monika083 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='obraczus87']WItaj Trampie :) Dziewczyny podajcie mi prosze do którejś z Was maila to prześlę fotki TRAMPA :) ja niestety nie umiem ich wkleić :( poslij mi : monisia_florkiewicz@yahoo.de Quote
obraczus87 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Monika, wysłałam już :) a tak w ogóle to poprosze kogoś o jakiś instruktaż wrzucania fotek :cool3: Acha, fotki nie są może najlepszej jakości, poza tym Tramp ciągle był w ruchu :lol: :p Quote
monika083 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 jeszcze nic nie dostalam..duze te fotki?:roll: zeby wkleic zdjecie na dogo ,musisz je najpierw wgrac do np. www.fotosik.pl albo ImageShack® - Image Hosting wyskoczy ci link do wklejenia na forum i tutaj go wklejasz.Na fotosiku musisz sie logowac,na imageschach nie,wiec jest latwiej i szybciej edit: fotki juz sa ,zaraz wstawie;) Quote
sleepingbyday Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 tramp jak tramp, ale co to przy nim za piękna kobieta :loveu:? słuchajcie, ja mam jeszcze fotki kilku psów, które tam siedzą. dziewczyny, widziałyście szzceniaki, te przestarszone? cuda. ale teraz jest osttani moment, zeby nie zdziczały totalnie. juz sie za bardzo boją człowieka. cieszę sie, ze trampowi sie udało.... Quote
obraczus87 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='sleepingbyday']tramp jak tramp, ale co to przy nim za piękna kobieta :loveu:? słuchajcie, ja mam jeszcze fotki kilku psów, które tam siedzą. dziewczyny, widziałyście szzceniaki, te przestarszone? cuda. ale teraz jest osttani moment, zeby nie zdziczały totalnie. juz sie za bardzo boją człowieka. cieszę sie, ze trampowi sie udało.... a ta kobieta to NEGRI 2008 :loveu: ja tutaj byłam fotografem ;) :cool1: Quote
sleepingbyday Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 negri???? cos mi nie pasuje :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='sleepingbyday']negri???? cos mi nie pasuje :evil_lol: a czemu nie pasuje?? :) Byłam z Negri u naszej Suni Aidy http://www.dogomania.pl/forum/f1161/aida-od-dr-k-blagamy-o-zbiorke-pieniedzy-na-transport-brakuje-130-zl-146606/index19.html. A ponieważ również zainteresowałam sie wątkiem TRAMPA to przy okazji odwiedziłysmy również Jego :) Negri nie udziela się na wątku Trampa - dla ścisłości :) Quote
orpha Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 kurcze ladny pies z niego , nie ma to co :) mam nadzieje , ze znajdzie sie dla niego szybko chatka fajna ( po cichu licze na mojego kolege) Quote
sleepingbyday Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 no jak to? gdzie ona jest negri? toż to blondynka! :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='sleepingbyday']no jak to? gdzie ona jest negri? toż to blondynka! :evil_lol:[/quote] a no wiesz, może ten nick to tak dla zmyły?? :D Quote
sleepingbyday Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 najwyraźniej dla zmyły :evil_lol: Quote
orpha Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 kurde deklaracji nam trzeba , pazdziernik nadchodzi i trza bedzie za hotelik zaplacic , poki co zaplacimy tyle ile mamy , pan jest ukladny i wyrozumialy wiec na takie placenie po kawalku sie zgadza Monika moze Ty przeslij reszte tej kasy do Madalleny , ja sie z nia spotkam i jakos pieniazki sie panu dowiezie . Dzisiaj do niego dzwonilam zeby powiedziec , zeby sie nie niepokoil ze za wrzesien zostanie doplacone Quote
monika083 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Madallena ,bedziesz dzisiaj w hoteliku? Quote
obraczus87 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='orpha']kurde deklaracji nam trzeba , pazdziernik nadchodzi i trza bedzie za hotelik zaplacic , poki co zaplacimy tyle ile mamy , pan jest ukladny i wyrozumialy wiec na takie placenie po kawalku sie zgadza Monika moze Ty przeslij reszte tej kasy do Madalleny , ja sie z nia spotkam i jakos pieniazki sie panu dowiezie . Dzisiaj do niego dzwonilam zeby powiedziec , zeby sie nie niepokoil ze za wrzesien zostanie doplacone[/quote] Rozumiem, że z deklaracji stałych nie ma sumy na utrzymanie Trampa w hoteliku?? Quote
monika083 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='obraczus87']Rozumiem, że z deklaracji stałych nie ma sumy na utrzymanie Trampa w hoteliku??[/quote] masz w pierwszym poscie wszystko zapisane,potrzebujemy 300zl stalych deklaracji ,a mamy chyba ok 100 Quote
orpha Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 no niestety nie :((( , robimy co mozemy , ale jeszcze nam brakuje a gdzie jeszcze szczepienia i kastracja :shake: Quote
monika083 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 taaa 100zl... mamy tylko 55 zl stalych deklaracji ale tak ,za wrzesien juz wyslalam Madallenie na pazdziernik jest 102 i z moich bazarkow bedzie jak narazie z 30zl Quote
sleepingbyday Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 nie ma.... ja deklaruje grosz panieński - 5 zł. Quote
obraczus87 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Qrcze... nie moge wiećej zadeklarować niż to zrobiłam :( Quote
orpha Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 trzeba slac linki , troche porozsylalam po innych watkach i po privach zaraz porobie to jeszcze , moze jeszcze sie ktos znajdzie do deklaracji Quote
mru Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='sleepingbyday'] słuchajcie, ja mam jeszcze fotki kilku psów, które tam siedzą. dziewczyny, widziałyście szzceniaki, te przestarszone? cuda. ale teraz jest osttani moment, zeby nie zdziczały totalnie. juz sie za bardzo boją człowieka. mamy jedną kobietę chętną na szczeniaka mam jej telefon i adres email prosiła o zdjęcia/propozycje dom nie był sprawdzany mieli sukę (z tego co wiem od Ninti) - niedawno odeszła. ale to byście musiały foty mieć :roll: podać komuś na pw kontakt? Quote
monika083 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 podliczylam bazarki -z moich i dziddy,jest juz 59 zl czyli na pazdziernik mamy 161 zl,to na pol miesiaca jest, aha trzeba w pierwszym poscie uzupelnic kiedy deklaracje naplynely,tz te wszystkie ktore teraz naplynly ,to wrzesien ,i zbierac juz na pazdziernik... Quote
Recommended Posts