Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szczeniaki odebrane z interwencji , nie mają matki , w tej chwili ja matkuje :evil_lol: trzem. Jeden psiak jest pod opieką kogoś innego . Szczeniaki przywiozła do mnie dzisiaj Pani Prezes TOZu .Jest 2 chłopców i dziewczynka . Bolek , Lolek i Tola .Szukamy domków dla psiaków , za parę tygodni , kiedy zaczną same jeść będą mogły iść do nowych domków . U mnie psiaki mogą zostać do momentu kiedy trzeba będzie wychodzić z nimi na dwór . Ze względu na sąsiadów którzy nie mogą się o nich owiedzieć (wynajmuje mieszkanie) .
Fotki :

Więcej zdjęć jak dzieciaki wstaną .

Maluchy ogłoszone na :
ale.gratka
adopcjapsa.pl
adopcje.org
kupiepsa.pl
ogloszenia.adverts.pl
morusek.pl
Tola,Lolek,Bolek i Cypisek - szczeniaki bez domu (760648370) - Aukcje internetowe Allegro
www.przyganijzwierzaka.pl
www.lodz.gumtree.pl
Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne
Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych
Świstak.pl - Darmowe Aukcje Internetowe
Ogłoszenia Nysa - Nyski portal ogłoszeniowy

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myszki dostały dzisiaj biegunki , okazało się ,że dostają złe jedzonko , ale już dostały to co zalecił wet i wszystko musi być ok . Teraz z pełnymi brzusiami śpiochają :loveu: . Kochane stwory

Posted

To co psiaki na sobie mają to nie łupież tylko twarożek :evil_lol: , a toaleta odbywa się wieczorkiem .
Zuziu Psiaki przywozła do mnie Pani Prezes zostały zabrane z jakiejś meliny . Może lepiej nie będę pisać co z ich rodzeństwem i mamą , zbyt drastyczne . Dzisiaj dotarł do mnie czwarty chłopak , ma ktoś pomysł na imię , ma białego pysia w odróżnieniu od reszty . Jutro postaram się o fotki .