mgie Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Sbd, co to?????:smhair2::smhair2: większej śliczności nie widziałam. to małe jest w schronie? http://i536.photobucket.com/albums/ff323/sleepingbyday/29-3.jpg Quote
figa33 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 przepraszam ,że dopiero teraz odpowiadam deklaruję 30 zł wpłat miesięcznych Quote
orpha Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 rozmawialam dzisiaj ze swoimi wetkami , trzeba chlopaka zaszczepic na wscieklizne i po trzech tygodniach bedzie mozna kastrowac , za kastracje policza tak jak w akcji czyli 150 zl.Reklamujcie plizz watek potrzebne nam pieniazki :roll: Quote
mmd Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='mgie']Sbd, co to?????:smhair2::smhair2: większej śliczności nie widziałam. to małe jest w schronie? http://i536.photobucket.com/albums/ff323/sleepingbyday/29-3.jpg :crazyeye: krzyżówka z myszą schroniskową? to na dt do kieszeni można zabrać. nie rude, nie jamnik, ale dla mnie cudo Quote
monika083 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='figa33']przepraszam ,że dopiero teraz odpowiadam deklaruję 30 zł wpłat miesięcznych[/quote] suuper,bardzo dziekujemy:loveu: jutro zaktualizuje pierwszy post Quote
Negri_2008 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Witam ;) Poznałam chłopaka wczoraj. Jest niesamowity :loveu: i strasznie temperamentny z niego amancik Udało się zrobić mu kilka fotek. Zaraz wrzucę je na watek:p Quote
orpha Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 mowilam , ze to slodziak :loveu::loveu: Quote
fiorsteinbock Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Podrzuce, w tej chwili tylko tyle moge :shake: Quote
orpha Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 podrzucanie tez wazne :))) dziekujemy Quote
figa33 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 zrobiłam wpłatę za wrzesień i drugą za październik Quote
obraczus87 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Negri_2008']Witam ;) Poznałam chłopaka wczoraj. Jest niesamowity :loveu: i strasznie temperamentny z niego amancik Udało się zrobić mu kilka fotek. Zaraz wrzucę je na watek:p[/quote] Negri- wczoraj Go poznałaś?? Chyba przedwczoraj, chyba ze ja o niczym nie wiem :eviltong: Quote
Negri_2008 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Tramp jest bardzo trudnym obiektem do fotografowania. Jest ciągle w ruchu :evil_lol: Ogromnie żałuje, że nie udało się sfotografować jego podskoków, ale tak nas nimi zaskoczył, że patrzyłyśmy jak wryte jak podskakiwał jak piłka :crazyeye: Gdy wyszedł na zielona trawkę przeszedł sam siebie ;) Quote
orpha Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 kochany , cudny chlopak ,ona ma w sobie tyle radosci i ciepla ze to az niewiarygodne, Nie jedzie ktos moze w niedziele tam ? to bym sie zabrala ?? Quote
Negri_2008 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='orpha']kochany , cudny chlopak ,ona ma w sobie tyle radosci i ciepla ze to az niewiarygodne, Nie jedzie ktos moze w niedziele tam ? to bym sie zabrala ??[/quote] ja niestety już nie mam tam psiaka :cool3: Obraczuś - mnie się dzień z nocą myli - oczywiście byłyśmu u Trampa w sobotę:oops: Quote
obraczus87 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Negri_2008']ja niestety już nie mam tam psiaka :cool3: Obraczuś - mnie się dzień z nocą myli - oczywiście byłyśmu u Trampa w sobotę:oops:[/quote] NEGRI - niestety?? To chyba dobrze, że nam sie udalo zmienić lokalizacje Aidusi :D Wcale Ci sie nie dziwię, że Ci sie myli... mnie tez się myli ;/ Powiem ciekawostkę : mój Tobi (mieszaniec Jamnika z Owczarkiem Nizinnym), postanowił byc ponad wszystko. Kiedy zobaczył moja torebkę na łóżku, wskoczył na nia - chce juz isc spac :diabloti: a poniewaz Mu przeszkadzała, to zwalił ją łapami :mad: Quote
MartynaP Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='sleepingbyday'] to jest przerazone cudo. trzęsie sie w budzie, dołujący widok: gdzie ta kruszyna jest??suczka czy piesek?w jakim wieku? Quote
monika083 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 sonikowa i figa33-ogromne dzieki:loveu: figa33-wrzesien mamy juz oplacony,wiec moze te Twoje 30zl za wrzesien odlozymy juz na szczepienia /kastracje? a teraz prosba do cioteczek ,ktore maja mozliwosc odwiedzac Trampa-warto byloby przetestowac go na koty i dzieci i inne psy... Quote
Madallena Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Na dzieci przetestuje tylko nie w piatek bo jade bez nich... tak naprawde to nie wiem kiedy :( ... W niedziele zrywam lancuchy na pl. Zamkowym!!! zapraszam !!! www.zerwijmylancuchy.pl Quote
orpha Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 a w piatek jedziesz tam o ktorej ???? Quote
Madallena Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Kurna, okazalo sie ze adopcyjna mam zrobic w Miedzylesiu! a nie Konstancinie! ehhh, dla osob spoza Warszawy nie ma zadnej roznicy czy to Zoliboz czy Wawer :lol: Z samego rana. Boje sie o korki... i nie wiem czy i czasu starczy na Miedzylesie i Konstancin...szit! Quote
obraczus87 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='Madallena']Kurna, okazalo sie ze adopcyjna mam zrobic w Miedzylesiu! a nie Konstancinie! ehhh, dla osob spoza Warszawy nie ma zadnej roznicy czy to Zoliboz czy Wawer :lol: Z samego rana. Boje sie o korki... i nie wiem czy i czasu starczy na Miedzylesie i Konstancin...szit! Uważam, że korki będa w druga stronę, niz Ty będziesz jechać :) Quote
orpha Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 zdecydowanie Obraczus ma racje , korki rano sa z Pragi na lewa strone Wisly Quote
Recommended Posts