Madallena Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='orpha']Madallena na Mokotowie pracuje mam rzut kamieniem do Ciebie , wiec moge sobie podjechac po drodze[/quote] Nie no jak tak to ok :cool3: poznasz moja sunie zajebista i mojego slepego tymczasowicza, moze go zaadoptujesz :evil_lol::Dog_run: Quote
orpha Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 hehe a sama oddam sie na aukcje eksponatow muzealnych :evil_lol: Quote
orpha Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 słuchajcie chlopaja trzeba jeszcze zaszczepic , odrobaczyc i zaczac myslec o kastracji , kastracje w razie co mysle ze uda mi sie zalatwic taniej tzn. po takich kosztach jakie sa gdy sa akcje sterylizacji , moje wetki Ksenie mi beda w cenie akcyjnej sterylizowac wiec mysle ze z nim problemu by tez nie bylo. Najgorsze jest to , ze zeby go zasczepic to trzeba po niego jechac , podskoczyc do weta , zaszczepic i zawieźć tam z powrotem ..... Quote
Madallena Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 No dobra, arzeba znaleźć jakiegoś weta tam, na miejscu. Nie ma potrzeby jezdzic z nim np. do starych babic (ja tam np. jezdze) zeby zrobic zastrzyk, nie?:cool3: Ze znanych mi klinik jest dobrywet w bobrowcu. Ale nie wiem jakie sa tam ceny, nie znam lekarzy. wiem, ze wspolpracuje z nimi PrzytulPsa. Quote
monika083 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='orpha']słuchajcie chlopaja trzeba jeszcze zaszczepic , odrobaczyc i zaczac myslec o kastracji , kastracje w razie co mysle ze uda mi sie zalatwic taniej tzn. po takich kosztach jakie sa gdy sa akcje sterylizacji , moje wetki Ksenie mi beda w cenie akcyjnej sterylizowac wiec mysle ze z nim problemu by tez nie bylo. Najgorsze jest to , ze zeby go zasczepic to trzeba po niego jechac , podskoczyc do weta , zaszczepic i zawieźć tam z powrotem .....[/quote] to jak najblizej trzeba znalezs weta,szczepienie to mysle ,ze bez roznicy jaki wet zrobi ,nie musi byc jaki renomowany. Ja dzisiaj wystawie bazarek, kurcze i deklaracje potrzebne ,kobitki nie damy rady oplacic go w pazdzierniku Quote
orpha Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 [quote name='Madallena']No dobra, arzeba znaleźć jakiegoś weta tam, na miejscu. Nie ma potrzeby jezdzic z nim np. do starych babic (ja tam np. jezdze) zeby zrobic zastrzyk, nie?:cool3: Ze znanych mi klinik jest dobrywet w bobrowcu. Ale nie wiem jakie sa tam ceny, nie znam lekarzy. wiem, ze wspolpracuje z nimi PrzytulPsa.[/quote] czemu akurat stare babice ??? :crazyeye: przeciez to druga strona Wawy :crazyeye: Quote
orpha Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 kurde sle linki na prawo i lewo .... Quote
Madallena Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 No właśnie nie do starych babic tylko do czegos w okolicy. W Bobrowcy, to niedaleko zalesia jest lecznica DOBRY WET. Moze tam> Quote
orpha Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 grunt zeby zaszczepic bo na wscieklizne musi miec szczepienie no i odrobaczyc tez warto , ale to mniejszy problem bo dajesz tabletke i heya Quote
Madallena Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 ja bym mu zrobila taka ogolna. Placilam ostatnio za taka 85 zl a w jednej jest chyba z piec szczepionek! w Radzyminie placilam za nia 50 zł :cool3: Quote
orpha Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 tyle , ze najpierw musimy kase naciułac :roll: Slijcie na prawo i lewo , moze ktos tu jeszcze zajrzy i cos nam dorzuci , ja sie pcham na watki i podsylam linka troche pw tez wyslalam Quote
Madallena Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Ano trzeba :( Sponsora Tramp musi znalezc...pilnie! Quote
mru Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 masz Trampa na n-k orpha? to bym sobie też dodała tam trzeba żebrać też :roll: uda sie, uda Quote
orpha Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 wlasnie mialam go na nk dodac , dzieki mru jestes jak moja pamieć zewnętrzna , kurde i musze znaleźć moment zeby plakacik walnac jakis musimy zebrac kase , albo znaleźć jakies DT dla chlopaka Quote
orpha Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 kto podpowie tytuł tak zeby zawrzec i Palucha i deklaracje i DT ? bo ja to cienka w te klocki jestem , znaczy sie za bardzo rozwijam i zamiast tytu;u wyjdzie mi opowiadanie a ma byc krotko zwięzle i dzialajaco na ludzi przeciez Quote
Madallena Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Wierze, ze nie ddacie mnie na Paluch! Deklaracje i DS poszukiwane! NAWET 5 ZŁ moze uratowac TRAMPA przed Pauchem! Tylko nie PALUCH - błaga TRAMP! BEZ WASZEJ POMOCY grozi MU PALUCH NIE mam się gdzie podziac, a na PALUCH NIE CHCE! TAMP prosi o WPLATY! OBOZ ZAGLADY - PALUCH CZEKA! nie pozwolmy aby trafil tam TRAMP! BLAGAY O WPLATY NA HOTEL I DS PAluCH ZAPRASZa ale Tramp NIE chce tam umrzec! I wiem co jescze. teraz wszystkie do weryfikacji i powstanie teks idealny~! Quote
monika083 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 ten jest dobry.. NAWET 5 ZŁ moze uratowac TRAMPA przed Pauchem! a ja koncze bazarek dla Bidaka.. Quote
kasia678 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Dorzucam się na pomoc dla Trampa, mam nadzieję, że znajdzie swój dom, psina śliczny. Przesyłam 10 zł. Pozdrawiam Quote
monika083 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 zapraszam do podnoszenia bazarku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/bazarek-na-hotelikowanie-trampa-pomozcie-do-4-10-a-147286/#post13027381[/URL] Quote
monika083 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='kasia678']Dorzucam się na pomoc dla Trampa, mam nadzieję, że znajdzie swój dom, psina śliczny. Przesyłam 10 zł. Pozdrawiam[/quote] dziekujemy Kasiu za pomoc:loveu: Quote
mru Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 wrzuciłam go sobie w profil: [url=http://nasza-klasa.pl/profile/17291404/gallery/album/2/158]Logowanie do nasza-klasa.pl[/url] Quote
monika083 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='mru']wrzuciłam go sobie w profil: [URL="http://nasza-klasa.pl/profile/17291404/gallery/album/2/158"]Logowanie do nasza-klasa.pl[/URL][/quote] dobrze,dodalam komentarzyk. Quote
orpha Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 i tu na nk tez jest [url=http://nasza-klasa.pl/profile/16168140/gallery/album/2/46]Logowanie do nasza-klasa.pl[/url] Quote
Madallena Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 W tym haśle trzeba jednak zmnienic na KAzDE 5, 10, 20 zł .... Trzeba podac ludziom kwoty jakie moga wplacac. Teks kazda zlotowka jest juz przezarty i nie dziala... Quote
monika083 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 sluchajcie ,a moze by zrobic bazarek cegielkowy,np 20 cegielek po 5 zloty i w zamian wysylany dyplom z Trampem...co Wy na to? musimy jakos uzbierac troche kasy ,bo bedzie kiepsko w pazdzierniku..i prosze o podnoszenie mojego bazarku:oops: Quote
Recommended Posts