orpha Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 ok. monika dzieki , mam nadzieje ze sie uda to szczepienie jakos zorganizowac :roll: , tam jakis wet to pewnie dopiero w Zalesiu , bo cholewa leciec z nim do Wawy i z powrotem to tak troche bez sensu chyba Quote
monika083 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 znalazlam weta w zalesiu : Saba. Lecznica dla małych zwierząt 05-540 Zalesie Górne, Parkowa 22 Tel.: 22 757 85 04 Quote
Madallena Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Nie nie nie. DObra lecznica w okolicy to tu: Dobrywet Zadzwoncie do Eli z PrzytulPsa (elali@aster.pl) niech da Wam fundacyjna znizke :cool3: tzn, niech ich uprzedzi, ze przyjedzie taki maly tramp :P Quote
orpha Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 eeee mi sie otworzyło ze strona internetowa w budowie ... Quote
Madallena Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 orpha napisał(a):eeee mi sie otworzyło ze strona internetowa w budowie ... a to dziadostwo :angryy: ej, strona w budowie ale przesun w bok, tam jest mapka dojazdu Quote
karolina_g_k Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Madallena No to ja wlasnie tam ze szczylkami jezdze :) To ok 15 km od Jeziorka. Jade napewno juto bo mam ustalony termin pierwszego szczepienia. Orpha jesli uda mi sie rowniez w sobote to mozemy zabrac Trampa na szczepienie. Chyba ze mozesz jutro to zalatwimy wszystko za jednym razem :) Quote
orpha Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 [quote name='karolina_g_k']Madallena No to ja wlasnie tam ze szczylkami jezdze :) To ok 15 km od Jeziorka. Jade napewno juto bo mam ustalony termin pierwszego szczepienia. Orpha jesli uda mi sie rowniez w sobote to mozemy zabrac Trampa na szczepienie. Chyba ze mozesz jutro to zalatwimy wszystko za jednym razem :) a o ktorej sie tam wybierasz jutro ? Quote
Madallena Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Odwiedzcie Emilke plis! i powiedzcie jej ze wybieram sie do niej jak sojka za morze, ale wreszcie dotre!:multi: Quote
karolina_g_k Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 orpha napisał(a):a o ktorej sie tam wybierasz jutro ? Planuje wyruszyc z domu ok 17. Obroze mam tylko nie wiem czy nie bedzie za mala. Ale tam jest jakas, w koncu cos mu ten facet zakladal, tak ze na przejazd do lecznicy wystarczy napewno. Maluchy szczepie na konto fundacji. Wiec moze rzeczywiscie uda sie i Trampa pod to podciagnac? Quote
orpha Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 ok. to napisz mi skad wyruaszasz to sie postaram podczepic Quote
Madallena Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Karolina, ktora Ty jestes ? :) Na PAluch tez przyjezdzasz? Quote
karolina_g_k Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Madallena napisał(a):Karolina, ktora Ty jestes ? :) Ta co Ci chciala Emilke do weta zabrac :P i ta co lubi miec szczylki w DT Madallena napisał(a):Na PAluch tez przyjezdzasz? Jeszcze nie ale to pewnie kwestia czasu ;) Quote
Madallena Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 karolina_g_k napisał(a):Ta co Ci chciala Emilke do weta zabrac :P i ta co lubi miec szczylki w DT Jeszcze nie ale to pewnie kwestia czasu ;) e, to to ja wiem. Tylko zastanawiam sie czy znamy sie z reala:) bo wspolnych znajomych mamy: Ela, Ciborka... Quote
karolina_g_k Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Madallena']e, to to ja wiem. Tylko zastanawiam sie czy znamy sie z reala:) bo wspolnych znajomych mamy: Ela, Ciborka... Chyba sie jeszcze nie znamy. Bo ja generlnie niewiele osob jescze tu znam :) Orpha napisalam na prw :) Quote
Madallena Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 A jestes z okolic Zaleisa? Skad znasz Przytul? Quote
karolina_g_k Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Madallena napisał(a):A jestes z okolic Zaleisa? Skad znasz Przytul? Jestem z zupelnie innej strony. Przytul to stad ze kobieta do nich uderzyla jak na jej posesji oszczenila sie bezdomna sunia. I ja ta sunie i szczeniaki wyciagnelam z nory i zawiozlam do ich lecznicy a stamtad trafily do Jeziorka. Tak w skrocie :) No i teraz staram sie nimi opiekowac na ile moge i szukac im domow. Quote
orpha Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 heheh w Madallenie sie szpieg uaktywnił :evil_lol: Quote
Madallena Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 karolina_g_k napisał(a):Jestem z zupelnie innej strony. Przytul to stad ze kobieta do nich uderzyla jak na jej posesji oszczenila sie bezdomna sunia. I ja ta sunie i szczeniaki wyciagnelam z nory i zawiozlam do ich lecznicy a stamtad trafily do Jeziorka. Tak w skrocie :) No i teraz staram sie nimi opiekowac na ile moge i szukac im domow. e :) to milutko :) Quote
Madallena Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 orpha napisał(a):heheh w Madallenie sie szpieg uaktywnił :evil_lol: ksiazke pisze :evil_lol: Quote
orpha Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 hahahahaha no prosze prosze jaka utalentowana :evil_lol: Quote
karolina_g_k Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Madallena napisał(a):ksiazke pisze :evil_lol: Sredni ze mnie material nawet na pol rozdzialu ale ok ;) Quote
sleepingbyday Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 karolina, czekaj, to co z tymi szczeniakami z jeziorka w końcu? poszły do adopcji, czy nie? bo z twojego ostatniego postu wynika, jakby w jeziorku były. orpha, co do aparatu to odpada. w sobote mam wizyty poadopcyjne (chyba, że znów nie wypalą, wtedy będe mogła pozyczyć, ale to sie okaże jutro. no, może dziś), w niedzielę jade do boguszyc. Quote
karolina_g_k Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 sleepingbyday napisał(a):karolina, czekaj, to co z tymi szczeniakami z jeziorka w końcu? poszły do adopcji, czy nie? bo z twojego ostatniego postu wynika, jakby w jeziorku były. orpha, co do aparatu to odpada. w sobote mam wizyty poadopcyjne (chyba, że znów nie wypalą, wtedy będe mogła pozyczyć, ale to sie okaże jutro. no, może dziś), w niedzielę jade do boguszyc. Jeszcze sa bo jeszcze nie moga isc do adopcji (maja dopiero ok 6 tygodni). Ale mam chetnych na dwa, a sa cztery. Fundacja ma ich sprawdzic albo juz sprawdzila, dzis bede wiedziala. Tak jak napisalam jak wydam wszystkie to bede dzwoniacych do Was odsylac :) Ja mam aparat, wiec wezme. Quote
orpha Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 mam wstepna chetna na haszczaka tego z Jeziórka , kurza stopa przestaje ogarniac , zaczynam powaznie myslec nad tym sklonowaniem samej siebie Quote
obraczus87 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 orpha napisał(a):mam wstepna chetna na haszczaka tego z Jeziórka , kurza stopa przestaje ogarniac , zaczynam powaznie myslec nad tym sklonowaniem samej siebie ja nie rozumiem czemu wczoraj mówiłas nie powaznie o sklonowaniu siebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja wzięłam to jak najbardziej na powaznie :evil_lol: jak Ci sie uda sklonować, to ja poprosila o klon mojej osoby :evil_lol: jedna Marta bedzie pracowac, a druga - jezdzic po DT, wychodzic z psami, wozic po Polsce psiaki itd itd :evil_lol: Quote
Recommended Posts