Jump to content
Dogomania

Tramp pies z przystanku zakonczyl podróż , jest w DS !!!!

Recommended Posts

• Replies 769
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to sie nie ma co smiac , dzisiaj musze byc w swojej dodatkowej pracy , wrocic biegiem do domu , ogarnac jakies zakupy , wyjsc z psami , poleciec na wizyte dla mojej Kseni a o 20 musze byc w domu bo kolezanka ma przyjechac mi wniosek o podwyzszenia alimentow napisac i jeszcze ta druga kolezanka ( Obraczus) od Lady , masakra kuzwa jakas
Jutro nie lepiej , biegiem z pracy do madalleny , od madalleny jeszcze szybszym biegiem do domu zeby chociaz na moment z psami wyjsc bo ml,odziez pozno wraca a potem to juz chyba kurcgalopkiem do karoli , zapewne popychajac autobus zeby szybciej jechal , a no i jeszcze musze zgarnac ta pania od Nortona :roll:

Posted

orpha napisał(a):
nic z tym grafikiem nie robilam , on tak sam z siebie sie jakos zapelnia :mad:

wiem co masz na mysli... ja mam to samo... po pracy do kolejnej pracy, potem dom i wyjście z psem, potem..bla bla bla... i tak w kółko

Posted

no nie wiem czy sie tak cieszyc , bo juz niewyrabiam
i wlasnie nie wyrabiania , karola nie dam rady dzisiaj pojechac , musze z mlodzieza do lekarza pedzic bo jakas grypa ja chwycila , na 17,30 mam wizyte :shake:.
Ale spoko jutro pojade z ta pania od Nortona , bo jak sie okazuje kobitka ma auto i powiedziala ze nie ma sprawy :) , Madallena przynajmniej Ciebie sobie dzisiaj nie odpuszcze , zawitam po Ciebie po sprzet i odrazu ta kase wezme za pamieci

Posted

orpha napisał(a):
no nie wiem czy sie tak cieszyc , bo juz niewyrabiam
i wlasnie nie wyrabiania , karola nie dam rady dzisiaj pojechac , musze z mlodzieza do lekarza pedzic bo jakas grypa ja chwycila , na 17,30 mam wizyte :shake:.
Ale spoko jutro pojade z ta pania od Nortona , bo jak sie okazuje kobitka ma auto i powiedziala ze nie ma sprawy :) , Madallena przynajmniej Ciebie sobie dzisiaj nie odpuszcze , zawitam po Ciebie po sprzet i odrazu ta kase wezme za pamieci

Szkoda :roll: myslalam ze bedziemy mialy okazje sie poznac.
Zycze zdrowia dla dzieciakow.

Wyglaszcze od Was na ile bede mogla Trampa i Emilke i jakies smakolyki dla nich zabiore chociaz.

Posted

karolina_g_k napisał(a):
Zapraszam Cie serdecznie :lol:

dziękuję :) alez sie wprosiłam hihi :)

a swoja drogą to może któregos razu pojedziesz ze mną do Serocka ?? Zobaczysz Zojke na żywo :cool3:

Posted

Oj baby, baby...

Bylam wczoraj w jeziorku. Niestety, na 10 minut ale bylam i wyscislam wszystkie psy, niestety przez kraty...

I Emilke widzialam i Trapa i pieska obok, huskiego i szczeniaki z matka i pieska bez oka i szczeniaki same i owczarka... to chyba wszystkie...

Wlazlam do klatki Emilki bo jej w misce musialam pogrzebac. Nic, normalnie zadnej reakcji :loveu:

Tramp malo co zecisnal sie przez kraty, bidulek :(

Coz moge rzec... hotel jak hotel. Dobrze, ze ludzie kumaci i beda nawaczac jedzenie Emilce b chuda jak badyl - nie przytyla NIC!

Najwiekszym minusem i zarazem tym, co dyskwalifikuje hotel na dluzsze przetrymywanie tam zwierza to brak wybiegu :(

Nie wiem czy oni chociaz wypuszczaja te psiaki na teren, wiem, ze wychodza z nimi za rzadko!
Raz dziennie, sory, pomylka ;/

Bede tam w srode. zabieram Emily do weta.
e dam rady wyjsc ze wszystkimi sama, w ogole nie dam rady wyjsc na spacer. Czas...ach ten czas!
Oczywiscie wspomne im o czestszym wychodzeniu z psami. Jak nie ogarniaja niech "paruja" psy, tym samym socjalizuja je!

Emilce, Trampowi i kazemu innemu psu niezbedne sa smycze automatyczne!
Niech korzystaja z nich na pojedynczych spacerach. Spaer podwojny ze smycza "nomalna" ale nie ta krociutka, czerwona co tam jest... chociaz dwie niech zlacza!

Ja musze Emilce takowa sprawic i przywioze w srode. Niech chociaz ma to 8m na spacerze do pobiegania...

Posted

twierdził, ze wychodzą, raz dizennie faktycznie. czyzby to podwórko, gdzie stoja boksy, było nieszczelne? widac byłam nieogarnieta, bo mi się wydawało, ze jest ok.

prosta sprawa, tzreba uszczelnić i faktycznie wyopuszczac dwójkami, razem pobiegają psiaki, powinna być przy tym jakas człowieka. tych psów nie ma tam tak dużo, zeby tego nie ogarnąć....

kurcze, dobrze by było, zeby facet dal sie podszkolić. bo miejsce jako takie - fajne jest. a oni nie mają chyba złej woli. raczej złą wiedze.

tak mi się wydało przynajmniej...

Posted

babo, z ranca jade z ranca. Ok 8, 9 bo ja odwiezc jeszcze musze i do roboty wracac!

SBD ja nie wiem c puzczaja zwierzaki czy nie. Wiem, ze wychodza TYLKO raz dziennie a to trzeba zmienic. Kojce sa za male, zeby pies wychodzil raz dziennie. Emilka kurna schronisku miala wybieg ;/

Ludzie sa do wyedukowania. Zrobie im wyklad w srode :razz: Pierwszy, wstepny. Ale Wy tez bedziecie musily robic i mowic dokladnie o tym samym. Jak sie Klienci beda buntowac, beda musieli zmienic zasady. Nie ma siedzenie w domu! Trzeba pobiegac z psiakami!