Jump to content
Dogomania

Tramp pies z przystanku zakonczyl podróż , jest w DS !!!!

Recommended Posts

Posted

dobra juz z bani , kolega ktory sie do niego przymierzal poki co go wezmie i potraktuje to jako probe , jesli stwierdza ze podolaja Trampowi to juz u nich zostanie , kolega mowi otwarcie , ze troszke sie obawia bo zawsze mial psa od szczeniaka , ale jest sklonny zaryzykowac ...

• Replies 769
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

orpha napisał(a):
dobra juz z bani , kolega ktory sie do niego przymierzal poki co go wezmie i potraktuje to jako probe , jesli stwierdza ze podolaja Trampowi to juz u nich zostanie , kolega mowi otwarcie , ze troszke sie obawia bo zawsze mial psa od szczeniaka , ale jest sklonny zaryzykowac ...

Ufff mam nadzieję, że podoła. Orpha najwyżej użyjesz swojej siły przekonywania.. warto popracować z psem i poczekac na wspaniałe efekty :lol:

Posted

po cichu na niego licze , zawsze mial psy w tym jamniczke indywidualistke:evil_lol: , skoro z nia sobie poradzil to Trampowi tez mysle podola

Posted

Dziewczyny, mam prosbe!

Czy mozecie dzisiaj zrobic jakies ladne fotki Emilce? NIe mamy nic a musimy zaczac ja oglaszac.

Poprosze: zblizenie pyska w kilku ujeciach, jej calosc, jak stoi przy nodze (wielkosc) i inne.
A moze sprobujecie wziac i Trampa i Emilke na wspolny spacer? Tylko uwazajcie plis! EMILKA MA CIECZKE!!! NIe wiem czy wspolny spacer przez to wyjdzie...

Bede wdzieczna za fotki Emi :loveu: Dziekuje ;)

Posted

Madalleno ...dopiero teraz post przeczytlam :roll:, a Emilka przecudna jest , mysle ,ze jak sie zacznie ja oglaszac to powinna szybko dom znaleźć ,jest przeuroczaaaaaa

A Tramp jest juz u mojego kolegi i cos mi sie zdaje ,ze juz tam zostanie :evil_lol:.Piotr juz trzy razy do mnie dzwonil i pial jaki to Tramp jest super i wogole ze sto razy za psa mi dziekowal :evil_lol:...no ale tfu tfu zeby nie zapeszyc ...powiedzialam mu odrazu , ze niewiele o nim wiemy ,jedno jest pewne kocha ludzi. Pobyt w hoteliku chyba wywolal u niego agresje do onnych psow ,mysle ze po pierwsze dlatego ze 1) byl boks obok boksu Emilki a Emilka z cieczka wiec wiadomo dodatkowe bodzce , 2) roznosi go energia , chlop jest niewybiegany 3) on jest chyba zazdrosny o ludzi
Poki co siedzi i grzeje doopke w domu u Piotra ,wkupil sie w laski ojca a mama jak to mama odrazu wlazla w gary ,zeby mu uczte przygotowac.:evil_lol:
W poniedzialek bede wiedziala ,kiedy kastracja chlopa bedzie

Posted

Mam nadzieje, że zostanie u Piotra :loveu: orpha - wiesz.... jak widzisz kiedy inne psy chodza na spacery a Ty siedzisz w klatce... to nie ma co sie dziwić. Każdy pies byłby zazdrosny i niezbyt dobrze nastawiony do innych psów.

Cieszę się, że Tramp dostał szanse... że jest nadzieja :)

Posted

Nikus napisał(a):
ja powiem łokiej i dołożę 10 zł czyli razem 20:lol: ktoś musi dać dobry przykład:razz:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

orpha - moje zdanie znasz. Jestem jak najbardziej ZA.

Posted

Nikus jak zawsze niezawodny :loveu::loveu:
te 65 zloty co juz jest na koncie , tez mozna scedowac bo hotelik oplacony za to co Tramp byl ,generalnie jest na czysto ,bo wzielam z tych 65 zl przeslanych na szczepienia.
Cala kwota za hotelik wyniosla 290 zloty za wrzesien i pazdziernik , mialam przelane 265 zl i 50 zl przekazala mi Madallena czyli razem 315 zl.
I teraz mam kolejne pytanie czy macie cos przeciwko zebym za te 25zl kupila chociaz karme dla Nortona , bo on jest zadluzony w hoteliku i karma dla niego tez nie jest dostarczana , doloze 25 zl i bedzie wor jedzenia

Posted

orpha napisał(a):
Nikus jak zawsze niezawodny :loveu::loveu:
te 65 zloty co juz jest na koncie , tez mozna scedowac bo hotelik oplacony za to co Tramp byl ,generalnie jest na czysto ,bo wzielam z tych 65 zl przeslanych na szczepienia.
Cala kwota za hotelik wyniosla 290 zloty za wrzesien i pazdziernik , mialam przelane 265 zl i 50 zl przekazala mi Madallena czyli razem 315 zl.
I teraz mam kolejne pytanie czy macie cos przeciwko zebym za te 25zl kupila chociaz karme dla Nortona , bo on jest zadluzony w hoteliku i karma dla niego tez nie jest dostarczana , doloze 25 zl i bedzie wor jedzenia

orpha oczywiście, że możesz.

Posted

a wlasnie nie napisalam wam jak uatrakcyjnilam nasz pobyt w hoteliku :cool1:...
najpierw pierdulka grochowska nie wiem jakim sposobem wypuscilam z reki smycz Nortona , ten oczywiscie nie czekal i odrazu gaz do dechy , ja z dzidda za nim , pol Jeziorka zganialasmy , na szczescie udalo sie nam go zlapac ,lapanie bylo uatrakcyjnione pokazowymi padami na ziemie :diabloti:. Tubylcy pewnie mieli widowsko lepsze niz w cyrku :eviltong:.
Drugi raz udalo mi wypuscic smycz na ktorej byl Tramp , ja nie wiem chyba na jakas niezbornosc ruchowa dzisiaj cierpialam , galopujacy paralityzm albo inne ustrojstwo :eviltong:. Tramp tez skorzystal z okazji i rzucil sie z paszcza na haszczaka , haszczak niby przyjazny ale nie bedzie mu male ,rude podskakujac0-warczace do szyi skakalo ...no i zlapal Trampa zebami ,wyrwal mu garsc futra z szyi i zrobil dziure w glowie.
Nie wiem ? czy to moga byc pierwsze objawy uwiadu starczego ?? :cool1:

Posted

Ja oczywiście jestem za przekazaniem deklaracji dla suni.

No i zakochałam się w Emilce:placz: pracuję nad Krzychem i troszkę się łamie ale wątpię....uparty jest skubaniec.

i orpha już Krzycha namawiam za dwa tygodnie na wyjazd do zalesia(uatrakcyjnioną trasą oczywiście:lol:) na spacer z psiakami...tylko na razie czekamy co mu lekarz powie o jego łękotce:roll:

Posted

[quote name='orpha']Sluchajcie ludziska kochani , jest propozycja poniewaz poki co sytuacja Trampa jest luksusowa to moze byscie swoje deklaracje scedowali na sunie z tego wątku
http://www.dogomania.pl/forum/f1161/lady-onkowata-sunia-z-wolomina-trafila-do-celestynowa-pomoc-w-ogloszeniach-dt-ds-146880/

co wy na to ???

Prosze o odpowiedź na zapytanie orphy :roll: w chwili obecnej nie wiem na co możemy liczyć...
wiem, że Nikus i Dzidda się zgodzili...

Posted

[quote name='dzidda']Ja oczywiście jestem za przekazaniem deklaracji dla suni.

No i zakochałam się w Emilce:placz: pracuję nad Krzychem i troszkę się łamie ale wątpię....uparty jest skubaniec.

i orpha już Krzycha namawiam za dwa tygodnie na wyjazd do zalesia(uatrakcyjnioną trasą oczywiście:lol:) na spacer z psiakami...tylko na razie czekamy co mu lekarz powie o jego łękotce:roll:

bo ona jest taka do zakochania :loveu: cudo! i watek swoj ma ;)
http://www.dogomania.pl/forum/f28/2-lata-w-schronisku_emilka__juz-w-hotelu_chore-uszy-potrzebne-pieniadze-hotel-wet-147105/?highlight=emilka

Kurcze, co z Trampem? Zostaje? Co u niego w ogole? jakies fotosy?

Posted

Dziewczyny, mam pytanie - czy uważacie, że ONi każdemu psiakowi daja karme taką jak się przywiozło??
BO ja ostatnio miałam wątpliwości... ale oczywiście to może być wynik mojej bujnej wyobraźni :evil_lol: