obraczus87 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Prosze, w wolnej chwili zajrzyjcie :) http://www.dogomania.pl/forum/f16/kundelkowa-skarbonka-147660/ Quote
Erazm Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Sie napracowaly, zeby tu zajrzec to zagladamy. Moge cos dorzucic na psiaka, dajcie tylko konto, bo bede przesylac kaske do dyspozytora:razz: w Warszawie, ale w przyszlym tygodniu Quote
orpha Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Erazm dobra kobieto konto na stronie pierwszej :) milo ze u nas zagoscilas :) Quote
Negri_2008 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Rusti od Klamki z Wołomina zbiera na hotelik http://www.dogomania.pl/forum/f1161/popmocy-rusti-zabrana-od-dr-k-nie-ma-na-hotelik-blagamy-o-deklaracje-146056/ Quote
monika083 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 doszly kolejne wplaty: sonikowa-20zl:loveu: figa33-60zl:loveu:(za wrzesien i pazdziernik) dzieeeeeeeeekujemy:multi: Quote
monika083 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 uzupelnilam pierwszy post...Tramp ma 197 zl na koncie, Quote
figa33 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 monika083 napisał(a):sonikowa i figa33-ogromne dzieki:loveu: figa33-wrzesien mamy juz oplacony,wiec moze te Twoje 30zl za wrzesien odlozymy juz na szczepienia /kastracje? a teraz prosba do cioteczek ,ktore maja mozliwosc odwiedzac Trampa-warto byloby przetestowac go na koty i dzieci i inne psy... a pewnie , szczepienia bardzo ważne , dobrze by było na wirusówki też.......ale to wiadomo jak kasa będzie Quote
obraczus87 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Przystojniaczku - juz na pierwszą zmykaj :D Quote
orpha Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 no Trampus do gory ,do gory slicznoto :) Quote
MartynaP Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 kogo mam pytac o tego małego czarnego psiaka ktory jest kilka ston wczesniej Quote
karolina_g_k Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Nie mam siły się przez wątek przedzierac... Obiecałam ogłoszenia i chce obietnicy dotrzymac tylko podajcie gdzie Trampus juz ma żebym nie zdublowała. Jeśli dobrze pamietam to przystojniaczek w Jeziórku jest tak? To ja się tam w sobote albo niedziele wybieram do mojej sunki z 4 szczylkami, moge kogoś zabrac :) A jesli chętnych brak to zabiore swoje dzieci i go na nie przetestuje :diabloti: Te mikro trzesidupki strasznie biedne :shake: Jesli dowiecie sie o nich czegos wiecej to poprosze na prw zeby tu off nie robić. Może miałabym DT dla jednego chociaż. Takie male da sie wcisnąc... Bo jesli one dalej zostana tam gdzie sa to zdziczeja do reszty..o ile nie zamarzną :shake: Quote
MartynaP Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='karolina_g_k']... Te mikro trzesidupki strasznie biedne :shake: Jesli dowiecie sie o nich czegos wiecej to poprosze na prw zeby tu off nie robić. Może miałabym DT dla jednego chociaż. Takie male da sie wcisnąc... Bo jesli one dalej zostana tam gdzie sa to zdziczeja do reszty..o ile nie zamarzną :shake: ja wlasnie chyba tez ;) Quote
monika083 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 karolina_g_k napisał(a):Nie mam siły się przez wątek przedzierac... Obiecałam ogłoszenia i chce obietnicy dotrzymac tylko podajcie gdzie Trampus juz ma żebym nie zdublowała. Jeśli dobrze pamietam to przystojniaczek w Jeziórku jest tak? To ja się tam w sobote albo niedziele wybieram do mojej sunki z 4 szczylkami, moge kogoś zabrac :) A jesli chętnych brak to zabiore swoje dzieci i go na nie przetestuje :diabloti: Te mikro trzesidupki strasznie biedne :shake: Jesli dowiecie sie o nich czegos wiecej to poprosze na prw zeby tu off nie robić. Może miałabym DT dla jednego chociaż. Takie male da sie wcisnąc... Bo jesli one dalej zostana tam gdzie sa to zdziczeja do reszty..o ile nie zamarzną :shake: karolina,super ,jesli mozesz to wez dzieci. ja go oglaszalam narazie tylko na gumtree i ma allegro, Quote
