Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LoveStory - sie zastanawiam, fajna pani sedzia, ale nie wiem czy z tego powodu oplaca mi sie przejechac cala Polske, bo po laury to my tam raczej nie pojedziemy :roll:
Niemniej jednak chyba zglosze i jak mi odbije - to pojade.

A ktora czesc poludnia Cie interesuje dokladnie? :lol:

Posted

KORONA napisał(a):
Czy znacie sędzie Dmowską??
A i owszem sędziowała mnie :roll: 10-miesięczny wówczas Irydek był wg. pani sędziny za chudy (no był chudy, ale nie za chudy), 2-letnia Lenka w szczycie formy również za chuda i przegrała z sunią wysoko w ciąży :roll:
Sama sędzina miła, malutka starsza pani 8)

Posted

@adda :D :D :D

Tak miałem podobnie - dostaliśmy tydzień po Mł.Zw.Berlina ocenę dobrą ze względu na wiek...(miał ledwie skończone 9 miesięcy) :lol: :lol: :lol:
+ doskonały opis. Same przeboje z naszą kochaną sędziną....Do tego doszła próba przyznania suce i psu z CACIBEM dodatkowego CACIB-a w płci - istna rozkosz :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Będzie ciekawie :o :o :o

Posted

gorzała napisał(a):
@adda :D :D :D
Tak miałem podobnie - dostaliśmy tydzień po Mł.Zw.Berlina ocenę dobrą ze względu na wiek...(miał ledwie skończone 9 miesięcy) :lol: :lol: :lol:
+ doskonały opis.
Hi hi, u mnie skończyło się u psa na bdb, ze względu na wiek + opis jak u Ciebie :lol: Suka choć "za chuda" to jednak doskonała :D
Tak, że KORONA... zastanów się :wink:

Posted

gorzała napisał(a):
@adda
obciach co ??? :evilbat: :evilbat: :evilbat:
mój pies po tej wystawie już więcej nie dostał tak w doopę :evilbat: :evilbat: :evilbat:
Ha ha, pewnie dlatego, że nie trafił na tą sędzinę :lol:

Posted

gorzała napisał(a):

Aha i gratulacje za Szczecin - umknęło mi ... 8) 8) 8)

A dziekuję :D

Czyli wychodzi na to, że psy u tej sędziny muszą być w "kwitnącej" kondycji. Mamy taką jedna hodowlę, która ma duże szanse :-?

Posted

@adda

pewnie, nie ma głupich nigdy więcej z własnej woli - w tym roku wyłącznie z obowiązku, ale już jako wielokrotyny mam nadzieję champion. Jednak jest to moje największe tegoroczne rozczarowanie. :-?

Posted

aga 2 napisał(a):
Czyli wychodzi na to, że psy u tej sędziny muszą być w "kwitnącej" kondycji.
Oj, bardzo kwitnącej, najlepiej takie przelewające się cielsko :evilbat:

Posted

@adda

Spox, ale nie mogę tak naprawdę napisac tego co myślę :evilbat: :evilbat: :evilbat: to mnie bardziej uwiera niż ta obsada.
Na szczęście mam plan alternatywny - jak zawsze :wink:

Posted

gorzała napisał(a):
@adda
Spox, ale nie mogę tak naprawdę napisac tego co myślę :evilbat: :evilbat: :evilbat: to mnie bardziej uwiera niż ta obsada.
To lepiej nie pisz, bo wiesz... różnie to bywa 8)

Posted

@Basenji

W zeszłym roku to było ponad 3 tys. na dwa dni wystawy.

Bywało już więcej - mam nadzieję, że ten rok będzie lepszy niż zeszły, ale niestety obsada jest jak to się mówi mało atrakcyjna i bardzo 'bezpieczna' co część wystawców odstrasza - tych mających już pewne doświadczenia.

Jest to mój rodzimy oddział i biorąc pod uwagę najatrakcyjniejszą miejscówkę w kraju jaką jest bez wątpienia sopocki hipodrom można było by zwabić obsadą sędziowską jeszcze dodatkowy 1 tys wystawców (a nawet więcej) - jednak trzeba zaproponować coś poza stałym fragmentem gry - rok w rok to samo to obciach... :wink:

Posted

zgloszenia wysyla sie na adres 81-805 Sopot, Al. Niepodległości 825 (skr. poczt. 115) ??

wyslalam wczoraj a dzis zauwazylam ze to O/Gdansk a adres do Sopotu... :roll: