Jump to content
Dogomania

Tramp pies z przystanku zakonczyl podróż , jest w DS !!!!

Recommended Posts

• Replies 769
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

orpha napisał(a):
mysle ze mozemy sie jakos po drodze zlapac , ktoredy z Bielan lecicie na Zalesie ?

hhehehe dobre pytanie:lol:
Tak jak nas pokierujesz....my nie z warszawy to nie wiemy:roll:
Google map pokazuja że górczewską trzeba lecieć więc tak pojedziemy.
skąd was zabrać?

Posted

Madallena napisał(a):
pewnie wislostrada i na pulawska, tak bedzie najszybciej

Albo wislostrada, pozniej czerniakowska i przy zusie w prawo i prosto i na wiadukt na pulawska przy wyscigach :) rozumiecie :) ?

nie ale mamy GPSa:lol:

Posted

Madallena napisał(a):
pewnie wislostrada i na pulawska, tak bedzie najszybciej

Albo wislostrada, pozniej czerniakowska i przy zusie w prawo i prosto i na wiadukt na pulawska przy wyscigach :) rozumiecie :) ?

Ja rozumiem na pewno :) mieszkam niedaleko Wyścigów Konnych :p

Posted

dzidda napisał(a):
nie ale mamy GPSa:lol:

no to mozemy sie umowic przy Torwarze w takim razie , wy macie po drodze a ja mam tam dobry dojazd :)

Posted

orpha napisał(a):
no to mozemy sie umowic przy Torwarze w takim razie , wy macie po drodze a ja mam tam dobry dojazd :)

Dobra....to znajdziemy na bank:razz: Dalej nas poprowadzisz;)

Posted

Nie, dokladnie to Jeziórko. kolo Zalesia Gornego/ustanowa

Jedziecie do Piaseczna, tam rozwidlenie na 3 strony. Wy jedziecie prosto (glowna droga troche skreca) na Gore Kalwarie.

Za Zabiencem sa swiatla. W prawo na Zalesie Gorne. Mijacie Zalesie i za torami skrecacie przy aptece na Prazmow (w lewo).

Prosto, Prosto i za sklepem Emilka w lewo na ustanow (mimo, iz Ustanpow minelyscie). Dom z bardzo ladnymi kolorowymi chyba akacjami - to tu :)

Mam nadzieje,z e nic nie popieprzylam! :))

Posted

Madallena napisał(a):

Jedziecie do Piaseczna, tam rozwidlenie na 3 strony. Wy jedziecie prosto (glowna droga troche skreca) na Gore Kalwarie.

Za Zabiencem sa swiatla. W prawo na Zalesie Gorne. Mijacie Zalesie i za torami skrecacie przy aptece na Prazmow (w lewo).

Prosto, Prosto i za sklepem Emilka w lewo na ustanow (mimo, iz Ustanpow minelyscie). Dom z bardzo ladnymi kolorowymi chyba akacjami - to tu :)

Mam nadzieje,z e nic nie popieprzylam! :))

No to trafimy na bank...z takimi wskazówkami:lol:
Wyświetla się na google maps więc spokojnie dojedziemy...

No i zapomniałam że będziemy z tylu się cisnąć bo może mój Leon będzie chciał pojechać....siądzie pod drzwiami i nie wyjdę bez niego;-)

Posted

POPRAWKA:

Prosto i w lewo na JEZIORKO. Pozniej na Ustanow znowu w lewo. Dom z bardzo ladnymi kolorowymi chyba akacjami - to tu :)

Sklep Emilka tez jest gdzies po drodze, tylko nie pamietam czy przed skretem na Jeziorko czy na Ustanow...

Mam nadzieje,z e nic nie popieprzylam! :)

Posted

Jest jest i to z jednej strony jest zmyla. Bo Ustanow juz minelas, kierujesz sie na Jeziorko a tu nagle znowu Ustanow. Ale z drugiej strony to dobre. Znak znajduje sie przy ostatnim skrecie w lewo, 200m od ich domu.

Posted

o super aparat koniecznie !!!
kurcze no napisalam ze Tramp bedzie mial szczepienie i kastracje za darmo !!! tak ??!! pomozcie mi obmyslec plan jak to zrobic ,zeby nie jechac po niego w razie co na gwaltu rety do Zalesia ? jakis chwilowy tymczas by sie zdal