Jump to content
Dogomania

Tramp pies z przystanku zakonczyl podróż , jest w DS !!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='monika083']obraczus jest od Ciebie wplata-20zl ,tj na pazdziernik i listopad?
bo wrzesien mamy juz zaplacony:)

zaraz zedytuje;)[/quote]

Acha... pewnie przeoczyłam, bo szczerze mówiąc nie miałam czasu na przeczytanie całego wątku dokładnie :oops: WSTYD :flaming:

Monika tak więc to jest wpłata za październik 10 zł, a te 10 zł to tak dodatkowo, mogłam przelac więcej to zrobiłam to. W listopadzie normalnie zrobię przelewik na 10 zł.

• Replies 769
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='obraczus87']Acha... pewnie przeoczyłam, bo szczerze mówiąc nie miałam czasu na przeczytanie całego wątku dokładnie :oops: WSTYD :flaming:

Monika tak więc to jest wpłata za październik 10 zł, a te 10 zł to tak dodatkowo, mogłam przelac więcej to zrobiłam to. W listopadzie normalnie zrobię przelewik na 10 zł.[/quote]

ooo to suuper ,bo na pazdziernik narazie mamy 82 zl to z Twoja wplata bedzie 102 juz ,mam nadzieje ,ze do listopada domek sie znajdzie.

Posted

[quote name='monika083']ooo to suuper ,bo na pazdziernik narazie mamy 82 zl to z Twoja wplata bedzie 102 juz ,mam nadzieje ,ze do listopada domek sie znajdzie.[/quote]

znajdzie :p postaramy się o to :p

a na hotelik ile potrzebujecie ??
Juz wiem ile - 300 zł :)

Posted

Sbd przed wyjazdem napisała, żebym tu zajrzała, jak wrócę.
Wiedziała, że rude średnie kundle i jamniki to mój słaby punkt:diabloti:
Biorę się za czytanie całości.

Posted

obraczus wysciskaj go odemnie z calych sil plizzz , i nie przejmuj sie jego warczeniem on tak robi ze szczescia :).
Moj kolega wyrazil wstepne zainteresowanie Trampem , nic nie obiecuje ale moze moze , dobrze by bylo bo wiem ze kocha zwierzaki ,cale zycie mial jakiegos psiaka

Posted

[quote name='orpha']obraczus wysciskaj go odemnie z calych sil plizzz , i nie przejmuj sie jego warczeniem on tak robi ze szczescia :).
Moj kolega wyrazil wstepne zainteresowanie Trampem , nic nie obiecuje ale moze moze , dobrze by bylo bo wiem ze kocha zwierzaki ,cale zycie mial jakiegos psiaka[/quote]

Trzymam kciuki :-) Tramp to szcześliwe imię :-)

Posted

[quote name='mmd']Sbd przed wyjazdem napisała, żebym tu zajrzała, jak wrócę.
Wiedziała, że rude średnie kundle i jamniki to mój słaby punkt:diabloti:
Biorę się za czytanie całości.

Tutaj tez jest rude,średnie w wielkiej potrzebie
SBD nie zdążyła jej podesłać POMÓŻ GWAŁCONEJ GWIAZDCE ;)

Posted

[quote name='orpha']obraczus wysciskaj go odemnie z calych sil plizzz , i nie przejmuj sie jego warczeniem on tak robi ze szczescia :).
Moj kolega wyrazil wstepne zainteresowanie Trampem , nic nie obiecuje ale moze moze , dobrze by bylo bo wiem ze kocha zwierzaki ,cale zycie mial jakiegos psiaka[/quote]

wyściskam, tylko czy Tramp przy okazji mnie nie capnie?? :razz: jak reaguje na obcych?? ;)

jak dobrze pojdzie to może pojdziemy z nim na spacer :)

Posted

A ja dzisiaj byłam w Zalesiu i przy okazji odwiedziłam Trampa. Na początku był prawidziwy pies obronny- szczekał zaciekle, ale jak podeszłam z koleżanką to zaczał PIĘKNIEEEEEEE skakać do góry :p

Poszlyśmy z Trampem na spacer - krótki około 15 minut.. ;/ Tramp strasznie ciągnął, aż się dusił... bo szedł tropem Aidy - kilka minut wcześniej byłysmy z aida na spacerze.

Trampa trzeba by wykastrować, ma bardzo duże zachcianki do... no psie zachcianki ;)

Ale jest to super pies, bardzo przyjacielski, wulkan energii ;)

Mamy porobione foteczki, także później wgram :p

Ale Tramp potrzebuje bardzo bliskości z człowiekiem. Dlatego domeczek pilnie poszukiwany...

Posted

Obraczus doklasnie on strasznie sie garnie do czlowieka , kocha kochac a wyskastrowac jak najbardziej koniecznie i bezwzglednie.
Czekam na fotki w takim razie :)
Dzieki Ci dobra kobieto :multi:

Posted

Dziewczyny, niestety dzisiaj nie dotarlam do hoteliku. benke ktora przywiozlysmy...ja przywiozlam ja do Warszawy a coronaaj z eva-w do hotelu. Kompletnie zapomnialam dac im pieniedzy, przepraszam, ale zamet byl niezly! zamiast 1 psa z zamoscia przywiozlysmy lacznie 6 :crazyeye::crazyeye:

Prawdopodobnie jutro znowu tam bede, wiec wszystko ureguluje :)
a pozniej przesle Wam watki psiakow przywiezionych z zamoscia do Warszawy :-o
jakby tutaj bylo malo :evil_lol:

Posted

kurteczka a macie jakies miejsce dla mnie , chetnie bym sie przejechala a bez auta troche ciezko , jakby bylo miejsce i akurat nic by mnie nie zatrzymywalo to bym sie wybrala , jakby co to jestem grzeczna , nie piszcze , nie wymiotuje i nie sikam na tapicerke :eviltong: