NusiaiJa Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 a ktoś wie na jakich stronach można zrobić ogłoszenia psiakom, ja postaram się tego nauczyć ale jakiś namiar na kilka stron potrzebuję bo na ten czas to jestem zielona:cry::shiny::shiny::shiny: Quote
Tymonka Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Np tutaj : www.petworld.pl www.mojpupil.pl www.ogloszenia.aleokazja.pl www.kupsprzedaj.pl www.adopcjapsa.pl www.gieldaogloszen.pl www.eoferty.com.pl www.kokosy.pl www.drobny.com.pl www.isu.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.karusek.com.pl www.ludzie.cafeanimal.pl www.szerlok.pl www.gumtree.pl www.przygarnij.pl www.spacerek.net www.ogloszenia.web-marketing.pl www.ogloszenia.adverts.pl www.morusek.pl www.petsy.pl Quote
NusiaiJa Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 trzeba trzeba, ale ja mam problem ze zwykłą sygnaturką to o banerku nawet nie wspomnę.... Quote
Basia1968 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [FONT="]Wysłałam już prośbe do Paulinki[/FONT] Quote
NusiaiJa Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Dzisiaj byłam u "dziewczyn" niebawem film i zdjęcia, mało:-(przepraszam, ale wolałam pobiegać z Nuką, tak, tak dobrze słyszycie POBIEGAĆ, niż stać w miejscu i robić jej zdjęcia. Nusia reaguje na cmokanie, na początku gdy ją trzymałam była zestresowana, po jakiś 15minutach piesek normalnie chodził na wyprostowanych nogach :multi::multi: Ja wiem, że gdy się jest w schronie to nie można nikogo faworyzować ale.... Milka zaś źle znosi schronisko, jedynym bodźcem na spacerze żeby się podniosła jest Nuka, która jest od niej nieco dalej. Wtedy Mila się wyrywa do niej. Podtrzymuję zdanie, że suczki powinny być razem zaadoptowane. Quote
NusiaiJa Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Tu ze swoją towarzyszką z boksu, wszystkie sunie bardzo się ze sobą zgadzają panienka zza trawki Quote
ocelot Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Najważniejsze, że spacerek miały:) Quote
Basia1968 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Milusia niesamowicie wystraszona, te jej bursztynowe oczęta - achhhh :-(ale dobrze, że ma u boku Nusie:loveu::loveu: Quote
Basia1968 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 jak tam moje slicznotki - szykujemy się na nowa drogę? Quote
Tymonka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Dzisiaj wieczorkiem usiąde i zrobię bazarek na dziewczyny . Quote
Tymonka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [SIZE="5"]Bazarerk na dziewczyny : http://www.dogomania.pl/forum/f99/rekodzielo-na-dwie-przerazone-schroniskowe-istotki-147605/ Quote
NusiaiJa Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 mam nadzieję, że koścista dupka Miluni nie zmarzła podczas dzisiejszej nocy!! A jutro ma myć jeszcze zimniej. Och drobinko, przytyyyyj, śliczną masz sierstę, ale gdy się Cię dotyka to czyje się same koste:-(czki:shake::shake: Quote
ocelot Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Chyba bardziej zimno trzeciej suni, bo Milusia i Nusia zapewne w jednej budzie przytulone... Quote
NusiaiJa Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f99/rekodzielo-nie-tylko-na-dwie-przerazone-nusie-mile-147693/ BAZAREK MILKI I NUKI Quote
lika1771 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Wspaniałe dzielne sunie teraz beda miały tylko lepiej Quote
NusiaiJa Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 jutro dziewczyny szykujcie się ze mną na spacer!!!:p Quote
NusiaiJa Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 :Dog_run::Dog_run::Dog_run: :painting::painting::painting::painting: Nuka jest chętna do spacerów i czasem nie mogę za nią nadąrzyć. Gdy jest na spacerze to ona mnie wyprowadza a nie Ja Ją;) już mi wszystko jedno gdzie jej się podoba iść, idę za nią aby zrobiła jak najwięcej kroków na tym spacerze Quote
eloise Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 biorę się do roboty i ruszam z ogłoszeniami dla suczynek bedę wklejać w post linki do ogłoszeń ( to potrwa pewnie ze 2 dni :razz: ) eoferty krakvet portalogloszen.pl portalogloszen.pl petsy.pl pajeczyna.pl gieldaogloszen.pl adopcjapsa.pl przygarnijzwierzaka.pl neeon.pl animalia.pl dwukropek.pl psy.pl bono-polska.pl mammisia.pl Quote
ocelot Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 eloise napisał(a):biorę się do roboty i ruszam z ogłoszeniami dla suczynek bedę wklejać w post linki do ogłoszeń ( to potrwa pewnie ze 2 dni :razz: ) A niech trwa...:) Quote
NusiaiJa Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Zaraz dołożę jeszcze zdjęcia [size="5"]dziękujemy Quote
Recommended Posts