Jump to content
Dogomania

Tramp pies z przystanku zakonczyl podróż , jest w DS !!!!

Recommended Posts

Posted

ok. monika dzieki , mam nadzieje ze sie uda to szczepienie jakos zorganizowac :roll: , tam jakis wet to pewnie dopiero w Zalesiu , bo cholewa leciec z nim do Wawy i z powrotem to tak troche bez sensu chyba

• Replies 769
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madallena No to ja wlasnie tam ze szczylkami jezdze :)

To ok 15 km od Jeziorka.

Jade napewno juto bo mam ustalony termin pierwszego szczepienia.
Orpha jesli uda mi sie rowniez w sobote to mozemy zabrac Trampa na szczepienie.
Chyba ze mozesz jutro to zalatwimy wszystko za jednym razem :)

Posted

[quote name='karolina_g_k']Madallena No to ja wlasnie tam ze szczylkami jezdze :)

To ok 15 km od Jeziorka.

Jade napewno juto bo mam ustalony termin pierwszego szczepienia.
Orpha jesli uda mi sie rowniez w sobote to mozemy zabrac Trampa na szczepienie.
Chyba ze mozesz jutro to zalatwimy wszystko za jednym razem :)
a o ktorej sie tam wybierasz jutro ?

Posted

orpha napisał(a):
a o ktorej sie tam wybierasz jutro ?

Planuje wyruszyc z domu ok 17.
Obroze mam tylko nie wiem czy nie bedzie za mala. Ale tam jest jakas, w koncu cos mu ten facet zakladal, tak ze na przejazd do lecznicy wystarczy napewno.
Maluchy szczepie na konto fundacji. Wiec moze rzeczywiscie uda sie i Trampa pod to podciagnac?

Posted

Madallena napisał(a):
Karolina, ktora Ty jestes ? :)

Ta co Ci chciala Emilke do weta zabrac :P i ta co lubi miec szczylki w DT
Madallena napisał(a):
Na PAluch tez przyjezdzasz?

Jeszcze nie ale to pewnie kwestia czasu ;)

Posted

karolina_g_k napisał(a):
Ta co Ci chciala Emilke do weta zabrac :P i ta co lubi miec szczylki w DT

Jeszcze nie ale to pewnie kwestia czasu ;)

e, to to ja wiem. Tylko zastanawiam sie czy znamy sie z reala:) bo wspolnych znajomych mamy: Ela, Ciborka...

Posted

[quote name='Madallena']e, to to ja wiem. Tylko zastanawiam sie czy znamy sie z reala:) bo wspolnych znajomych mamy: Ela, Ciborka...

Chyba sie jeszcze nie znamy. Bo ja generlnie niewiele osob jescze tu znam :)

Orpha napisalam na prw :)

Posted

Madallena napisał(a):
A jestes z okolic Zaleisa? Skad znasz Przytul?

Jestem z zupelnie innej strony.
Przytul to stad ze kobieta do nich uderzyla jak na jej posesji oszczenila sie bezdomna sunia. I ja ta sunie i szczeniaki wyciagnelam z nory i zawiozlam do ich lecznicy a stamtad trafily do Jeziorka.
Tak w skrocie :)
No i teraz staram sie nimi opiekowac na ile moge i szukac im domow.

Posted

karolina_g_k napisał(a):
Jestem z zupelnie innej strony.
Przytul to stad ze kobieta do nich uderzyla jak na jej posesji oszczenila sie bezdomna sunia. I ja ta sunie i szczeniaki wyciagnelam z nory i zawiozlam do ich lecznicy a stamtad trafily do Jeziorka.
Tak w skrocie :)
No i teraz staram sie nimi opiekowac na ile moge i szukac im domow.

e :) to milutko :)

Posted

karolina, czekaj, to co z tymi szczeniakami z jeziorka w końcu? poszły do adopcji, czy nie? bo z twojego ostatniego postu wynika, jakby w jeziorku były.
orpha, co do aparatu to odpada. w sobote mam wizyty poadopcyjne (chyba, że znów nie wypalą, wtedy będe mogła pozyczyć, ale to sie okaże jutro. no, może dziś), w niedzielę jade do boguszyc.

Posted

sleepingbyday napisał(a):
karolina, czekaj, to co z tymi szczeniakami z jeziorka w końcu? poszły do adopcji, czy nie? bo z twojego ostatniego postu wynika, jakby w jeziorku były.
orpha, co do aparatu to odpada. w sobote mam wizyty poadopcyjne (chyba, że znów nie wypalą, wtedy będe mogła pozyczyć, ale to sie okaże jutro. no, może dziś), w niedzielę jade do boguszyc.

Jeszcze sa bo jeszcze nie moga isc do adopcji (maja dopiero ok 6 tygodni). Ale mam chetnych na dwa, a sa cztery. Fundacja ma ich sprawdzic albo juz sprawdzila, dzis bede wiedziala.
Tak jak napisalam jak wydam wszystkie to bede dzwoniacych do Was odsylac :)

Ja mam aparat, wiec wezme.

Posted

mam wstepna chetna na haszczaka tego z Jeziórka , kurza stopa przestaje ogarniac , zaczynam powaznie myslec nad tym sklonowaniem samej siebie

Posted

orpha napisał(a):
mam wstepna chetna na haszczaka tego z Jeziórka , kurza stopa przestaje ogarniac , zaczynam powaznie myslec nad tym sklonowaniem samej siebie

ja nie rozumiem czemu wczoraj mówiłas nie powaznie o sklonowaniu siebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja wzięłam to jak najbardziej na powaznie :evil_lol:
jak Ci sie uda sklonować, to ja poprosila o klon mojej osoby :evil_lol: jedna Marta bedzie pracowac, a druga - jezdzic po DT, wychodzic z psami, wozic po Polsce psiaki itd itd :evil_lol: