monika083 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 ja zapisalam do Brodnicy Krpke ,ktora ma juz DS ,jest chyba 5 (sunia z zamoscia ) w kolejce. Quote
obraczus87 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Tramp pokaz sie wszystkim :) chlopaku nasz :) Ja jestem 2 w kolejce u Astaroth. Quote
orpha Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 zaprosilam na watek Pati , ona ma tez hotelik bodazje kolo Sulejowka , ze tez odrazu o niej nie pomyslalam :shake: Quote
pati Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 jestem na arzie sobie zaznacze wątek musze popatrzec w kalendarz i dam wam znać po spacerach koło 23 Quote
sleepingbyday Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 ja jestem bardzo zdziwiona - te psy nie zachowywały sie dziko. no, szczeniaki tak, ale reszta - jak to psy... sama nie wiem, co z tym fantem. ale po polsce bym go nie tłukła. zresztą - jeszcze tydzień i okaże sie pewna opcja. Quote
Negri_2008 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Kurcze, nie za dobrze u Trampa się dzieje :shake: Poznałam hotel, w którym jest. Ja to miejsce określiłabym tak: tam można umieścić psa na kilka dni ale nie na cały czas oczekiwania na ds czy dt. A jeżeli już, to trzeba jeździc do psa i go dogłądać. To nie jest "dogomanicki" hotelik. :shake: Tam tylko syn właścicieli chyba tymi psami się zajmuje a to młodziutki chłopak. Sam tylu psom nie da rady. Przez telefon powiedizano mi, że psy biegają po wybiegu ale to mnie nie przekonało. Gdyby tak było wszystkie by uciekły, bo tam dziur w ogrodzeniu pełno. A dalej na łąkę to na bank ich nikt nie wyprowadza. :shake: Tramp ma niesamowitą energie i nie ma jej tam gdzie wyładować. I kastracja dobrze by mu zrobiła. Deklarować na stałe nic nie mogę ale poprosze o nr kont. Wpłacę cosik. Mam zajęta kolejke u Megii1 w Serocku. Tramp mógłby z tego miejsca skorzystać. Quote
orpha Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 negri w pierwszym poscie jest numer konta Postaram sie albo w piatek albo w week tam podjechac , wezme go na dlugi spacer , zreszta nie tylko jego ,tego haszczaka tez mam zamiar wybiegac troszke Quote
sleepingbyday Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 wpłaciłam bazarkowe i od razu- na to samo konto - deklaracje. wrześniowa i październikową. Quote
obraczus87 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Negri zacytowała praktycznie moje słowa. Jak byłysmy tam, to odniosłysmy takie samo wrażenie... Jak Tramp wrócił do kojca to pies obok niego był tak zazdrosny, że przez kraty chciały się pogryźć... orpha- ten husky jest boski... zresztą wszystkie tam są fajne psiaki. Dziewczyny, skoro Negri mówi, że ma zajęta kolejke u megii1 to skorzystajcie z tego. U megii1 sa super warunki, psy mają duży wybieg, są wyprowadzane na spacery. Naprawde tam pies ma kontakt z człowiekiem. No i u megii1 płaci się ok.3 zł więcej ale już z wyżywieniem, a nie tak jak tutaj... Quote
Erazm Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Zgodnie z obietnica jutro polece i cosik przesle na biedaka:shake: Quote
orpha Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 cholewa zaszcepic na wcieke go koniecznie trzeba ...czy jest tam jakis wet w poblizu ??? i czy pan ma tam na miejscu w razie co jakis kaganiec , bo jak jest wet to pojade go zaszczepic , ale wolalabym zeby w tym momencie mial namordnik jakis na wszelki wypadek. Obraczus dla tego haszczaka niesmialo sie DT szykuje Quote
orpha Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 a tu link do tego haszczaka http://www.dogomania.pl/forum/f28/norton-husky-czeka-na-dom-prosi-o-deklaracje-zadluzenie-w-hoteliku-148158/ Quote
monika083 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 orpha napisał(a):cholewa zaszcepic na wcieke go koniecznie trzeba ...czy jest tam jakis wet w poblizu ??? i czy pan ma tam na miejscu w razie co jakis kaganiec , bo jak jest wet to pojade go zaszczepic , ale wolalabym zeby w tym momencie mial namordnik jakis na wszelki wypadek. to ja Ci wysle na szczepienie -jest na koncie jeszcze pare zloty i z bazarku sie uzbieralo ok 50zl tylko jeszcze czekam na wplaty bazarkowe, Quote
orpha Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 moni ok. tylko zeby wet tam byl a jak nie to bede kombinowac zeby go gdzies dowiezc , bo wscieklizna niestety jest konieczna :shake: Quote
monika083 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 orpha napisał(a):moni ok. tylko zeby wet tam byl a jak nie to bede kombinowac zeby go gdzies dowiezc , bo wscieklizna niestety jest konieczna :shake: jasne i moze na wirusowki sie uzbiera ,to tez wazne, we wrocku komplet kosztuje 70zl(w sierpniu mojego bruna szczepilam ) u Was pewnie tez podobnie? Quote
Negri_2008 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 orpha napisał(a):cholewa zaszcepic na wcieke go koniecznie trzeba ...czy jest tam jakis wet w poblizu ??? i czy pan ma tam na miejscu w razie co jakis kaganiec , bo jak jest wet to pojade go zaszczepic , ale wolalabym zeby w tym momencie mial namordnik jakis na wszelki wypadek. Obraczus dla tego haszczaka niesmialo sie DT szykuje weta raczej nie ma bo to mała mieścina. W pobliżu nic nie widziałam. Kagańca na pewno nie mają. Nie maja obroży, smyczy....:shake: Quote
orpha Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 to jak on niby te psy wyprowadza na te krotkie spacery ???? na sznurku czy jak ???? Quote
orpha Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 o shit tzn. ze tramp jest bez obrozy na szyi.....? Quote
Negri_2008 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Miałam na myśli jakiś zapas. Dwie smycze wisiały na ogrodzeniu. Nasza sunia pojechała do tego hotelu bez obroży i gdy chciałyśmy zabrać ja na spacer nie było żadnego zapasu. Trzeba było od jakiegoś psiaka pożyczyć. Quote
orpha Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 ech jedbym slowem total kupa :shake: , nic to wezme swoj sprzet , dla haszczaka wezme szelki Quote
obraczus87 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Za haszczaka trzymam kciuki... Jakos nie wyobrażam sobie psów wypuszych aby mogły sobie pobiegać.. jeden pies biega a inne skowycza i szczekają z zazdrości?? Tiaaa... Orpha Tramp jest bez obroży. Quote
sonikowa Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 To ja tak delikatnie się odezwę, ale może jednak pomyśleć nad przenosinami Trampa? Szkoda, żeby dziczał, pan ma może dobre chęci, ale trochę doświadczena mu brakuje. Ja zapasową obrożę wydałam swojej dobce z lasu, ale mam jeszcze jedną zbędną smycz, taki gratis Boscha, fajna, tylko krótka. Quote
orpha Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 smycz to nie problem , mam ich pod dostatkiem , gorzej z obroza , no nic to kupie jakas Quote
Recommended Posts