obraczus87 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Przepraszam za offa: http://www.dogomania.pl/forum/f1161/8-letnia-sunia-czwartek-do-celestynowa-pomoz-potrzebny-dt-ds-deklaracje-146608/index4.html#post13064488 Quote
karolina_g_k Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 monika83 czy moge zapozyczyc tekst z Twoich ogloszen? Quote
monika083 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 karolina,jasne ,tylkoze ten tekst taki zwykly ,na szybko ,zeby cokolwiek w ogole mialmtu jest allegro: psi przyjaciel szuka domu-inaczej trafi na Paluch (751088969) - Aukcje internetowe Allegro Quote
mru Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 czy ktoś będzie niedługo u Trampa? jeśli tak - czy ten ktoś mógłby się dowiedzieć KTO SPONSORUJE TE TRZY SZCZENIAKI PRZERAŻONE? być może miałabym dla jednego DT... gdzie mógłby się soacjalizować i psychicznie podreperować :cool3: (DT to szkoleniowiec) może osoba za nie odpowiedzialna byłaby zainteresowana :) prosiłam o to SBD, ale chyba zaniemogła :) proszę o PW Quote
orpha Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 mru jak sie zmieszcze do Karoliny to pojade i sie dowiem co i jak i dam Ci znac. Kurde i tak musze sie tam jakos dostac bo musze zaplacic za wrzesien do konca i moze czesc za pazdziernik .Monika podalabym bym Ci numer konta na pw do mojego chlopa , to bys pazdziernikowa kase przelala , zaplace panu tyle ile jest a reszte jak sie uzbiera to sie dowiezie Quote
monika083 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 orpha napisał(a):mru jak sie zmieszcze do Karoliny to pojade i sie dowiem co i jak i dam Ci znac. Kurde i tak musze sie tam jakos dostac bo musze zaplacic za wrzesien do konca i moze czesc za pazdziernik .Monika podalabym bym Ci numer konta na pw do mojego chlopa , to bys pazdziernikowa kase przelala , zaplace panu tyle ile jest a reszte jak sie uzbiera to sie dowiezie to wyslij na pw,przeleje ,ale dopiero wieczorem ,bo musze do pracy pedzic zaraz. Quote
Madallena Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 ja prawdopodobnie bede w piatek (musze wreszcie zaplacic za hotel, nie? :) ). Mam nadzieje, ze sie wyrobie i dotre do zalesia. A ja mam chyba dom dla tego pinczerkowatego wystraszonego. Tylko wiecej info o nim potrzrbuje bo musze maila wyslac z opisem. 50 zł dla hotelarza 50 zł dla orphy ? tak? Quote
orpha Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 dla mnie 45 zeta :) ale wiesz co daj ta cala kase panu hotelarzowi a ja sobie odbiore z tego co Monika przesle , tak bedzie najprosciej i bez zamieszania Quote
Madallena Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 czyli ja dam 95 zl faciowi. A Wy bedziecie wiedzialy za ile dni te pieniadze. Bo ja, jako zajebista ksiegowa, juz sie nie lapię :cool3: Quote
orpha Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 damy rade w sensie Monika napewno temat ksiegowy ogarnia :) , do tych 197 doloze swoje 3 zeta i bedzie dwiescie czyli za 20 dni pazdziernika , a swoja droga wysle normalnie 5 zl na pazdziernik wg deklaracji Quote
mru Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 ja mam DT ew dla jakiegoś małego, ale one chyba wszytskie małe :roll: Quote
Recommended Posts