Jump to content
Dogomania

Tramp pies z przystanku zakonczyl podróż , jest w DS !!!!

Recommended Posts

• Replies 769
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja jestem bardzo zdziwiona - te psy nie zachowywały sie dziko. no, szczeniaki tak, ale reszta - jak to psy...

sama nie wiem, co z tym fantem. ale po polsce bym go nie tłukła. zresztą - jeszcze tydzień i okaże sie pewna opcja.

Posted

Kurcze, nie za dobrze u Trampa się dzieje :shake:

Poznałam hotel, w którym jest.

Ja to miejsce określiłabym tak: tam można umieścić psa na kilka dni ale nie na cały czas oczekiwania na ds czy dt. A jeżeli już, to trzeba jeździc do psa i go dogłądać.
To nie jest "dogomanicki" hotelik. :shake: Tam tylko syn właścicieli chyba tymi psami się zajmuje a to młodziutki chłopak. Sam tylu psom nie da rady.

Przez telefon powiedizano mi, że psy biegają po wybiegu ale to mnie nie przekonało. Gdyby tak było wszystkie by uciekły, bo tam dziur w ogrodzeniu pełno.
A dalej na łąkę to na bank ich nikt nie wyprowadza. :shake:

Tramp ma niesamowitą energie i nie ma jej tam gdzie wyładować. I kastracja dobrze by mu zrobiła.

Deklarować na stałe nic nie mogę ale poprosze o nr kont. Wpłacę cosik.
Mam zajęta kolejke u Megii1 w Serocku.
Tramp mógłby z tego miejsca skorzystać.

Posted

negri w pierwszym poscie jest numer konta
Postaram sie albo w piatek albo w week tam podjechac , wezme go na dlugi spacer , zreszta nie tylko jego ,tego haszczaka tez mam zamiar wybiegac troszke

Posted

Negri zacytowała praktycznie moje słowa. Jak byłysmy tam, to odniosłysmy takie samo wrażenie...

Jak Tramp wrócił do kojca to pies obok niego był tak zazdrosny, że przez kraty chciały się pogryźć...

orpha- ten husky jest boski... zresztą wszystkie tam są fajne psiaki.

Dziewczyny, skoro Negri mówi, że ma zajęta kolejke u megii1 to skorzystajcie z tego. U megii1 sa super warunki, psy mają duży wybieg, są wyprowadzane na spacery. Naprawde tam pies ma kontakt z człowiekiem. No i u megii1 płaci się ok.3 zł więcej ale już z wyżywieniem, a nie tak jak tutaj...

Posted

cholewa zaszcepic na wcieke go koniecznie trzeba ...czy jest tam jakis wet w poblizu ??? i czy pan ma tam na miejscu w razie co jakis kaganiec , bo jak jest wet to pojade go zaszczepic , ale wolalabym zeby w tym momencie mial namordnik jakis na wszelki wypadek.

Obraczus dla tego haszczaka niesmialo sie DT szykuje

Posted

orpha napisał(a):
cholewa zaszcepic na wcieke go koniecznie trzeba ...czy jest tam jakis wet w poblizu ??? i czy pan ma tam na miejscu w razie co jakis kaganiec , bo jak jest wet to pojade go zaszczepic , ale wolalabym zeby w tym momencie mial namordnik jakis na wszelki wypadek.

to ja Ci wysle na szczepienie -jest na koncie jeszcze pare zloty i z bazarku sie uzbieralo ok 50zl tylko jeszcze czekam na wplaty bazarkowe,

Posted

orpha napisał(a):
moni ok. tylko zeby wet tam byl a jak nie to bede kombinowac zeby go gdzies dowiezc , bo wscieklizna niestety jest konieczna :shake:

jasne i moze na wirusowki sie uzbiera ,to tez wazne, we wrocku komplet kosztuje 70zl(w sierpniu mojego bruna szczepilam ) u Was pewnie tez podobnie?

Posted

orpha napisał(a):

Obraczus dla tego haszczaka niesmialo sie DT szykuje

weta raczej nie ma bo to mała mieścina.

W pobliżu nic nie widziałam.

Kagańca na pewno nie mają. Nie maja obroży, smyczy....:shake:

Posted

Miałam na myśli jakiś zapas.

Dwie smycze wisiały na ogrodzeniu.
Nasza sunia pojechała do tego hotelu bez obroży i
gdy chciałyśmy zabrać ja na spacer nie było żadnego zapasu. Trzeba było od jakiegoś psiaka pożyczyć.

Posted

Za haszczaka trzymam kciuki...

Jakos nie wyobrażam sobie psów wypuszych aby mogły sobie pobiegać.. jeden pies biega a inne skowycza i szczekają z zazdrości?? Tiaaa...

Orpha Tramp jest bez obroży.

Posted

To ja tak delikatnie się odezwę, ale może jednak pomyśleć nad przenosinami Trampa? Szkoda, żeby dziczał, pan ma może dobre chęci, ale trochę doświadczena mu brakuje.

Ja zapasową obrożę wydałam swojej dobce z lasu, ale mam jeszcze jedną zbędną smycz, taki gratis Boscha, fajna, tylko krótka.