orpha Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 o nie SBD sory Cie bardzo ale najpiekniejsza to jest Niya zwlaszcza jak pokazuje zebiska :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 żyjesz złudzeniami...:diabloti: słynny obcy tramp też wie, czyje zęby są imponujące Quote
orpha Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 dzidda czy Ty w razie co moglabys mi na sobote pozyczyc mate do samochodu ? Quote
mru Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 najpiekniejszy to jest mój Gacuś i najmądrzejszy i najbardziej wygadany i wspaniały w obronie (tylko rękaw mały trzeba mu uszyć hihi) http://www.youtube.com/watch?v=Jz2qZHapNk4 już nie offuje :oops::oops::oops: Quote
mru Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 bo to sbd zrobiła zamach :(:(:( ;) (to tylko filmik z wątku Gacusia :)) Quote
dzidda Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='orpha']dzidda czy Ty w razie co moglabys mi na sobote pozyczyc mate do samochodu ?[/QUOTE] no raczej nigdzie się z moim leonem nie wybieram więc myślę że spoko:lol: Quote
orpha Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 super , to sie odezwe i sie jakos ustawimy :)) Quote
dzidda Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='orpha']super , to sie odezwe i sie jakos ustawimy :))[/QUOTE] oki;) A kogo transportujesz tym razem?;-) Quote
orpha Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Ksenie , tylko jeszcze do konca nie wiem jak z tym transportem bo kolega nie wie czy go zona pusci :roll: Quote
Nikus Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='orpha']Ksenie , tylko jeszcze do konca nie wiem jak z tym transportem bo kolega nie wie czy go zona pusci :roll:[/QUOTE] hm...to może ktoś zaprosi jego żonę no gdzieś...na zakupy czy co?;) Quote
sleepingbyday Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='mru']bo to sbd zrobiła zamach :(:(:( ;) (to tylko filmik z wątku Gacusia :))[/QUOTE] fcale nie :cool3:. to co, robimy bazarek żeby zebrać fundusze na zabranie zony kolegi na zakupy :evil_lol:? Quote
dzidda Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 a gdzie tą Ksenię transportujesz? daleko czy blisko? może my pomożemy?? Quote
sleepingbyday Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 to chyba na razie nie będe wpłacała na hotelik swojej deklaracji, październikowa mam z głowy. poczekam, jka sie sytuacja rozwinie :eviltong: orpha, przyzwyczajaj sie do mysli, ze my tam wpadniemy do niego focić... :evil_lol: Quote
Madallena Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Przepraszam za offa ale. Narzekamy na Warszawe, zobaczcie co sie dzieje w Szydlowcu! HORROR W SZYDLOWCU! konajace zwierzeta na ulicach !DRASTYCZNE ZDJECIA! - Dogomania Forum Quote
orpha Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Dobra słuchajcie ..... Tramp ma DS !!! Dziekuje !!!!!!!!! wszystkim za ogromna pomoc !!!! sama nie dalabym rady Aj low ju was do bólu :evil_lol: poprosimy moda o przeniesienie watku do maja dom :) Kurtka na wacie , nie wiem jak sie z wami rozliczyc z oplat na hotelik bo pan niekoniecznie cokolwiek nam wystawi :shake: , wisze wam jeszcze racunek za karme , zeskanuje go i wrzuce go pewnie w poniedzialek Dobra a jak dzielimy reszte kasy ??? moze na kundelkowa skarbonke ? Obraczus tam dobrze zarzadza i daje kaske tam gdzie naprawde jest potrzebna , czekam na propozycje Quote
Nikus Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 super....:multi: Kolejny psiaczek zaparkował sobie w swoim domku....:multi::multi::multi: co do pozostałej kasy....jestem "za";) dobra robota Orpha..:klacz: Quote
obraczus87 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 ZAJEFAJNIE!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
mru Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 jeeee :multi::multi::multi: brawa, orpha! :loveu: Quote
dzidda Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='orpha']Dobra słuchajcie ..... Tramp ma DS !!! Dziekuje !!!!!!!!! wszystkim za ogromna pomoc !!!! sama nie dalabym rady Aj low ju was do bólu :evil_lol: poprosimy moda o przeniesienie watku do maja dom :) Kurtka na wacie , nie wiem jak sie z wami rozliczyc z oplat na hotelik bo pan niekoniecznie cokolwiek nam wystawi :shake: , wisze wam jeszcze racunek za karme , zeskanuje go i wrzuce go pewnie w poniedzialek Dobra a jak dzielimy reszte kasy ??? moze na kundelkowa skarbonke ? Obraczus tam dobrze zarzadza i daje kaske tam gdzie naprawde jest potrzebna , czekam na propozycje huraaaa!!! już się bałam że się rozmyślą.... Jeśli cokolwiek zostało z pieniążków to niech na skarbonkę pójdzie:-) na pewno się przyda jakiej biedzie. Quote
orpha Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Okej to pisze pw do Moniki w takim razie , niech przelewa cash na konto skarbonki :) ( hmm albo moze nie ,podam jej swoje ;p - Obraczus jak myslisz? jak mam sie dorabiac to moge zaczac od tego ;) ). Spokojnie kochani wyrwalo mi sie troche uszczypliwosci odnosnie innego watku i zupelnie innej osoby , kurde nie moglam sie pohamowac ;p Quote
obraczus87 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='orpha']Okej to pisze pw do Moniki w takim razie , niech przelewa cash na konto skarbonki :) ( hmm albo moze nie ,podam jej swoje ;p - Obraczus jak myslisz? jak mam sie dorabiac to moge zaczac od tego ;) ). Spokojnie kochani wyrwalo mi sie troche uszczypliwosci odnosnie innego watku i zupelnie innej osoby , kurde nie moglam sie pohamowac ;p[/QUOTE] hahahaha :evil_lol: orpha jestes the best :evil_lol: wiesz, jak podasz Jej swoje konto to może coś Ci skapnie hahaha Quote
Madallena Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Ale fajnie :multi: Oby wszystkie psiaki tak szybko trafialy do domow :multi: Obarczus, czy na kundelkowej skarbonce mozesz oglosic zbiorke na psy z Szydlowca? Widzialas co sie tam dzieje, jest KOSZMAR Quote
sleepingbyday Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 tak myśleliśmy, no nie, ze tak się skończy? hura? hura! orpha, to za jakiś czas lecimy obfocic wnowym domu i obejrze c chłopaka. nie ma to tamto. chcę sprawdzić, czy mnie z tych emocji zapamietał :evil_lol:. pozostałą kase zdecydowanie na szydłowiec tzreba pzrzenaczyć! a deklaracje? no cóż, ja bym miałą kilka pomysłów, np. kaukazy z boguszyc, siwa i dakota -leonki. sa na niezłym minusie... Quote
Recommended Posts