... Quote
Marcino1978 Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 ja mam teraz problem z Wegrami, zglosilem psiaka chcialem zaplacic na miejsci i ....nie dojechalem, teraz przyslali mi pisemko ze mam zaplacic 135 euro bo pies byl w katalogu :roll: a jak nie zaplace to wysla do FCI do naszego zwiazku i gdzies tam jeszcze :D tez sie zastanawiam jakie moga byc konsekwencje jak nie zaplace - bardziej doswiadczonych w tej kwestii proszę o rade jak to rozegrac :wink: Quote
agacia Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Ja jade z weteranka husky,a po wystawie na Hel na kilka dni pod namiocik. Czy ktos z Wroclawia chcialby mnie zabrac w jedna strone? Moja sunia jest grzeczna w samochodzie tylko troche siersci zostawia :wink: Quote
Flaire Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Marcino1978 napisał(a):ja mam teraz problem z Wegrami, zglosilem psiaka chcialem zaplacic na miejsci i ....nie dojechalem, teraz przyslali mi pisemko ze mam zaplacic 135 euro bo pies byl w katalogu :roll: a jak nie zaplace to wysla do FCI do naszego zwiazku i gdzies tam jeszcze :D tez sie zastanawiam jakie moga byc konsekwencje jak nie zaplace - bardziej doswiadczonych w tej kwestii proszę o rade jak to rozegrac :wink:Ja mam podobny problem ze Słowakami. Jeszcze nie zapłaciłam, ale boję się, że powiadomili FCI i nie dostanę potwierdzenia Int. Ch. albo coś takiego. Ogólnie rzecz biorąc, to zamierzam zapłacić, bo zgłaszając sukę zobowiązałam się do tego, tylko że nie wiem jak to zrobić tak, żeby to policzyli na odpowiednie (moje) konto. Bo ta wystawa już dawno była... :roll: A wie ktos, czy Gdańsk ma zamiar przedłużyć termin, czy faktycznie dzisiaj ostatni dzwonek? Quote
sh_maniak Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 mnie tez to interesuje czy termin przedłua, bo nie zdecydowałam sie jeszcze jechac .......... wie ktos cos ........?? Quote
skubi Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Podobno przedłużyli, ale niestety nie pamiętam o ile. Quote
Billa Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 czyli jednak ścigają...i widzę że jednak terminu zgłoszeń nie przedłużyli. Quote
Marta !!! Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Nie czytałam całego tematu dlatego przepraszm jeśli się powtórze ale strona Związku od wczoraj nie chce mi działać i nie mogę sprawdzić.. Do kiedy jest termin zgłoszeń do Sopotu? Quote
Marcino1978 Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 do...wczoraj :lol: ja wyslalem dzisiaj i mam nadzieje ze to przejdzie :wink: Quote
Marta !!! Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Uuu.. no to zaspałam.. :( Trudno.. No to z moich planów została jeszcze Legnica i Toruń.. Zna ktoś terminy zgłoszeń? Będę wdzięczna.. Quote
Marcino1978 Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Marta !!! napisał(a):Uuu.. no to zaspałam.. :( Trudno.. No to z moich planów została jeszcze Legnica i Toruń.. Zna ktoś terminy zgłoszeń? Będę wdzięczna.. mysle ze jak wyslesz faxem dzisisj albo jutro to przyjmą bez problemu :wink: Quote
Gidget Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 ale podobno przedluzyli do 15 chyba :P Torun- do 31.07 :] Quote
Marcino1978 Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Gidget napisał(a):ale podobno przedluzyli do 15 chyba :P Torun- do 31.07 :] to kiedy oni wydrukuja katalogi :lol: Quote
Marta !!! Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Dzięki.. Qrcze.. Sama nie wiem.. To dość daleko a ja póki co nie mam transportu.. :( A wie ktoś wstępnie kto będzie sędziował boksery? Quote
Gidget Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Marcino1978 napisał(a):Gidget napisał(a):ale podobno przedluzyli do 15 chyba :P Torun- do 31.07 :] to kiedy oni wydrukuja katalogi :lol: maja na to caly miesiac:P Quote
Marcino1978 Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Gidget napisał(a):Marcino1978 napisał(a):Gidget napisał(a):ale podobno przedluzyli do 15 chyba :P Torun- do 31.07 :] to kiedy oni wydrukuja katalogi :lol: maja na to caly miesiac:P sooory nie wiem dlaczego myslalem ze mowimy o Legnicy :lol: :lol: :lol: :wink: Quote
Gidget Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 [quote name='Marcino1978'][quote name='Gidget'][quote name='Marcino1978'][quote name='Gidget']ale podobno przedluzyli do 15 chyba :P Torun- do 31.07 :] to kiedy oni wydrukuja katalogi :lol: maja na to caly miesiac:P sooory nie wiem dlaczego myslalem ze mowimy o Legnicy :lol: :lol: :lol: :wink: hehe ;) Marta- obsada sedziowska do Sopotu: http://www.zkwp.pl/wyst05pl/gdansk.html ;] Quote
Marta !!! Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Uuu.. Milivoje Urosevic (SER) - zna ktoś tego Pana? ;) Ps. Czy z przedłużeniem terminu to pewna wiadomość? Quote
Gidget Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Marta !!! napisał(a):Czy z przedłużeniem terminu to pewna wiadomość? najlepiej zadzwonic i zapytac 8) Quote
Marta !!! Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 No tak.. Tyle, że jutro sobota i pewnie nikt nie pracuje.. ;) Quote
Marta !!! Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Dziękuję... Mam weekend.. Przemyślę sprawę, popytam znajomych co z ewentualnym transportem i w poniedziałek zadzwonię jeśli zapadnie decyzja na "tak" :) Quote
PSYLLA Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Rozmawiała z koleżanką z o/Gdańsk i do 15.07 na pewno można jeszcze przesyłać zgłoszenia. Quote
Recommended Posts