Jump to content
Dogomania

Tramp pies z przystanku zakonczyl podróż , jest w DS !!!!

Recommended Posts

• Replies 769
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja mam obroże moge wam wysłac jedna dla Trampa jeśli chcecie. Co do miejsca w hotelu u mnie jeszcze nic nie wiem ma odchodzic pies ale nie wiem kiedy.

Posted

jeśli ten kolejkowany hotelik jest 3 zł droższy, ale z karmą, to zmieniam zdanie (zwłaszcza, ze socjalizacja jest. jemu niewiele potzreba, bo wie, jak to jest być z czowiekiem, chodzi o to, zeby nie zapomniał całkiem. u mnie był rzeką akceptacji wszystkiego, co żywe). ale wiecie, ja mam cały czasa nadzieje, ze ten dom od orphy wypali :oops:.

nie dziwię się jakoś, że tan mie ma dobrych smyczy ani obroży. psy mają to, z czym były do faceta oddane.

Posted

Olaaaa pewnie pojade jakos w week do tego Zalesia , pozyczylabys aparatu ??? :cool3:
Madallena a moglabym podjechac do Ciebie np.jutro jakos tak miedzy 15-16 to bym wziela ta obroze i kase ?

Posted

jade dzisiaj na 2 tyg do polski ,mam tam ograniczony dostep do netu,bede starala sie co kilka dni podjechac gdzies na internet,
jakby co podaje moj numer (tylko sms)
0049-1778945871

orpha,moze przeslac Ci te pieniadze z konta Trampa,gdyby trzeba bylo go zaszczepic,

Posted

ok. przeslij
wlasnie kombinuje zeby go zabrac do Wawy na moment , zeby chociaz tylko zaszczepic .... musze to rozpracowac logistycznie , najgorszy to ten czas bo musze byc w trzech miejscach naraz a jestem kurde jedna :mad:

Posted

orpha napisał(a):
ok. przeslij
wlasnie kombinuje zeby go zabrac do Wawy na moment , zeby chociaz tylko zaszczepic .... musze to rozpracowac logistycznie , najgorszy to ten czas bo musze byc w trzech miejscach naraz a jestem kurde jedna :mad:

popracuj nad tym klonowaniem :lol: bez tego nie dasz rady:eviltong:

Posted

orpha napisał(a):
ok. przeslij

czary mary - poprosimy o orphe razy 3 :evil_lol:

Posted

hehe nooo genetyka w polaczeniu z czarami ?...hmmmm , ze tez o tym wczesniej nie pomyslalam , to moze byc to :evil_lol:. Hahaha tylko nie wiem jak to u mnie w domu zniosa , juz mi wczoraj moje cory powiedzialy , ze jak wpadam do domu to jest odrazu zamieszanie a byl taki spokoj i cisza :evil_lol:

Posted

orpha, kiedy chcesz podjechac?

Ja moze wpadne w weekend. az boje sie deklarowac, bo kurna znowu cos mi wypadnie :evil_lol:

eh, Ci ludzie sa na maxa popier^$%%^Q^ :angryy: Przez nich same klopoty :shake:

Posted

ok. powinnam byc w domu. Jakby mnie gdzies wywialo dam znac, a obroze i smycz zostawie na dole w sklepie albo u ochrony :cool3: bo obroze i smycz chcesz, tak?
Jakiej tramp jest wielkosci? szyja, jakiej jest grubosci sie znaczy