Daisunia Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Kto będzie na wystawie w sopocie (14-15 sierpnia ?) PARSONEK 1 pies na wystawe + reszta na agility Daisy i mnie nie bedzie :( zmienily nam sie plany wystawowe.. Quote
PARSONRK Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 melduja się parsony :P jeden na wystawę reszta na agility :D Quote
Daisunia Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 to świetnie :) ja tym czasem sie wypisuje z listy :( troche sie plany wystawowe się zmienily.. Quote
maga18 Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 ohh ja "mam" byc... ale teraz jak podwyzszaja ceny gazu i wogle paliw to ciezko bedzie z transportem... Moze ktos z Wroclawia mialby ochote sie na transport zlozyc?? Ja bym jechala z dwoma psiakami (kl. szczeniat i kl.mlodziezy - chinskie grzywki) Quote
IraKa Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 [quote name='maga18']Moze ktos z Wroclawia mialby ochote sie na transport zlozyc?? Ja bym jechala z dwoma psiakami (kl. szczeniat i kl.mlodziezy - chinskie grzywki) Może ja - jedna osoba + pudel mini. Jeszcze nie wiem na 100% Quote
maga18 Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 jeszcze jest czas :D ale jakby co to ja auta nie mam :lol: najlepiej byloby zebrac pare osob i busem jechac... :roll: Quote
IraKa Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 maga18 napisał(a):najlepiej byloby zebrac pare osob i busem jechac... :roll: OK Namiary na busa mam Quote
maga18 Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 moge do Sopotu wyslac zgloszenia, bez wpalty?? Wplace na wystawie... moge tak?? :lol: Quote
carotina Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 maga18 napisał(a):moge do Sopotu wyslac zgloszenia, bez wpalty?? Wplace na wystawie... moge tak?? :lol: możesz, tylko na wystawie drożej :wink: Quote
maga18 Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 weim, ze drozej... :roll: ale lepiej przeplacic 20 zl niz 80 jak sie nie dojedzie ;) Quote
carotina Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 maga18 napisał(a):weim, ze drozej... :roll: ale lepiej przeplacic 20 zl niz 80 jak sie nie dojedzie ;) wcale nie trzeba przepłacać :wink: ja zawsze place dzień lub, kilka dni przed wystawą na poczcie i biore ze sobą dowód wpłaty :wink: (wtedy cena jest taka jak w ostatnim terminie, a to i tak mniej niż na wystawie :wink: ) Quote
maga18 Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 aaaa to o takim czyms nie wiedzialam :D moze tak zrobie :lol: Quote
Savannah Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 carotina napisał(a):maga18 napisał(a):weim, ze drozej... :roll: ale lepiej przeplacic 20 zl niz 80 jak sie nie dojedzie ;) wcale nie trzeba przepłacać :wink: ja zawsze place dzień lub, kilka dni przed wystawą na poczcie i biore ze sobą dowód wpłaty :wink: (wtedy cena jest taka jak w ostatnim terminie, a to i tak mniej niż na wystawie :wink: ) no to witaj w "klubie" ja robie dokładnie tak samo, dzień przed wystawą i jest ok- wiem wtedy że jade i płace dużo mniej :D Pzdr Villarica Siberians Quote
Marta Chmielewska Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Ja tez jadę, wytawiam stafika. Ale jadę ze Szczecina i wygląda na to, że już mam samochód wypełniony po sam dach... :fadein: Quote
bonia Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Savannah napisał(a):carotina napisał(a):maga18 napisał(a):weim, ze drozej... :roll: ale lepiej przeplacic 20 zl niz 80 jak sie nie dojedzie ;) wcale nie trzeba przepłacać :wink: ja zawsze place dzień lub, kilka dni przed wystawą na poczcie i biore ze sobą dowód wpłaty :wink: (wtedy cena jest taka jak w ostatnim terminie, a to i tak mniej niż na wystawie :wink: ) no to witaj w "klubie" ja robie dokładnie tak samo, dzień przed wystawą i jest ok- wiem wtedy że jade i płace dużo mniej :D Pzdr Villarica Siberians Mi sie tak nie udaje wpłacać ,w tamtym roku jeden dzień za późno wpłaciłam na Włocławek i na ringu wystawowym okazało sie ,ze nie ma moich kart bo ,,wpłaciłam po terminie" :o ja stałam na ringu z psem a koleżanka biegła szybko do sekretariatu dopłacać różnice. Pozdrawiam Arlena Quote
