Madallena Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 albo do mnie podjedz po obroze. Jestem chora wiec siedze a raczej leze w domu caly dzien. Kurna, to co piszecie brzmi nieciekawie :mad: Quote
obraczus87 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 zgadzam się z sonikową. Trzeba mysleć nad przeniesieniem Trampa.. Bo on musi miec kontakt z człowiekiem. Quote
pati Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 ja mam obroże moge wam wysłac jedna dla Trampa jeśli chcecie. Co do miejsca w hotelu u mnie jeszcze nic nie wiem ma odchodzic pies ale nie wiem kiedy. Quote
obraczus87 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Cioteczki zapraszam na bazarek dla ZORKI: http://www.dogomania.pl/forum/f99/kiermasz-ksiazkowy-dla-zory-czy-musi-umierac-do-31-10-a-148059/ Quote
sleepingbyday Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 jeśli ten kolejkowany hotelik jest 3 zł droższy, ale z karmą, to zmieniam zdanie (zwłaszcza, ze socjalizacja jest. jemu niewiele potzreba, bo wie, jak to jest być z czowiekiem, chodzi o to, zeby nie zapomniał całkiem. u mnie był rzeką akceptacji wszystkiego, co żywe). ale wiecie, ja mam cały czasa nadzieje, ze ten dom od orphy wypali :oops:. nie dziwię się jakoś, że tan mie ma dobrych smyczy ani obroży. psy mają to, z czym były do faceta oddane. Quote
orpha Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 tez mam nadzieje ze sie z tym domkiem uda , czekam na info od kolegi co mama na to Quote
monika083 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 i kolejne wplaty: ladybird -5zl (z mojego bazarku) sleepingbyday-5zl-wrzesien,5 zl -pazdz. 8zl (bazarek)- 18zl DZODZO -15zl (z bazarku) ----------------------------------------- 38zl Quote
monika083 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='Negri_2008']przelałam 15 zł :oops: uzupelnilam pierwszy post stan konta Trampusia - 65 zl Negri_2008, bardzo dziekujemy ,z Twoja wplata bedzie juz 80 zl , Quote
orpha Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 no Trampus trzymaj sie chlopie , ciotki o tobie mysla Quote
Nikus Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 już nawet nie będę walczył o prawa wujków...:shake:..to walka z wiatrakami:evil_lol: Quote
obraczus87 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Wy to mnie potraficie rozbawić :evil_lol: Quote
orpha Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Olaaaa pewnie pojade jakos w week do tego Zalesia , pozyczylabys aparatu ??? :cool3: Madallena a moglabym podjechac do Ciebie np.jutro jakos tak miedzy 15-16 to bym wziela ta obroze i kase ? Quote
orpha Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Ktos sie jeszcze wybiea do Zalesia w week moze ???? Quote
monika083 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 jade dzisiaj na 2 tyg do polski ,mam tam ograniczony dostep do netu,bede starala sie co kilka dni podjechac gdzies na internet, jakby co podaje moj numer (tylko sms) 0049-1778945871 orpha,moze przeslac Ci te pieniadze z konta Trampa,gdyby trzeba bylo go zaszczepic, Quote
orpha Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 ok. przeslij wlasnie kombinuje zeby go zabrac do Wawy na moment , zeby chociaz tylko zaszczepic .... musze to rozpracowac logistycznie , najgorszy to ten czas bo musze byc w trzech miejscach naraz a jestem kurde jedna :mad: Quote
Nikus Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 orpha napisał(a):ok. przeslij wlasnie kombinuje zeby go zabrac do Wawy na moment , zeby chociaz tylko zaszczepic .... musze to rozpracowac logistycznie , najgorszy to ten czas bo musze byc w trzech miejscach naraz a jestem kurde jedna :mad: popracuj nad tym klonowaniem :lol: bez tego nie dasz rady:eviltong: Quote
obraczus87 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 orpha napisał(a):ok. przeslij wlasnie kombinuje zeby go zabrac do Wawy na moment , zeby chociaz tylko zaszczepic .... musze to rozpracowac logistycznie , najgorszy to ten czas bo musze byc w trzech miejscach naraz a jestem kurde jedna :mad: czary mary - poprosimy o orphe razy 3 :evil_lol: Quote
orpha Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 hehe nooo genetyka w polaczeniu z czarami ?...hmmmm , ze tez o tym wczesniej nie pomyslalam , to moze byc to :evil_lol:. Hahaha tylko nie wiem jak to u mnie w domu zniosa , juz mi wczoraj moje cory powiedzialy , ze jak wpadam do domu to jest odrazu zamieszanie a byl taki spokoj i cisza :evil_lol: Quote
Madallena Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 orpha, kiedy chcesz podjechac? Ja moze wpadne w weekend. az boje sie deklarowac, bo kurna znowu cos mi wypadnie :evil_lol: eh, Ci ludzie sa na maxa popier^$%%^Q^ :angryy: Przez nich same klopoty :shake: Quote
orpha Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 jutro w sensie w piatek miedzy 15 a 16 jakos Quote
Madallena Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 ok. powinnam byc w domu. Jakby mnie gdzies wywialo dam znac, a obroze i smycz zostawie na dole w sklepie albo u ochrony :cool3: bo obroze i smycz chcesz, tak? Jakiej tramp jest wielkosci? szyja, jakiej jest grubosci sie znaczy Quote
orpha Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 orajt hmmm nie no jakis potzny w karku to on nie jest , taka srednia ta jego szyjka Quote
Recommended Posts