Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tylko wlasnie nie za bardzo bylaby mozliwosc sprawdzenia tego czy sie te dwa psiaki dogadaja ,skoro Claudia az z Rumi.
Czy on ma aktualnie allegro? Jesli nie to zrobie ,ale takie zwykle ,chybaze ktos fundnie,bo ja juz niestety mam uzy rachunek do zaplacenia allegro.

Posted

A napisz oś o tym Shih tzu, to facet czy babka?

BIANKA1 napisał(a):
W schronisku tak nie wyglądał . :shake: Mamy jeszcze shih-tsu . chcesz ?
Ludzie są dziwni . Jak pies sprawia kłopoty zdrowotne lub wychowawcze , to won na ulicę :mad:

Posted

Ja tak wszystkim naraz odpowiem .

On jest ze schroniska . Chyba był przywiązany do płota . Dzień wcześniej jakaś dziewczyna chciała oddac westa z powodu agresji ,, ale nie przyjeli , tylko kazali samej poszukać domu . Kto wie , czy to nie ten sam .Jest trochę walnięty . Stawia sie do TZa Lucynki . Do niej tez kłapał , ale mu przeszło . Jak robiłam mu zdjecia , to sie troche go bałam , ale do mnie miał akurat sentyment . Chciał się bawić i skalał cały czas jak piłka .

On może dogadac się z innym psem . U Lucynki jest kilka , i nie do wszystkich startuje .

Shuh-tsak był u mnie na tymczasie , ale już znalazł domek dzieki Osie . Ma wspaniały dom .

Posted

Tak sobie myślę,że może wyjściem z patowej sytuacji Westika byłoby oddanie go do hoteliku, gdzie jest behawiorysta. Myślę,że wielbiciele rasy i inni dogomaniacy dołożyliby się do słusznej sprawy. Bo tak, to czarno widzę możliwość znalezienia mu DS :(

Posted

Weścik ma dom :multi:
Będzie mieszkał w domu z ogrodem i z koleżanka 9 letnią też westem . Państwo znaja rasę i byli nim zachwyceni . :lol:Westlik natychmiast polubił córke 22 letnia i wywalił brzuszek do głaskania .

Dziękuje w swoim i p Lucynki imieniu ,za wytrwałośc w ogłaszaniu białaska :loveu:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Weścik ma dom :multi:
Będzie mieszkał w domu z ogrodem i z koleżanka 9 letnią też westem . Państwo znaja rasę i byli nim zachwyceni . :lol:Westlik natychmiast polubił córke 22 letnia i wywalił brzuszek do głaskania .

Dziękuje w swoim i p Lucynki imieniu ,za wytrwałośc w ogłaszaniu białaska :loveu:

No nareszcie:multi:powodzenia malenki białasie i badz grzeczny:cool3: