orpha Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 dobra juz z bani , kolega ktory sie do niego przymierzal poki co go wezmie i potraktuje to jako probe , jesli stwierdza ze podolaja Trampowi to juz u nich zostanie , kolega mowi otwarcie , ze troszke sie obawia bo zawsze mial psa od szczeniaka , ale jest sklonny zaryzykowac ... Quote
obraczus87 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 orpha napisał(a):dobra juz z bani , kolega ktory sie do niego przymierzal poki co go wezmie i potraktuje to jako probe , jesli stwierdza ze podolaja Trampowi to juz u nich zostanie , kolega mowi otwarcie , ze troszke sie obawia bo zawsze mial psa od szczeniaka , ale jest sklonny zaryzykowac ... Ufff mam nadzieję, że podoła. Orpha najwyżej użyjesz swojej siły przekonywania.. warto popracować z psem i poczekac na wspaniałe efekty :lol: Quote
orpha Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 po cichu na niego licze , zawsze mial psy w tym jamniczke indywidualistke:evil_lol: , skoro z nia sobie poradzil to Trampowi tez mysle podola Quote
Madallena Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Dziewczyny, mam prosbe! Czy mozecie dzisiaj zrobic jakies ladne fotki Emilce? NIe mamy nic a musimy zaczac ja oglaszac. Poprosze: zblizenie pyska w kilku ujeciach, jej calosc, jak stoi przy nodze (wielkosc) i inne. A moze sprobujecie wziac i Trampa i Emilke na wspolny spacer? Tylko uwazajcie plis! EMILKA MA CIECZKE!!! NIe wiem czy wspolny spacer przez to wyjdzie... Bede wdzieczna za fotki Emi :loveu: Dziekuje ;) Quote
orpha Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Madalleno ...dopiero teraz post przeczytlam :roll:, a Emilka przecudna jest , mysle ,ze jak sie zacznie ja oglaszac to powinna szybko dom znaleźć ,jest przeuroczaaaaaa A Tramp jest juz u mojego kolegi i cos mi sie zdaje ,ze juz tam zostanie :evil_lol:.Piotr juz trzy razy do mnie dzwonil i pial jaki to Tramp jest super i wogole ze sto razy za psa mi dziekowal :evil_lol:...no ale tfu tfu zeby nie zapeszyc ...powiedzialam mu odrazu , ze niewiele o nim wiemy ,jedno jest pewne kocha ludzi. Pobyt w hoteliku chyba wywolal u niego agresje do onnych psow ,mysle ze po pierwsze dlatego ze 1) byl boks obok boksu Emilki a Emilka z cieczka wiec wiadomo dodatkowe bodzce , 2) roznosi go energia , chlop jest niewybiegany 3) on jest chyba zazdrosny o ludzi Poki co siedzi i grzeje doopke w domu u Piotra ,wkupil sie w laski ojca a mama jak to mama odrazu wlazla w gary ,zeby mu uczte przygotowac.:evil_lol: W poniedzialek bede wiedziala ,kiedy kastracja chlopa bedzie Quote
obraczus87 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Mam nadzieje, że zostanie u Piotra :loveu: orpha - wiesz.... jak widzisz kiedy inne psy chodza na spacery a Ty siedzisz w klatce... to nie ma co sie dziwić. Każdy pies byłby zazdrosny i niezbyt dobrze nastawiony do innych psów. Cieszę się, że Tramp dostał szanse... że jest nadzieja :) Quote
orpha Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Sluchajcie ludziska kochani , jest propozycja poniewaz poki co sytuacja Trampa jest luksusowa to moze byscie swoje deklaracje scedowali na sunie z tego wątku http://www.dogomania.pl/forum/f1161/lady-onkowata-sunia-z-wolomina-trafila-do-celestynowa-pomoc-w-ogloszeniach-dt-ds-146880/ co wy na to ??? Quote
Nikus Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='orpha']Sluchajcie ludziska kochani , jest propozycja poniewaz poki co sytuacja Trampa jest luksusowa to moze byscie swoje deklaracje scedowali na sunie z tego wątku http://www.dogomania.pl/forum/f1161/lady-onkowata-sunia-z-wolomina-trafila-do-celestynowa-pomoc-w-ogloszeniach-dt-ds-146880/ co wy na to ??? ja powiem łokiej i dołożę 10 zł czyli razem 20:lol: ktoś musi dać dobry przykład:razz: Quote
obraczus87 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Nikus napisał(a):ja powiem łokiej i dołożę 10 zł czyli razem 20:lol: ktoś musi dać dobry przykład:razz: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: orpha - moje zdanie znasz. Jestem jak najbardziej ZA. Quote
orpha Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Nikus jak zawsze niezawodny :loveu::loveu: te 65 zloty co juz jest na koncie , tez mozna scedowac bo hotelik oplacony za to co Tramp byl ,generalnie jest na czysto ,bo wzielam z tych 65 zl przeslanych na szczepienia. Cala kwota za hotelik wyniosla 290 zloty za wrzesien i pazdziernik , mialam przelane 265 zl i 50 zl przekazala mi Madallena czyli razem 315 zl. I teraz mam kolejne pytanie czy macie cos przeciwko zebym za te 25zl kupila chociaz karme dla Nortona , bo on jest zadluzony w hoteliku i karma dla niego tez nie jest dostarczana , doloze 25 zl i bedzie wor jedzenia Quote
obraczus87 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 orpha napisał(a):Nikus jak zawsze niezawodny :loveu::loveu: te 65 zloty co juz jest na koncie , tez mozna scedowac bo hotelik oplacony za to co Tramp byl ,generalnie jest na czysto ,bo wzielam z tych 65 zl przeslanych na szczepienia. Cala kwota za hotelik wyniosla 290 zloty za wrzesien i pazdziernik , mialam przelane 265 zl i 50 zl przekazala mi Madallena czyli razem 315 zl. I teraz mam kolejne pytanie czy macie cos przeciwko zebym za te 25zl kupila chociaz karme dla Nortona , bo on jest zadluzony w hoteliku i karma dla niego tez nie jest dostarczana , doloze 25 zl i bedzie wor jedzenia orpha oczywiście, że możesz. Quote
orpha Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 a wlasnie nie napisalam wam jak uatrakcyjnilam nasz pobyt w hoteliku :cool1:... najpierw pierdulka grochowska nie wiem jakim sposobem wypuscilam z reki smycz Nortona , ten oczywiscie nie czekal i odrazu gaz do dechy , ja z dzidda za nim , pol Jeziorka zganialasmy , na szczescie udalo sie nam go zlapac ,lapanie bylo uatrakcyjnione pokazowymi padami na ziemie :diabloti:. Tubylcy pewnie mieli widowsko lepsze niz w cyrku :eviltong:. Drugi raz udalo mi wypuscic smycz na ktorej byl Tramp , ja nie wiem chyba na jakas niezbornosc ruchowa dzisiaj cierpialam , galopujacy paralityzm albo inne ustrojstwo :eviltong:. Tramp tez skorzystal z okazji i rzucil sie z paszcza na haszczaka , haszczak niby przyjazny ale nie bedzie mu male ,rude podskakujac0-warczace do szyi skakalo ...no i zlapal Trampa zebami ,wyrwal mu garsc futra z szyi i zrobil dziure w glowie. Nie wiem ? czy to moga byc pierwsze objawy uwiadu starczego ?? :cool1: Quote
obraczus87 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 no ja nie wiem, zaczynam sie o Ciebie Orpha martwić :evil_lol: Quote
Madallena Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Wspanniale wiesci :multi: Tramp, szczesciarzu :loveu: trzymam kciuki za Twoj nowy domek. I nie narozrabiaj mi tam :mad: Quote
Nikus Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Co tam z domkiem? :lol: czekamy na wieści.... Quote
dzidda Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Ja oczywiście jestem za przekazaniem deklaracji dla suni. No i zakochałam się w Emilce:placz: pracuję nad Krzychem i troszkę się łamie ale wątpię....uparty jest skubaniec. i orpha już Krzycha namawiam za dwa tygodnie na wyjazd do zalesia(uatrakcyjnioną trasą oczywiście:lol:) na spacer z psiakami...tylko na razie czekamy co mu lekarz powie o jego łękotce:roll: Quote
sleepingbyday Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 cos czuje przez gacie, że tramp ma dom... tfu tfu, oczywiście. Quote
obraczus87 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='orpha']Sluchajcie ludziska kochani , jest propozycja poniewaz poki co sytuacja Trampa jest luksusowa to moze byscie swoje deklaracje scedowali na sunie z tego wątku http://www.dogomania.pl/forum/f1161/lady-onkowata-sunia-z-wolomina-trafila-do-celestynowa-pomoc-w-ogloszeniach-dt-ds-146880/ co wy na to ??? Prosze o odpowiedź na zapytanie orphy :roll: w chwili obecnej nie wiem na co możemy liczyć... wiem, że Nikus i Dzidda się zgodzili... Quote
sleepingbyday Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 jeszcze zapeszycie i trampolinek wróci do jeziórka... ja czekam na decyzję i oficjalne info, ze dom jest "s", a nie "t". Quote
obraczus87 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 sleepingbyday napisał(a):jeszcze zapeszycie i trampolinek wróci do jeziórka... ja czekam na decyzję i oficjalne info, ze dom jest "s", a nie "t". racja..... Quote
Madallena Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='dzidda']Ja oczywiście jestem za przekazaniem deklaracji dla suni. No i zakochałam się w Emilce:placz: pracuję nad Krzychem i troszkę się łamie ale wątpię....uparty jest skubaniec. i orpha już Krzycha namawiam za dwa tygodnie na wyjazd do zalesia(uatrakcyjnioną trasą oczywiście:lol:) na spacer z psiakami...tylko na razie czekamy co mu lekarz powie o jego łękotce:roll: bo ona jest taka do zakochania :loveu: cudo! i watek swoj ma ;) http://www.dogomania.pl/forum/f28/2-lata-w-schronisku_emilka__juz-w-hotelu_chore-uszy-potrzebne-pieniadze-hotel-wet-147105/?highlight=emilka Kurcze, co z Trampem? Zostaje? Co u niego w ogole? jakies fotosy? Quote
obraczus87 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Tramp jest na próbe u Piotra i miejmy nadzieję, że zakocha sie w Trampie po uszy :loveu: Quote
dzidda Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='Madallena']bo ona jest taka do zakochania :loveu: cudo! i watek swoj ma ;) http://www.dogomania.pl/forum/f28/2-lata-w-schronisku_emilka__juz-w-hotelu_chore-uszy-potrzebne-pieniadze-hotel-wet-147105/?highlight=emilka Kurcze, co z Trampem? Zostaje? Co u niego w ogole? jakies fotosy? A jaką karmę je Emilka? tą co wszytskie w hotelu? Quote
Madallena Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 dzidda napisał(a):A jaką karmę je Emilka? tą co wszytskie w hotelu? A ja nie wiem jaka karme jedza inne. Emilka ma kupionego Ariona (kuciak z ryziem) Quote
obraczus87 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Dziewczyny, mam pytanie - czy uważacie, że ONi każdemu psiakowi daja karme taką jak się przywiozło?? BO ja ostatnio miałam wątpliwości... ale oczywiście to może być wynik mojej bujnej wyobraźni :evil_lol: Quote
Recommended Posts