Jump to content
Dogomania

Tramp pies z przystanku zakonczyl podróż , jest w DS !!!!

Recommended Posts

Posted

A do mnie przyjechala karma...o 19 ;/
Nie najlepsza bo z biedronki ale mozna wymieszac z ta, ktora mu przywiozlas.

Bede w sobote w hoteliku. Wyjde z Trampem na spacer i zrobie mu ladne zdjecia.

Bedzie mial kolezanke, wieksza od siebie ;)

• Replies 769
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie potrafie sie okreslic. bede wracala z zamoscia z bernardynka (w typie)...
Dam Ci znac jak bedzie nie za pozno i bede przejedzac przez Warszawe bo trasy jeszcze nie znam...
Upchniemy Cie kolo niej :cool3:

Posted

[quote name='sonikowa']A ta pani, które zginął podobny psiak, odezwała się?

Biedny Trampik, i tak ma szczęście, ale dom i kasa, jak zawsze potrzebne.
Ja mogę coś jeszcze na bazarek podrzucić :-)[/quote]

pani wyslala mi fotke psiaka na maila ,to nie Tramp.

[B]orpha[/B],dalas 50 zl na karme temu panu ,czy za hotelik??

Posted

karme kupilam wydalam na nia 49,80 zl ale na to dostalam pieniadze od Jo37 a 50 zl dalam za hotelik ,bo pan cos delikatnie mruczal o pieniadzach za wrzesien ,wiec zeby bbyl spokojny to dalam polowe wrzesniowej sumy

Posted

kurtka na wacie nie wiem jak to zrobic , bo facet chce kase do reki
a nie wiem jak madallena jedzie tam w sobote , to moze jej przelej cała kwote a ona doplaci facetowi za wrzesien i ja sie z nia zlapie na wawie to sobie od niej wezme , bede miala pretekst zeby sie z nia spotkac :evil_lol: i poznac bo czaderska jest :evil_lol: , a i Tobie bedzie prosciej bo pojdzie jeden przelew

Posted

[quote name='orpha']kurtka na wacie nie wiem jak to zrobic , bo facet chce kase do reki
a nie wiem jak madallena jedzie tam w sobote , to moze jej przelej cała kwote a ona doplaci facetowi za wrzesien i ja sie z nia zlapie na wawie to sobie od niej wezme , bede miala pretekst zeby sie z nia spotkac :evil_lol: i poznac bo czaderska jest :evil_lol: , a i Tobie bedzie prosciej bo pojdzie jeden przelew[/quote]

nie ma problemu,i 5 przelewow bym zrobila,w koncu podjelam sie byc ksiegowa Trampa :evil_lol: Nie musimy szukac juz kogos innego do rozliczen ,moge sie tym zajmowac ,dopuki bedzie trzeba;)

To przeslij mi dane do madalleny,zrobie przelew-adresu nie potrzebuje ,tylko nr konta ,imie i nazwisko:)

Posted

[quote name='Madallena']Jestem i ja :) czaderska madallena:cool3:

Wysle nr konta PW. To ile mam mu dac?[/quote]

wlasnie ,Tramp jest od 19-ego w hoteliku ,do 30ego tj 11 dni ,to 110zl,tak?

czy tego 19ego juz nie liczyc?

Czaderska Madalleno:evil_lol: wysle Ci 110zl,45 oddasz Orphie,a faceta spytasz ile policzyl za wrzesien..jesli 50 ,to 15 bedzie juz na pazdziernik.

Posted

[url=http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/TRAMP-uratuj-mnie-od-schroniska,1977]TRAMP-uratuj mnie od schroniska. - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl[/url]

inaczej pomóc nie mam jak. trochę podkoloryzowane ogłoszenie, ale...;)

Posted

[quote name='elmira'][URL="http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/TRAMP-uratuj-mnie-od-schroniska,1977"]TRAMP-uratuj mnie od schroniska. - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl[/URL]

inaczej pomóc nie mam jak. trochę podkoloryzowane ogłoszenie, ale...;)[/quote]

jest git! Tramp dziękuje!

Posted

[quote name='elmira'][URL="http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/TRAMP-uratuj-mnie-od-schroniska,1977"]TRAMP-uratuj mnie od schroniska. - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl[/URL]

inaczej pomóc nie mam jak. trochę podkoloryzowane ogłoszenie, ale...;)[/quote]
Elmirko git malina :) , DZIEKI WIELKIE !!!! :multi:

Posted

[quote name='dzidda']Dobra dziewczyny "tworzy" się biżuteria:lol:
Z grubej rury zaczełam od svarovskiego hehehehhe.... tylko z weną cienko:roll:[/quote]

dzidda ,a masz jakies prawdziwe kamyki ,chodzi mi o ametyst+srebro,
robisz moze tez bransoletki?

[B]dzidda[/B] ,cos takiego i do tego jakies kolczyki ,chetnie bym kupila,
[URL]http://www.allegro.pl/item744268693_fioletowa_bransoletka_ametyst_bransoleta.html[/URL]

dobra dziewczyny ,to juz ugadajcie miedzy soba ile komu wyslac.

Posted

[quote name='monika083']dzidda ,a masz jakies prawdziwe kamyki ,chodzi mi o ametyst+srebro,
robisz moze tez bransoletki?

dobra dziewczyny ,to juz ugadajcie miedzy soba ile komu wyslac.[/quote]

pewnie że mam:lol: mam tego bardzo bardzo dużo. mam japis, koral, marmur, turkus, howlit i wiele wiele innych:lol:
srebro też mam ale nie do każdego minerału się nadaje bo jest dośc miękkie...

Posted

[quote name='dzidda']pewnie że mam:lol: mam tego bardzo bardzo dużo. mam japis, koral, marmur, turkus, howlit i wiele wiele innych:lol:
srebro też mam ale nie do każdego minerału się nadaje bo jest dośc miękkie...[/quote]

to ja poszperam jeszcze w necie za jakims przykladem i moze cos podobnego mi zrobisz ,a kasa pojdzie na Trampa ,ok?

Posted

[quote name='orpha']dzidda to Ty jednym slowem masz w rekach talent :)[/quote]

ja wiem czy talent.
Lubię sobie podłubać:roll:
Nawet dwie Panny młode ubierałam w moją biżuterię:oops:

Posted

[quote name='dzidda']ja wiem czy talent.
Lubię sobie podłubać:roll:
Nawet dwie Panny młode ubierałam w moją biżuterię:oops:[/quote]

kurcze a ja chce sie nauczyc frywolitki ,szukam tylko czolenka do frywolitki i wlasnie zrobilabym sobie frywolitkowa bizuterie do slubu (ktorego puki co nie ma w planie :evil_lol:)

a ja znow maluje i robie kartki okolicznosciowe,musze wystawic bazar tez na Trampa ,ale do pl jednak nie jedziemy i nie mam jak tego wyslac..musze znalezc jaka tania firme przewozowa.