Jump to content
Dogomania

Tramp pies z przystanku zakonczyl podróż , jest w DS !!!!

Recommended Posts

• Replies 769
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rozmawialam dzisiaj ze swoimi wetkami , trzeba chlopaka zaszczepic na wscieklizne i po trzech tygodniach bedzie mozna kastrowac , za kastracje policza tak jak w akcji czyli 150 zl.Reklamujcie plizz watek potrzebne nam pieniazki :roll:

Posted

[quote name='Negri_2008']Witam ;)
Poznałam chłopaka wczoraj. Jest niesamowity :loveu: i strasznie temperamentny z niego amancik

Udało się zrobić mu kilka fotek.

Zaraz wrzucę je na watek:p[/quote]

Negri- wczoraj Go poznałaś?? Chyba przedwczoraj, chyba ze ja o niczym nie wiem :eviltong:

Posted

Tramp jest bardzo trudnym obiektem do fotografowania. Jest ciągle w ruchu :evil_lol:

Ogromnie żałuje, że nie udało się sfotografować jego podskoków, ale tak nas nimi zaskoczył, że patrzyłyśmy jak wryte jak podskakiwał jak piłka :crazyeye:

Gdy wyszedł na zielona trawkę przeszedł sam siebie ;)

Posted

kochany , cudny chlopak ,ona ma w sobie tyle radosci i ciepla ze to az niewiarygodne,
Nie jedzie ktos moze w niedziele tam ? to bym sie zabrala ??

Posted

[quote name='orpha']kochany , cudny chlopak ,ona ma w sobie tyle radosci i ciepla ze to az niewiarygodne,
Nie jedzie ktos moze w niedziele tam ? to bym sie zabrala ??[/quote]

ja niestety już nie mam tam psiaka :cool3:

Obraczuś - mnie się dzień z nocą myli - oczywiście byłyśmu u Trampa w sobotę:oops:

Posted

[quote name='Negri_2008']ja niestety już nie mam tam psiaka :cool3:

Obraczuś - mnie się dzień z nocą myli - oczywiście byłyśmu u Trampa w sobotę:oops:[/quote]

NEGRI - niestety?? To chyba dobrze, że nam sie udalo zmienić lokalizacje Aidusi :D
Wcale Ci sie nie dziwię, że Ci sie myli... mnie tez się myli ;/
Powiem ciekawostkę : mój Tobi (mieszaniec Jamnika z Owczarkiem Nizinnym), postanowił byc ponad wszystko. Kiedy zobaczył moja torebkę na łóżku, wskoczył na nia - chce juz isc spac :diabloti: a poniewaz Mu przeszkadzała, to zwalił ją łapami :mad:

Posted

sonikowa i figa33-ogromne dzieki:loveu:

figa33-wrzesien mamy juz oplacony,wiec moze te Twoje 30zl za wrzesien odlozymy juz na szczepienia /kastracje?

a teraz prosba do cioteczek ,ktore maja mozliwosc odwiedzac Trampa-warto byloby przetestowac go na koty i dzieci i inne psy...

Posted

Kurna, okazalo sie ze adopcyjna mam zrobic w Miedzylesiu! a nie Konstancinie! ehhh, dla osob spoza Warszawy nie ma zadnej roznicy czy to Zoliboz czy Wawer :lol:

Z samego rana. Boje sie o korki... i nie wiem czy i czasu starczy na Miedzylesie i Konstancin...szit!

Posted

[quote name='Madallena']Kurna, okazalo sie ze adopcyjna mam zrobic w Miedzylesiu! a nie Konstancinie! ehhh, dla osob spoza Warszawy nie ma zadnej roznicy czy to Zoliboz czy Wawer :lol:

Z samego rana. Boje sie o korki... i nie wiem czy i czasu starczy na Miedzylesie i Konstancin...szit!

Uważam, że korki będa w druga stronę, niz Ty będziesz jechać :)