Jump to content
Dogomania

Tramp pies z przystanku zakonczyl podróż , jest w DS !!!!

Recommended Posts

• Replies 769
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tramp jak tramp, ale co to przy nim za piękna kobieta :loveu:?

słuchajcie, ja mam jeszcze fotki kilku psów, które tam siedzą. dziewczyny, widziałyście szzceniaki, te przestarszone? cuda. ale teraz jest osttani moment, zeby nie zdziczały totalnie. juz sie za bardzo boją człowieka.

cieszę sie, ze trampowi sie udało....

Posted

[quote name='sleepingbyday']tramp jak tramp, ale co to przy nim za piękna kobieta :loveu:?

słuchajcie, ja mam jeszcze fotki kilku psów, które tam siedzą. dziewczyny, widziałyście szzceniaki, te przestarszone? cuda. ale teraz jest osttani moment, zeby nie zdziczały totalnie. juz sie za bardzo boją człowieka.

cieszę sie, ze trampowi sie udało....
a ta kobieta to NEGRI 2008 :loveu: ja tutaj byłam fotografem ;) :cool1:

Posted

[quote name='sleepingbyday']negri???? cos mi nie pasuje :evil_lol:

a czemu nie pasuje?? :)

Byłam z Negri u naszej Suni Aidy http://www.dogomania.pl/forum/f1161/aida-od-dr-k-blagamy-o-zbiorke-pieniedzy-na-transport-brakuje-130-zl-146606/index19.html.
A ponieważ również zainteresowałam sie wątkiem TRAMPA to przy okazji odwiedziłysmy również Jego :)
Negri nie udziela się na wątku Trampa - dla ścisłości :)

Posted

kurde deklaracji nam trzeba , pazdziernik nadchodzi i trza bedzie za hotelik zaplacic , poki co zaplacimy tyle ile mamy , pan jest ukladny i wyrozumialy wiec na takie placenie po kawalku sie zgadza
Monika moze Ty przeslij reszte tej kasy do Madalleny , ja sie z nia spotkam i jakos pieniazki sie panu dowiezie . Dzisiaj do niego dzwonilam zeby powiedziec , zeby sie nie niepokoil ze za wrzesien zostanie doplacone

Posted

[quote name='orpha']kurde deklaracji nam trzeba , pazdziernik nadchodzi i trza bedzie za hotelik zaplacic , poki co zaplacimy tyle ile mamy , pan jest ukladny i wyrozumialy wiec na takie placenie po kawalku sie zgadza
Monika moze Ty przeslij reszte tej kasy do Madalleny , ja sie z nia spotkam i jakos pieniazki sie panu dowiezie . Dzisiaj do niego dzwonilam zeby powiedziec , zeby sie nie niepokoil ze za wrzesien zostanie doplacone[/quote]

Rozumiem, że z deklaracji stałych nie ma sumy na utrzymanie Trampa w hoteliku??

Posted

[quote name='obraczus87']Rozumiem, że z deklaracji stałych nie ma sumy na utrzymanie Trampa w hoteliku??[/quote]

masz w pierwszym poscie wszystko zapisane,potrzebujemy 300zl stalych deklaracji ,a mamy chyba ok 100

Posted

[quote name='sleepingbyday']

mamy jedną kobietę chętną na szczeniaka
mam jej telefon i adres email
prosiła o zdjęcia/propozycje
dom nie był sprawdzany
mieli sukę (z tego co wiem od Ninti) - niedawno odeszła.

ale to byście musiały foty mieć :roll:
podać komuś na pw kontakt?

Posted

podliczylam bazarki -z moich i dziddy,jest juz 59 zl
czyli na pazdziernik mamy 161 zl,to na pol miesiaca jest,

aha trzeba w pierwszym poscie uzupelnic kiedy deklaracje naplynely,tz te wszystkie ktore teraz naplynly ,to wrzesien ,i zbierac juz na pazdziernik...