Jump to content
Dogomania

Mila - schroniskowy smuteczek ma dom u dogo_maniaczki!!:):):):):)

Recommended Posts

Posted

ocelot napisał(a):
NusiaiJa miałaś rację ta płocha sunia jest w schronisku od szczeniaka:shake:

i na tym zdjęciu co ci pisałam to była jednak ona, poznałam ją po ślicznym pyszczku. Dalej podtrzymuję, że to śliczna sunia, której potrzeba tylko trochę troskliwej uwagi. Na tych wcześniejszych zdjęciach widać jak będzie wyglądać, długie nóżki ma, już się domyślam jaka to sprinterka będzie;):evil_lol:

• Replies 887
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moje kochane laleczki:loveu: już niedługo - mam nadzieję, że wszystko ułoży się po mojej myśli. Ocelot zmieniaj tytuł i ruszamy po szczęście dla sunieczek - jest okazja trzeba ja wykorzystać!!

A tutaj ogłoszenie na cafeanimal
http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/NUSIA-I-MILUSIA-JAK-W-NIEDOLI-PSIAK-POTRAFI-SIE-TROSZCZYC-O-DRUGIEGO-NIESAMOWITE!!!-ZOBACZ-I-POKOCHAJ-DZIELNE-SUNIECZKI,1940

http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=46362

Posted

NusiaiJa napisał(a):
to Ja oczywiście deklaruję;)

NusiuiJa ale ile i czy jednorazowa cz comiesięczna?

Ja zacznę, u mne ciężko ostatnio bardzo, ale 20 zł. na sunieczki co miesiąc znajdę i popatrzę za bazarkiem.

Posted

A oto nasze kolejne dwa 'skarby'
Mila

Podczads mojej wizyty wschronisku Mila cały czas siedziała wswoim kojcu, nie wyściubiła ani razu pyszcza ani łapki z niego. nie byłą już taka wystraszona jak na festynie. Śliczny ma łepek i jest strasznie fotogeniczna...jak na pieska ;):dog::Cool!:

Posted

śliczna dziewczyneczka - ja myslę, że gdy trafi do hoteliku, to pokaże na co ją stać:mad::mad: to będzie najmilszy najmądrzejszy psiak na świecie. :loveu:
Niusia natomiast to ostoja spokoju, opiekuńcza - cudowna psinka

Posted

Ja z nią wcześniej porozmawiam...;), i powiem, że ma nie rozrabiać i słuchać się nowej Pani w hoteliku i że Milka ma też jej słuchać! No grzecznie dziewczyny, grzecznie..:happy1::happy1: