Jump to content
Dogomania

Tramp pies z przystanku zakonczyl podróż , jest w DS !!!!

Recommended Posts

Posted

zaraz pomysle nad jakimf fajnym tekstem,ale jestem umordowana praca ,wrocilam dopiero niedawno do domu,zaliczylam spacer z psem i gotuje obiad..
jak sie ogarne porobie ogloszenia,zrobie mu allegro,

Kiedy trzeba zaplacic za wrzesien?
aha co ze szczepieniami,czy w hoteliku nie wymagaja szczepien?

• Replies 769
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

orpha, dopisz prosze w pierwszym poscie ,wplynly wplaty od :
dzidda-10zl(wrzesien)+10zl(pazdz.):loveu:
papryczkachili-30zl:loveu:
cioteczki kochane bardzo dziekujemy

mamy juz na wrzesien 90zl (z moja dyszka jest 100zl)

Posted

kurde pol wieczora nie moglam sie na dogo wbic :angryy:
zaraz zeedytuje pierwszy post , jutro jak bede w hoteliku dowiem sie wszystkiego co i jak ze szczepieniami i mysle ,ze trzeba by tez o kastracji zaczac myslec pomalu.
Tez mialam nad ogloszeniem popracowac , ale znow czas :roll: , dzisiaj dla odmiany pol popoludnia spedzilam na wyciaganiu kociaka z jakies dziury , na cale szczescie sie udalo , kocie cale i zdrowe i nawet udalo mi znalezc od reki domek .Dziewczynka w cieplych pieleszach dochodzi do siebie :multi:.A teraz siedze czytam wypracowanie mlodziezy ,bo obiecalam sprawdzic :roll:.
Czy ktos moglby mnie sklonowac ?????!!!!

Posted

Sklonować to Cię nie sklnonuje, ale może bys zmienila tytul watku. Cos w ten desen: Hotelik czy paluch - wybór ZALEZY od Was! a TRAMP wierzy w siłę dogomanii!

Albo Brak deklaracji = Paluch RATUNKU woła TRAMP! Nie pozwólmy!
albo jeszcze cos innego...

Karma jeszcze do mnie nie dojechała, licze na poranek :evil_lol: a jak nie to trzeba bedzie po nia gdzies podjechac... sie rano zobaczy! :eviltong:

Posted

Pies jest naprawde ladny :-)Mysle, ze duzo ogloszen i powien dom szybko znalezc. On musial sie zgubic, ten slad po obrozce..
10 zl moge jednorazowo wplacic..nie dam rady wiecej(( poprosze konto na pw.

Posted

Anna_33 napisał(a):
Pies jest naprawde ladny :-)Mysle, ze duzo ogloszen i powien dom szybko znalezc. On musial sie zgubic, ten slad po obrozce..
10 zl moge jednorazowo wplacic..nie dam rady wiecej(( poprosze konto na pw.

Aniu,numer konta jest w pierwszym poscie,jesli potrzebujesz do przelewu pelne dane to wysle pw.Dziekujemy za pomoc:loveu:
Nie sadze ,zeby on sie zgubil,raczej ktos sie go pozbyl,bo preciez kilka dni na tym przystanku siedzial..
Zaraz wymysle jakis tekst(nie jestem dobra w pisaniu tekstow ,ale zeby chociaz pare ogloszen mial).
Karme tez trzeba do hotelu dostarczac,tak?

Posted

kurteczka nie wiem co z ta karma dzisiaj , dziewczyna co miala Madallenie dowieźc cos nawala a ja juz transport i pol dnia wolnego w pracy zalatwilam :roll:.

Posted

[quote name='monika083']mamy narazie 100zl,
caly miesiac to 300, we wrzesniu bedzie chyba 10dni ,to akurat ta stowke za wrzesien mamy[/quote]

No to sporo deklaracji potrzeba albo jakiegoś sponsora:roll:
Zapytam się mojego mężczyzny może jakąś zbiórkę w pracy zrobi...
Duża firma to niech chociaż po 1zł dadzą zawsze coś będzie...

Posted

[quote name='orpha']kurteczka nie wiem co z ta karma dzisiaj , dziewczyna co miala Madallenie dowieźc cos nawala a ja juz transport i pol dnia wolnego w pracy zalatwilam :roll:.[/quote]

jaka on karme je ? sucha?
byc moze przjade do pl w piatek na kilka dni ,to moglabym mu tutaj jakas karme kupic(jest tansza) i wyslac z wrocka..

Posted

Monika juz załatwione :)
Jo37 zrobila przelew 50 zl na karme , podalam numer konta mojego mezczyzny bo moje jest nieczynne. Karme kupie i dzisiaj ja zawieziemy , musze sie tam dzisiaj wybrac bo nie wiem kiedy znajde znow kogos z autem kto bedzie mial czas i checi na wycieczke. A tu kolega sie zaoferowal i to za darmo :multi::multi:, takze odchodzi mi koszt przejazdu.
Jo37- jeszcze raz wielkie dziekuje !!!!!!!!!!!

Posted

to super:loveu:

orpha,ale ten adres hoteliku bym chciala ,bo mam caly worek suszonych plucek (moj Bruno pozera wszystkie suszone smierdziuchy a plucek nie chce)to moglabym dokupic jeszcze jakies smakoszki i poslac.

Posted

a tak z innej beczki ...
wczoraj jak wracalam ze swoim stadem , zaczepil mnie podpity pan z shitzu ( czy jak to sie pisze) , pan byl bardzo mily ale nieomieszkalam zrobic mu wykladu na temat chodzenia na spacer czy wogole gdziekolwiek z psem jak sie jest wypitym. Hmm pan skruche wyrazil i nawet poprosil zebym podeszla z nim do domu ( 200 metrow dalej odemnie ) , zeby nie bylo ze gdzies polazl z tym psem. Wypity pan = wylewnosc.... a wiec ide sobie z nim gadam , zapytalam czy psiak kastrowany na co pan mi ze nieeeee wet mu powiedzial zeby nie kastrowac bo pies dostanie raka :angryy:. No to dostalam polotu , caly monolog z siebie wydobylam na temat i kastracji i weterynarza idioty , i na szczescie facet ku mojemu zdziwieniu mowi do mnie "pani tu czeka" , polecial do domu i zszedl z zona i kaze mi jej powtorzyc co mu wczesniej powiedzialam ( zona byla jak najbardzie trzezwa). Dzisiaj panstwo wybieraja sie do poleconych przezemnie wetek ..... rozmawiac o kastracji psiaka :D

Posted

[quote name='orpha']a tak z innej beczki ...
wczoraj jak wracalam ze swoim stadem , zaczepil mnie podpity pan z shitzu ( czy jak to sie pisze) , pan byl bardzo mily ale nieomieszkalam zrobic mu wykladu na temat chodzenia na spacer czy wogole gdziekolwiek z psem jak sie jest wypitym. Hmm pan skruche wyrazil i nawet poprosil zebym podeszla z nim do domu ( 200 metrow dalej odemnie ) , zeby nie bylo ze gdzies polazl z tym psem. Wypity pan = wylewnosc.... a wiec ide sobie z nim gadam , zapytalam czy psiak kastrowany na co pan mi ze nieeeee wet mu powiedzial zeby nie kastrowac bo pies dostanie raka :angryy:. No to dostalam polotu , caly monolog z siebie wydobylam na temat i kastracji i weterynarza idioty , i na szczescie facet ku mojemu zdziwieniu mowi do mnie "pani tu czeka" , polecial do domu i zszedl z zona i kaze mi jej powtorzyc co mu wczesniej powiedzialam ( zona byla jak najbardzie trzezwa). Dzisiaj panstwo wybieraja sie do poleconych przezemnie wetek ..... rozmawiac o kastracji psiaka :D[/QUOTE]

łał to się nazywa ekspresowa i skuteczna akcja propagandowa :multi::razz:
a swoją drogą jak Ty jesteś z Łorsoł i widziałaś pana podpitego z shih tzu to być może mieszkamy niedaleko siebie ;) albo takich panów jest więcej ;)