Jump to content
Dogomania

Tramp pies z przystanku zakonczyl podróż , jest w DS !!!!

Recommended Posts

• Replies 769
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='orpha']dzidda czy Ty w razie co moglabys mi na sobote pozyczyc mate do samochodu ?[/QUOTE]
no raczej nigdzie się z moim leonem nie wybieram więc myślę że spoko:lol:

Posted

[quote name='orpha']Ksenie , tylko jeszcze do konca nie wiem jak z tym transportem bo kolega nie wie czy go zona pusci :roll:[/QUOTE]

hm...to może ktoś zaprosi jego żonę no gdzieś...na zakupy czy co?;)

Posted

to chyba na razie nie będe wpłacała na hotelik swojej deklaracji, październikowa mam z głowy. poczekam, jka sie sytuacja rozwinie :eviltong:

orpha, przyzwyczajaj sie do mysli, ze my tam wpadniemy do niego focić... :evil_lol:

Posted

Dobra słuchajcie ..... Tramp ma DS !!!

Dziekuje !!!!!!!!! wszystkim za ogromna pomoc !!!! sama nie dalabym rady
Aj low ju was do bólu :evil_lol:

poprosimy moda o przeniesienie watku do maja dom :)

Kurtka na wacie , nie wiem jak sie z wami rozliczyc z oplat na hotelik bo pan niekoniecznie cokolwiek nam wystawi :shake: , wisze wam jeszcze racunek za karme , zeskanuje go i wrzuce go pewnie w poniedzialek

Dobra a jak dzielimy reszte kasy ??? moze na kundelkowa skarbonke ? Obraczus tam dobrze zarzadza i daje kaske tam gdzie naprawde jest potrzebna , czekam na propozycje

Posted

super....:multi: Kolejny psiaczek zaparkował sobie w swoim domku....:multi::multi::multi: co do pozostałej kasy....jestem "za";) dobra robota Orpha..:klacz:

Posted

[quote name='orpha']Dobra słuchajcie ..... Tramp ma DS !!!

Dziekuje !!!!!!!!! wszystkim za ogromna pomoc !!!! sama nie dalabym rady
Aj low ju was do bólu :evil_lol:

poprosimy moda o przeniesienie watku do maja dom :)

Kurtka na wacie , nie wiem jak sie z wami rozliczyc z oplat na hotelik bo pan niekoniecznie cokolwiek nam wystawi :shake: , wisze wam jeszcze racunek za karme , zeskanuje go i wrzuce go pewnie w poniedzialek

Dobra a jak dzielimy reszte kasy ??? moze na kundelkowa skarbonke ? Obraczus tam dobrze zarzadza i daje kaske tam gdzie naprawde jest potrzebna , czekam na propozycje

huraaaa!!! już się bałam że się rozmyślą....
Jeśli cokolwiek zostało z pieniążków to niech na skarbonkę pójdzie:-) na pewno się przyda jakiej biedzie.

Posted

Okej to pisze pw do Moniki w takim razie , niech przelewa cash na konto skarbonki :) ( hmm albo moze nie ,podam jej swoje ;p - Obraczus jak myslisz? jak mam sie dorabiac to moge zaczac od tego ;) ). Spokojnie kochani wyrwalo mi sie troche uszczypliwosci odnosnie innego watku i zupelnie innej osoby , kurde nie moglam sie pohamowac ;p

Posted

[quote name='orpha']Okej to pisze pw do Moniki w takim razie , niech przelewa cash na konto skarbonki :) ( hmm albo moze nie ,podam jej swoje ;p - Obraczus jak myslisz? jak mam sie dorabiac to moge zaczac od tego ;) ). Spokojnie kochani wyrwalo mi sie troche uszczypliwosci odnosnie innego watku i zupelnie innej osoby , kurde nie moglam sie pohamowac ;p[/QUOTE]

hahahaha :evil_lol: orpha jestes the best :evil_lol: wiesz, jak podasz Jej swoje konto to może coś Ci skapnie hahaha

Posted

Ale fajnie :multi: Oby wszystkie psiaki tak szybko trafialy do domow :multi:

Obarczus, czy na kundelkowej skarbonce mozesz oglosic zbiorke na psy z Szydlowca? Widzialas co sie tam dzieje, jest KOSZMAR

Posted

tak myśleliśmy, no nie, ze tak się skończy? hura? hura!

orpha, to za jakiś czas lecimy obfocic wnowym domu i obejrze c chłopaka. nie ma to tamto. chcę sprawdzić, czy mnie z tych emocji zapamietał :evil_lol:.

pozostałą kase zdecydowanie na szydłowiec tzreba pzrzenaczyć! a deklaracje? no cóż, ja bym miałą kilka pomysłów, np. kaukazy z boguszyc, siwa i dakota -leonki. sa na niezłym minusie...