obraczus87 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='monika083']obraczus jest od Ciebie wplata-20zl ,tj na pazdziernik i listopad? bo wrzesien mamy juz zaplacony:) zaraz zedytuje;)[/quote] Acha... pewnie przeoczyłam, bo szczerze mówiąc nie miałam czasu na przeczytanie całego wątku dokładnie :oops: WSTYD :flaming: Monika tak więc to jest wpłata za październik 10 zł, a te 10 zł to tak dodatkowo, mogłam przelac więcej to zrobiłam to. W listopadzie normalnie zrobię przelewik na 10 zł. Quote
monika083 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='obraczus87']Acha... pewnie przeoczyłam, bo szczerze mówiąc nie miałam czasu na przeczytanie całego wątku dokładnie :oops: WSTYD :flaming: Monika tak więc to jest wpłata za październik 10 zł, a te 10 zł to tak dodatkowo, mogłam przelac więcej to zrobiłam to. W listopadzie normalnie zrobię przelewik na 10 zł.[/quote] ooo to suuper ,bo na pazdziernik narazie mamy 82 zl to z Twoja wplata bedzie 102 juz ,mam nadzieje ,ze do listopada domek sie znajdzie. Quote
obraczus87 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='monika083']ooo to suuper ,bo na pazdziernik narazie mamy 82 zl to z Twoja wplata bedzie 102 juz ,mam nadzieje ,ze do listopada domek sie znajdzie.[/quote] znajdzie :p postaramy się o to :p a na hotelik ile potrzebujecie ?? Juz wiem ile - 300 zł :) Quote
obraczus87 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Jutro będę u Suni w Hoteliku w JEziórkach..czy tam się znajduje TRAMP?? Quote
monika083 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='obraczus87']Jutro będę u Suni w Hoteliku w JEziórkach..czy tam się znajduje TRAMP??[/quote] chyba ten sam..tam gdzie Tramp tj 05-540 Jeziórko Quote
mmd Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Sbd przed wyjazdem napisała, żebym tu zajrzała, jak wrócę. Wiedziała, że rude średnie kundle i jamniki to mój słaby punkt:diabloti: Biorę się za czytanie całości. Quote
dzidda Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Wysłałam już moje rękodzieło na bazarek(zdjęcia i opisy):lol: nie jest to szczyt możliwości ale mało czasu było...wybaczcie:roll: Quote
orpha Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 obraczus wysciskaj go odemnie z calych sil plizzz , i nie przejmuj sie jego warczeniem on tak robi ze szczescia :). Moj kolega wyrazil wstepne zainteresowanie Trampem , nic nie obiecuje ale moze moze , dobrze by bylo bo wiem ze kocha zwierzaki ,cale zycie mial jakiegos psiaka Quote
sonikowa Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='orpha']obraczus wysciskaj go odemnie z calych sil plizzz , i nie przejmuj sie jego warczeniem on tak robi ze szczescia :). Moj kolega wyrazil wstepne zainteresowanie Trampem , nic nie obiecuje ale moze moze , dobrze by bylo bo wiem ze kocha zwierzaki ,cale zycie mial jakiegos psiaka[/quote] Trzymam kciuki :-) Tramp to szcześliwe imię :-) Quote
mgie Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='mmd']Sbd przed wyjazdem napisała, żebym tu zajrzała, jak wrócę. Wiedziała, że rude średnie kundle i jamniki to mój słaby punkt:diabloti: Biorę się za czytanie całości. Tutaj tez jest rude,średnie w wielkiej potrzebie SBD nie zdążyła jej podesłać POMÓŻ GWAŁCONEJ GWIAZDCE ;) Quote
monika083 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 kolejny bazarek -bizu od Dzidy:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f99/bizuteria-hand-made-na-hotelowanie-trampa-pomozcie-do-4-10-a-147380/#post13036137 Quote
obraczus87 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='orpha']obraczus wysciskaj go odemnie z calych sil plizzz , i nie przejmuj sie jego warczeniem on tak robi ze szczescia :). Moj kolega wyrazil wstepne zainteresowanie Trampem , nic nie obiecuje ale moze moze , dobrze by bylo bo wiem ze kocha zwierzaki ,cale zycie mial jakiegos psiaka[/quote] wyściskam, tylko czy Tramp przy okazji mnie nie capnie?? :razz: jak reaguje na obcych?? ;) jak dobrze pojdzie to może pojdziemy z nim na spacer :) Quote
dzidda Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='monika083']kolejny bazarek -bizu od Dzidy:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f99/bizuteria-hand-made-na-hotelowanie-trampa-pomozcie-do-4-10-a-147380/#post13036137 Pomyliłaś opisy;-) zdjęcia się nazywały tak jak opisy;-) noc kairu z brązowymi... Quote
obraczus87 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 A ja dzisiaj byłam w Zalesiu i przy okazji odwiedziłam Trampa. Na początku był prawidziwy pies obronny- szczekał zaciekle, ale jak podeszłam z koleżanką to zaczał PIĘKNIEEEEEEE skakać do góry :p Poszlyśmy z Trampem na spacer - krótki około 15 minut.. ;/ Tramp strasznie ciągnął, aż się dusił... bo szedł tropem Aidy - kilka minut wcześniej byłysmy z aida na spacerze. Trampa trzeba by wykastrować, ma bardzo duże zachcianki do... no psie zachcianki ;) Ale jest to super pies, bardzo przyjacielski, wulkan energii ;) Mamy porobione foteczki, także później wgram :p Ale Tramp potrzebuje bardzo bliskości z człowiekiem. Dlatego domeczek pilnie poszukiwany... Quote
orpha Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Obraczus doklasnie on strasznie sie garnie do czlowieka , kocha kochac a wyskastrowac jak najbardziej koniecznie i bezwzglednie. Czekam na fotki w takim razie :) Dzieki Ci dobra kobieto :multi: Quote
obraczus87 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Później beda fotki :) tego przystojniaczka :) Quote
orpha Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 no Trampus do gory chlopaczku skacz Quote
obraczus87 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 zajrzyjcie tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f1161/jesli-masz-pieska-suczke-na-tymczasie-zajrzyj-tutaj-143425/ Quote
Madallena Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Dziewczyny, niestety dzisiaj nie dotarlam do hoteliku. benke ktora przywiozlysmy...ja przywiozlam ja do Warszawy a coronaaj z eva-w do hotelu. Kompletnie zapomnialam dac im pieniedzy, przepraszam, ale zamet byl niezly! zamiast 1 psa z zamoscia przywiozlysmy lacznie 6 :crazyeye::crazyeye: Prawdopodobnie jutro znowu tam bede, wiec wszystko ureguluje :) a pozniej przesle Wam watki psiakow przywiezionych z zamoscia do Warszawy :-o jakby tutaj bylo malo :evil_lol: Quote
orpha Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 kurteczka a macie jakies miejsce dla mnie , chetnie bym sie przejechala a bez auta troche ciezko , jakby bylo miejsce i akurat nic by mnie nie zatrzymywalo to bym sie wybrala , jakby co to jestem grzeczna , nie piszcze , nie wymiotuje i nie sikam na tapicerke :eviltong: Quote
Madallena Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Mow gdzie i jak Chcemy jechac po 14 Quote
orpha Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 no to ja by juz dojechala w jakies miejsce wawy , bo ja to z grochowa bede sie tluc :d Quote
Madallena Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [LEFT]to 141 Cię czeka na przystanek SIELCE :) Nie wiem dokladnie o ktorej godzinie. sie zdzwonimy :evil_lol:[/LEFT] Quote
orpha Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 orajt to bede czekac na znak sygnal :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 WItaj Trampie :) Dziewczyny podajcie mi prosze do którejś z Was maila to prześlę fotki TRAMPA :) ja niestety nie umiem ich wkleić :( Quote
Recommended Posts