obraczus87 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f521/transport-celestynow-warszawa-na-cito-147734/ Quote
dzidda Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 dziewczyny piękny dzień...bo wypłata była więc przelałam 30zł:roll: Wydajcie na co tam potrzeba dla Trampa. Później się martwić będę o jedzenie;) hehehe Quote
monika083 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 dzidda,pieniazki doszly-dzieki:loveu: orpha ,przelalam 200 zl-bedzie na 20 dni pazdziernika, Czy facet z hotelu moglby wystawic jakis rachunek za hotel..wkleilabym w pierwszym poscie.Zawsze to lepiej miec na wszystko rachunki. Na koncie Trampa zostalo 27zl Quote
orpha Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 jak najbardziej zapytam , chociaz ma wrazenie ze on ten hotelik troche tak na dziko prowadzi bo nie chce kasy na konto tylko do reki :cool3: Quote
obraczus87 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Witam Trampa :) Czy to jutro Madallena jedziesz do Trampa w odwiedziny?? :) Quote
Madallena Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 ano się wybieram. Może SBD zgarnę po drodze jak będę miała cas i ona będzie się dobrze czuła (chora jest, dlatego jej nie ma :)) Czy mam faciowi zostawić 95 zł? Quote
monika083 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Madallena napisał(a):ano się wybieram. Może SBD zgarnę po drodze jak będę miała cas i ona będzie się dobrze czuła (chora jest, dlatego jej nie ma :)) Czy mam faciowi zostawić 95 zł? nieee,faciowi 50 a 45 orphie,bo orpha juz mu 50 dala. i jak dasz mu 50 to chyba bedzie juz za wrzesien kwita. Quote
Madallena Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 a orpha pisala ze mam mu dac calosc a ona sie pozniej rozliczy :placz: Quote
orpha Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 aty juz juz mowi co i jak , niech mu madallena da to co ma dla mnie , a ja sobie odbiore z tego co ty mi na konto wysłałac , po to tak zebym nie musiala madallenie nalotu robic po swoje 45 zl Quote
Madallena Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 orpha napisał(a):aty juz juz mowi co i jak , niech mu madallena da to co ma dla mnie , a ja sobie odbiore z tego co ty mi na konto wysłałac , po to tak zebym nie musiala madallenie nalotu robic po swoje 45 zl a no prosze jak sie szybko zjawila :cool3: Czyli daje 95 zł Quote
orpha Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 kurde nie wiem czy ja to wyraznie napisalam , zrozumialyscie ? :cool3: bo ja sama siebie czytam i zaczynam miec wątpliwosci czy wogole umiem sie po polsku wysławiac :oops: Quote
orpha Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 jestem caly czas , tylko musze udawac ze pracuje :eviltong: Quote
Madallena Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 ja! ja zrozumialam :multi: mam dac 95 zl nalot mozesz mi zrobic, zapraszam :cool3: kto bedzie zrywal lancuchy w niedziele na pl. zamkowym?? Quote
monika083 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 ok ,ja zrozumialam ..choc przyznam ,ze musialam czytac kilka razy..:evil_lol::evil_lol: Quote
orpha Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 nie wiem byc moze sie wybiore jak mi czasu starczy :roll: Quote
orpha Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 monika083 napisał(a):ok ,ja zrozumialam ..choc przyznam ,ze musialam czytac kilka razy..:evil_lol::evil_lol: hahaha wcale sie nie dziwie , bo ja sama tez to z trzy razy przeczytalam i zastanawialam sie juz nad zeedytowaniem , ale jak zrozumialyscie to luz :cool3: Quote
karolina_g_k Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 No to ja dzis jade odwiedzic rowniez Waszego przystojniaka. Mam nadzieje ze nie bedzie lalo i dam rade przetestowac go za pomoca moich synow ;) Oni sie w kazdym razie juz nie moga doczekac :lol: Quote
orpha Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 no to w takim razie niecierpliwie czekam na relacje ze spotkania Trampa z wami :))) Quote
monika083 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 karolina ,w jakim wieku masz dzieciaczki? Super ,ze pojedziesz bo bedziemy juz wiedzialy czy Tramp lubi dzieci..ale wyglada mi na takiego typowego ,rodzinnego psa -wesolka:loveu: ahaa ,trzeba zabrac sie za ogloszenia.. ogarne troche chalupe i wezme sie za Trampa. sluchajcie ,moze z tych 27 zl co zostaly na koncie wyroznic mu allegro za 12 zl? Quote
karolina_g_k Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Jesli Trampowi towarzystwo dzieci bedzie sie podobalo i pogoda w miare dopisze to porobie fotki. Zdjecie z dzieciakiem bardzo przyciaga z tego co zauwazylam :) monika moi synowie maja 7,5 i 3,5 roku. Tak ze bedzie sprawdzony i na te szkolne i na te wczesnoprzedszkolne ;) Ja zrobie mu dzis ogloszenia w kilku miejscach. Tyle tylko ze wieczorem, po wizycie. Poznam osobiscie chlopaka to moze cos od siebie do tekstu doloze :) Quote
orpha Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 kurcz trzeba jeszcze troche dogomanniakow do Trampa sciagnac , zaraz porozrzucam znow troche linka Quote
Madallena Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 karolina_g_k napisał(a):No to ja dzis jade odwiedzic rowniez Waszego przystojniaka. Mam nadzieje ze nie bedzie lalo i dam rade przetestowac go za pomoca moich synow ;) Oni sie w kazdym razie juz nie moga doczekac :lol: Gorąca prośba! Zajrzyj prosze do Emilki, bernardynowatej, drobnej suni. I te wystraszone szczeniory zobacz, pls! Quote
karolina_g_k Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Madallena Jade przede wszystkim do tej sunki i szczeniakow ktore wyciagnelm z nory. Maluchy sa dzikawe a tam niestety nie ma warunkow na socjalizacje, co widac po tych przestraszonych starszych szczeniakach:-( Odwiedze je napewno, dowiem sie kto za nie placi i jak wszystko w zwiazku z nimi wyglada. Przy okazji wycigne na przechadzke Trampa. Moge wiec tez Bernardynke odwiedzic, nie ma problemu. Co do tych przestrasonych szczeniakow. Jak bylam tam ostatnio to podchodzilismy do nich z mezem i powiem Wam ze i ten bialy i ten biedak, ktory na zdjeciu jest w budce, przez siatke lizaly nas po rekach. Ostroznie bardzo, ale jednak. Tylko ten klapiacy nie podchodzil. Prawdopodobnie kiedy wejdzie sie do ich kojca to zwiewaja ale przez ogrodzeenie bylo nie najgorzej. Dzis bardziej zwroce na nie uwage. Quote
Recommended Posts