Jump to content
Dogomania

Tramp pies z przystanku zakonczyl podróż , jest w DS !!!!

Recommended Posts

Posted

Poproscie moda o oddanie watku tej monice. Niech przekieruje, bedzie Ci latwiej edytowac.

Nie dotarlam niestety w niedziele do psiakow :(

W piatek tam bede, mam do zrobienia przedadopcyjna w Konstancinie.

Jezeli ktos bedzie wczesniej jechal przeleje pieniadze.

• Replies 769
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madalleno Monika ma moje hasło :) ,specjalnie po to zeby moc edytowac wplaty i deklaracje bo jak widac ja sie do tego nadaje jak swinia do baletu , 2+2 to ogarniam , ale jak juz jest cos wiecej to wpadam w panike i sie gubie :cool1:.

Posted

[quote name='orpha']Madalleno Monika ma moje hasło :) ,specjalnie po to zeby moc edytowac wplaty i deklaracje bo jak widac ja sie do tego nadaje jak swinia do baletu , 2+2 to ogarniam , ale jak juz jest cos wiecej to wpadam w panike i sie gubie :cool1:.[/quote]

orpha ,to ja moge edytowac post na biezaco?
Myslalam ,ze tylko jak Cie wtedy nie bylo.Wole zapytac,zeby pozniej nie bylo ,ze mieszam w poscie bez Twojej wiedzy:P

Posted

[quote name='orpha']Madalleno Monika ma moje hasło :) ,specjalnie po to zeby moc edytowac wplaty i deklaracje bo jak widac ja sie do tego nadaje jak swinia do baletu , 2+2 to ogarniam , ale jak juz jest cos wiecej to wpadam w panike i sie gubie :cool1:.[/quote]

heh, ma dokladnie tak samo :) sie tak sobie zastanawiam co by bylo gdym z musu, zawodu miala zostac ksiegowa :) Obslugiwane przedze mnie firmy szybko by padly :evil_lol:

Posted

[quote name='monika083']orpha ,to ja moge edytowac post na biezaco?
Myslalam ,ze tylko jak Cie wtedy nie bylo.Wole zapytac,zeby pozniej nie bylo ,ze mieszam w poscie bez Twojej wiedzy:P[/quote]
Moni pierwszy post oddaje calkowicie w Twoje rece :):) , Ty tam rzadzisz :)))

Posted

[quote name='Madallena']heh, ma dokladnie tak samo :) sie tak sobie zastanawiam co by bylo gdym z musu, zawodu miala zostac ksiegowa :) Obslugiwane przedze mnie firmy szybko by padly :evil_lol:[/quote]
hahaha ja to wiem ,ze pewnie bym firme do upadlosci doprowadzila :eviltong: , tak bym namieszla ze nikt łacznie z Nikiem nie doszedl by o co kaman. Pieniedzy we wlasnej kieszeni sie nigdy doliczyc nie moge a co dopiero liczyc jeszcze czyjes

Posted

mru, czekaj, zaraz wstawię fotki. z e szczeniakami jest tak: ok 6-8 miesięcy, pan nie jest pewny, wszystkie chyba samce. do doświadczonego domu!
to sa dzieciaki hotelikowane przez prywatna osobe, nie mam pojęcia, czy to ktos z branzy, bo może niniejszym wchodze komuś w tango?
ale jakby ten ktos był chetny, trzeba dac znać facetowi, a on powiadomi osobe płacąca za hotelik. jeśli okaze sie, że ktos od nas sie zjamuje pieskami, to sie najwyżej wyedytuje...

ten jest njabardzije odważny, nawet do ręki 9na zgietych nogach, ale zawsze) podchodził:

to jest przerazone cudo. trzęsie sie w budzie, dołujący widok:

Posted

wysłałam całą piatkę

na te trzy dałam na razie namiary na siebie, bo nie wiadomo czy panią w ogóle zainteresuje takie wyzwanie :(
jeśli tak, to będę do was uderzać.

Posted

mru, teoretycznie na tego pana, on ma kontakt z osoba odpowiedizalną za szczeniaki, ale nie mam pojęcia, kto to jest i czy w ogóle sprawdzi dom. a na bank musi byc to dom z doświadczeniem.

nie wiem, jka to rozwiązac, serio.... w końcu nie moge wchodzić nikomu w jego podwórko.
najlepiej byłoby, zeby ten facet skontaktował nas z ta osobą, co płaci za szczeniaki.

Posted

[quote name='monika083']boze jakie bidusie,szczeniaczki i juz takie strachliwe:shake:[/QUOTE]

rany... straszne te szczeniaczki :( a gdzie one są? Z tym ostatnim to chyba będzie najtrudniej. to czarne w budzie - trzebaby szybko wziąć do dt, najłatwiej teoretycznie z tym pierwszym.

one są z jednego miotu? to drugie to takie ratlerkowate?

Posted

[quote name='sleepingbyday']
najlepiej byłoby, zeby ten facet skontaktował nas z ta osobą, co płaci za szczeniaki.[/quote]

poprosicie go o to? :)

na razie kazałam się ze sobą kontaktować. doślę potem najwyżej kontakt do ej osoby, co psiaki sponsoruje

Posted

[quote name='monika083']ufff pouzupelnialam finanse....chyba nic nie pomieszalam:roll:

mamy 107 zl na koncie Trampa.[/quote]

Jeszzce będzie 20 zł ode mnie, tylko musze mieć 5 minut spokoju wieczorem..