maga18 Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 ja jade na 100%... jade kilka dni wczesniej na male "wczasy" i przy okazji wystawe zalicze :D Quote
karolaGd Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 witam ja chyba tez bede ale z owczarami pozdrawiam Quote
carotina Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 bonia napisał(a):Savannah napisał(a):carotina napisał(a):maga18 napisał(a):weim, ze drozej... :roll: ale lepiej przeplacic 20 zl niz 80 jak sie nie dojedzie ;) wcale nie trzeba przepłacać :wink: ja zawsze place dzień lub, kilka dni przed wystawą na poczcie i biore ze sobą dowód wpłaty :wink: (wtedy cena jest taka jak w ostatnim terminie, a to i tak mniej niż na wystawie :wink: ) no to witaj w "klubie" ja robie dokładnie tak samo, dzień przed wystawą i jest ok- wiem wtedy że jade i płace dużo mniej :D Pzdr Villarica Siberians Mi sie tak nie udaje wpłacać ,w tamtym roku jeden dzień za późno wpłaciłam na Włocławek i na ringu wystawowym okazało sie ,ze nie ma moich kart bo ,,wpłaciłam po terminie" :o ja stałam na ringu z psem a koleżanka biegła szybko do sekretariatu dopłacać różnice. Pozdrawiam Arlena wiesz, przez 5 lat zdarzyła mi sie tylko jeden raz identyczna sytucja :P ...... we włocławku :evilbat: :wink: Quote
adda Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 maga18 napisał(a):weim, ze drozej... :roll: ale lepiej przeplacic 20 zl niz 80 jak sie nie dojedzie ;) No, wedle tego co jest zawsze napisane na zgłoszeniu, to dojedziesz, czy nie dojedziesz, zapłacić musisz, jeśli zgłosiłaś psa :roll: I chyba nie jest to tylko czczy dopisek, bo mój znajomy po roku musiał zapłacić, oddział w Legionowie wyegzekwował :roll: Quote
adda Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 maga18 napisał(a)::o :o :o Dziwi Cię, że jest taki dopisek, czy że oddział wyegzekwował? :lol: Quote
Rybka Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 My z softka tez sie chcemy wybrac :D . Mysle ze bedziemy na 80%. A ktos z Warszawy sie wybiera?? Quote
Savannah Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 carotina napisał(a):bonia napisał(a):Savannah napisał(a):carotina napisał(a):maga18 napisał(a):weim, ze drozej... :roll: ale lepiej przeplacic 20 zl niz 80 jak sie nie dojedzie ;) wcale nie trzeba przepłacać :wink: ja zawsze place dzień lub, kilka dni przed wystawą na poczcie i biore ze sobą dowód wpłaty :wink: (wtedy cena jest taka jak w ostatnim terminie, a to i tak mniej niż na wystawie :wink: ) no to witaj w "klubie" ja robie dokładnie tak samo, dzień przed wystawą i jest ok- wiem wtedy że jade i płace dużo mniej :D Pzdr Villarica Siberians Mi sie tak nie udaje wpłacać ,w tamtym roku jeden dzień za późno wpłaciłam na Włocławek i na ringu wystawowym okazało sie ,ze nie ma moich kart bo ,,wpłaciłam po terminie" :o ja stałam na ringu z psem a koleżanka biegła szybko do sekretariatu dopłacać różnice. Pozdrawiam Arlena wiesz, przez 5 lat zdarzyła mi sie tylko jeden raz identyczna sytucja :P ...... we włocławku :evilbat: :wink: z tego wynika że ten włocławek coś pechowy jest :o Pzdr Villarica Siberians Quote
maga18 Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 adda napisał(a):maga18 napisał(a)::o :o :o Dziwi Cię, że jest taki dopisek, czy że oddział wyegzekwował? :lol: dziwi mnie, ze wyegzekwował... :roll: znam kilku wystawcow, ktorzy zglaszaja na co sie da, pozniej dowiaduja sie wczesniej jakie sa stawki i albo jada albo nie... szczegolnie tak robia, gdy sa 3 krajówki w jeden dzien... nie wiedzialam ze mimo nie wystawienia psa trzeba placic :roll: Quote
Recommended Posts