Jump to content
Dogomania

Tramp pies z przystanku zakonczyl podróż , jest w DS !!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='orpha']ok:lol:, wasze zyczenia dla mnie rozkazem[/quote]

haaaaaaaaaaa. Orph, wypluj te slowa! jakbys mnie znala i moje pomysly :diabloti: to nie pisalabys tego :evil_lol: mam bujná wyobraznié! :cool3:

• Replies 769
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sama u siebie zaofuje , ale Tramp sie nie obrazi ,sam napewno tez by pomogl koledze
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/kumpel-kochac-ludzi-znaczy-cierpiec-zbieramy-deklaracje-liczy-sie-kazda-zlotowka-147024/[/URL][/quote]

Posted

[quote name='emilia2280']przelew zrobilam. ale to od Mgie w efekcie nie ode mnie. tak jak z bazarku. :eviltong: Orph, napisz ze emilia2280 od Mgie, tak bédzie sprawiedliwie :razz:[/quote]

Emilko,wyslalac do mnie te pieniazki? bo narazie jeszcze nie ma.

Posted

Dziękuję. zaraz sprwdzę stan konta (aj, jak ja tego nie lubię :)

Szukam Trampowi DT bo krucho z tymi deklaracjami... postaram się znależć taki za karmę i ew, zwrt kosztów leczenia.

DOKĄD Tramp sięga?

Posted

Kurde trzeba kogoś prosić o pomoc.
Pan z naszego "osiedlowego klubu psiarzy" powiedział że może dać 20zł po wypłacie:lol:
nagabuję dalej ludzi. Powiedziałam że dzisiaj przyjde z puszką i każdy ma kieszenie opróźnić;)
Może chociaż ktoś się skusi na te moje rękodzieło....na razie mam 7 par i dzisiaj wszystkie prześlę wraz z opisami.

Posted

[quote name='Madallena']Dziękuję. zaraz sprwdzę stan konta (aj, jak ja tego nie lubię :)

Szukam Trampowi DT bo krucho z tymi deklaracjami... postaram się znależć taki za karmę i ew, zwrt kosztów leczenia.

DOKĄD Tramp sięga?[/quote]

w klebie do kolan,

Posted

[quote name='monika083']Emilko,wyslalac do mnie te pieniazki? bo narazie jeszcze nie ma.[/quote]

tak, w pierwszym poscie jest konto, myslalam ze to orphy i zrobilam dopisek: orpha-emilia2280 od mgie, cos takiego. wyslalam wczoraj jak powiedzialam. nie ma jeszcze? :roll:

Posted

[quote name='emilia2280']tak, w pierwszym poscie jest konto, myslalam ze to orphy i zrobilam dopisek: orpha-emilia2280 od mgie, cos takiego. wyslalam wczoraj jak powiedzialam. nie ma jeszcze? :roll:[/quote]

moment..juz sprawdzam..

Posted

[quote name='monika083']Emilko ,jest ,cale 52 zl ,dziekujemy,:loveu:

orpha ,dopisz plizzz[/quote]

ha! to nie bédé dzwonic do banku :diabloti: dobrze ze sie znalazly.

a dopisane Orph juz miala zanim kasa wplynéla :lol:

Posted

[quote name='emilia2280']ha! to nie bédé dzwonic do banku :diabloti: dobrze ze sie znalazly.

a dopisane Orph juz miala zanim kasa wplynéla :lol:[/quote]

tak ,juz sie dopatrzylam,
mozliwe ,ze przelew byl juz wczesniej ,sprawdzalam kolo 10 rano to jeszcze nie bylo ,

z mojego bazarku jest juz 25 zl ,
zrobie jeszcze jeden na Tramp i Kumpla po polowie:)

moze na pazdziernik jakos uspyrlamy ..ale co dalej???

Posted

[quote name='obraczus87']Prosze dopisac moja deklaracje - niestety tylko 10 zł..

Tylko bardzo prosze mi przypominac o wplatach, na wszelki wypaadek jakby zapomniala. Zaraz przesle pieniazki.[/quote]

dziekujemy bardzo,bardzo,bardzo:loveu:

Posted

kurczaki trabie o nim na lewo i prawo
dzisiaj nie wiem czy cos z edytuje bo nie mam dzisiaj czasu za bardzo na net , wpadlam tylko na momencik ,Moniko moze ja Ci dam haslo na moje konto zebys mogla edytowac na biezaco ? bo widzisz jak ze mna jest , robie sto rzeczy i czasem czasu mi brakuje :roll:

Posted

[quote name='obraczus87']Alez prosze bardzo ;) trzeba sobie pomagać ;) mnie 10 zł nie zbawi... a psiakowi sie na pewno przyda :p[/quote]

obraczus jest od Ciebie wplata-20zl ,tj na pazdziernik i listopad?
bo wrzesien mamy juz zaplacony:)

zaraz zedytuje;)