xmartix Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 zozła taka mała ten westik jest? hmm a jakie ma aktualne ogłoszenia? Quote
monika083 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 tylko wlasnie nie za bardzo bylaby mozliwosc sprawdzenia tego czy sie te dwa psiaki dogadaja ,skoro Claudia az z Rumi. Czy on ma aktualnie allegro? Jesli nie to zrobie ,ale takie zwykle ,chybaze ktos fundnie,bo ja juz niestety mam uzy rachunek do zaplacenia allegro. Quote
xmartix Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 kurde ja tylko czeklam aż mi allegro tozowe wróci ... Quote
monika083 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=928817480 Quote
mshume Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 A napisz oś o tym Shih tzu, to facet czy babka? BIANKA1 napisał(a):W schronisku tak nie wyglądał . :shake: Mamy jeszcze shih-tsu . chcesz ? Ludzie są dziwni . Jak pies sprawia kłopoty zdrowotne lub wychowawcze , to won na ulicę :mad: Quote
BIANKA1 Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Ja tak wszystkim naraz odpowiem . On jest ze schroniska . Chyba był przywiązany do płota . Dzień wcześniej jakaś dziewczyna chciała oddac westa z powodu agresji ,, ale nie przyjeli , tylko kazali samej poszukać domu . Kto wie , czy to nie ten sam .Jest trochę walnięty . Stawia sie do TZa Lucynki . Do niej tez kłapał , ale mu przeszło . Jak robiłam mu zdjecia , to sie troche go bałam , ale do mnie miał akurat sentyment . Chciał się bawić i skalał cały czas jak piłka . On może dogadac się z innym psem . U Lucynki jest kilka , i nie do wszystkich startuje . Shuh-tsak był u mnie na tymczasie , ale już znalazł domek dzieki Osie . Ma wspaniały dom . Quote
mshume Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Tak sobie myślę,że może wyjściem z patowej sytuacji Westika byłoby oddanie go do hoteliku, gdzie jest behawiorysta. Myślę,że wielbiciele rasy i inni dogomaniacy dołożyliby się do słusznej sprawy. Bo tak, to czarno widzę możliwość znalezienia mu DS :( Quote
Evelynkaa Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Jestem w szoku że białas dalej bez domku. Hotel też nie jest najlepszym rozwiązeniem Mshume bo psiak będzie w klatce siedział....czemu to taka zadziora jest !!!! Quote
mshume Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Są różne hoteliki, także domowe. Np. takie,z gdzie pracuje się z psami i 'wyprowadza na prostą' Quote
Evelynkaa Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Myślę że lepiej i taniej byłoby wynająć behawiorystę by przychodził do diabełka. Przypomnę o nim na westowym forum. Quote
mshume Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 To też jest pomysł. Bo zostawić go samemu sobie nie można :( Quote
monika083 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 chybaze adoptuje go odpowiedzialny domek,z pojeciem o wychowaniu psow i bedzie z nim pracowal... Maluch ma obserwatora na allegro. Quote
BIANKA1 Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Coś się szykuje:cool3: Trzymajcie kciuki do niedzieli . Quote
rita60 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 BIANKA1 napisał(a):Coś się szykuje:cool3: Trzymajcie kciuki do niedzieli . Ja tez, ja tez......... Quote
Bella1 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Trzymamy tyle się chłopczyk naczekał , oby to był właściwy domek Quote
BIANKA1 Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Weścik ma dom :multi: Będzie mieszkał w domu z ogrodem i z koleżanka 9 letnią też westem . Państwo znaja rasę i byli nim zachwyceni . :lol:Westlik natychmiast polubił córke 22 letnia i wywalił brzuszek do głaskania . Dziękuje w swoim i p Lucynki imieniu ,za wytrwałośc w ogłaszaniu białaska :loveu: Quote
rita60 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 BIANKA1 napisał(a):Weścik ma dom :multi: Będzie mieszkał w domu z ogrodem i z koleżanka 9 letnią też westem . Państwo znaja rasę i byli nim zachwyceni . :lol:Westlik natychmiast polubił córke 22 letnia i wywalił brzuszek do głaskania . Dziękuje w swoim i p Lucynki imieniu ,za wytrwałośc w ogłaszaniu białaska :loveu: No nareszcie:multi:powodzenia malenki białasie i badz grzeczny:cool3: Quote
Evelynkaa Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Świetnie, bardzo się cieszę:D może nowa właścicielka wstawi jakieś fotki razem?? A czy Westlik był kastrowany?? Quote
Fiks Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Też się bardzo cieszę i z przyjemnością kasuję ogłoszenia :) Quote
Recommended Posts