PapryczkaChili Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='orpha']a hehe no to my po tej samej stronie Wisły :evil_lol: , widac panowie z prawej strony Wiselki maja sklonnosci do zapijania spacerkow :eviltong:[/QUOTE] i ozdóbek na smyczy :roll::mad: ale wiesz co, muszę Twoim sposobem działac, bo ja tak dyskretnie, że kołtunki przeszkadzają, że pewnie pieskowi zimno itd... ale to trzeba z grubej rury :mad::cool3::diabloti: Quote
orpha Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 hehe zdecydowanie z grubej :D , heh ja sie wychowalam na pradze i moj ojciec sie tu wychowal to mam obcykane jak z takimi panami rozmawiac , najlepiej tak jak ze swoim. Jak on mi powiedzial ze wet mu taka kite wcisnal to ja odrazu do niego "chlopie i Ty w takie bzdury wierzysz , albo trza przestac pic albo zmienic alkohol" :eviltong: ,poczestowalam go fajkiem i przystapilam do prelekcji ,na jego wtrety "aleeeee..." mowilam "cicho teraz gadam ja a Ty sluchasz" . A hehe na koniec nazwal mnie "sympatyczna terrorystka i zaznaczyl ze co jak co ale takiej zony to by jednak nie chcial miec :eviltong::eviltong::diabloti:" Quote
PapryczkaChili Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='orpha']hehe zdecydowanie z grubej :D , heh ja sie wychowalam na pradze i moj ojciec sie tu wychowal to mam obcykane jak z takimi panami rozmawiac , najlepiej tak jak ze swoim. Jak on mi powiedzial ze wet mu taka kite wcisnal to ja odrazu do niego "chlopie i Ty w takie bzdury wierzysz , albo trza przestac pic albo zmienic alkohol" :eviltong: ,poczestowalam go fajkiem i przystapilam do prelekcji ,na jego wtrety "aleeeee..." mowilam "cicho teraz gadam ja a Ty sluchasz" . A hehe na koniec nazwal mnie "sympatyczna terrorystka i zaznaczyl ze co jak co ale takiej zony to by jednak nie chcial miec :eviltong::eviltong::diabloti:"[/QUOTE] "chlopie i Ty w takie bzdury wierzysz , albo trza przestac pic albo zmienic alkohol" BEZCENNE :d hahaha nauczę się tych tekstów na pamieć :D i chyba zacznę fajki 'pokoju' w kieszeni nosić ;) dla przełamania z przeciwnikiem :D Quote
dzidda Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='orpha']hehe zdecydowanie z grubej :D , heh ja sie wychowalam na pradze i moj ojciec sie tu wychowal to mam obcykane jak z takimi panami rozmawiac , najlepiej tak jak ze swoim. Jak on mi powiedzial ze wet mu taka kite wcisnal to ja odrazu do niego "chlopie i Ty w takie bzdury wierzysz , albo trza przestac pic albo zmienic alkohol" :eviltong: ,poczestowalam go fajkiem i przystapilam do prelekcji ,na jego wtrety "aleeeee..." mowilam "cicho teraz gadam ja a Ty sluchasz" . A hehe na koniec nazwal mnie "sympatyczna terrorystka i zaznaczyl ze co jak co ale takiej zony to by jednak nie chcial miec :eviltong::eviltong::diabloti:"[/quote] To może i z miom mężczyzna porozmiawiasz?:lol: On powiedział że będzie naszego psa pilnował bo nie chce żeby go kastrować bo on czuje od razu jak go to boli:lol: hehehe Chciałam mu przetłumaczyć że nie będzie się męczył jak cieczkować suki będą itd ale niestety jak na razie przystał na kastrację chemiczną. jak masz jakieś super argumenty to dawaj. Quote
orpha Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 dawaj go :diabloti: , juz ja go zreformuje :evil_lol: Quote
dzidda Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='orpha']dawaj go :diabloti: , juz ja go zreformuje :evil_lol:[/quote] Tylko go nie bij:lol: Quote
PapryczkaChili Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='dzidda']Tylko go nie bij:lol:[/QUOTE] ubieraj się ten teges tak wyjątkowo i niech sobie patrzy :D a później z szelmowskim usmiechem po miesiącu podsumuj, ze tak właśnie czuje się Wasz pies :D :mad::cool3: ale to drastyczne porównanie wymaga poświęcenia po obu stronach ;) Quote
orpha Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 nooooo nie obiecuje ,ale sie postaram :eviltong: Quote
orpha Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 [quote name='PapryczkaChili']ubieraj się ten teges tak wyjątkowo i niech sobie patrzy :D a później z szelmowskim usmiechem po miesiącu podsumuj, ze tak właśnie czuje się Wasz pies :D :mad::cool3: ale to drastyczne porównanie wymaga poświęcenia po obu stronach ;)[/quote] hahaha no to nie byloby trudne ( ubieranie !) ,bo ja zazwyczaj w krotkich kieckach latam , co prawda nosze do tego glany ale co tam jest przynajmniej oryginalnie a jak lubii tatuaze to tez nie ma klopotu :evil_lol: Quote
dzidda Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='orpha']hahaha no to nie byloby trudne ( ubieranie !) ,bo ja zazwyczaj w krotkich kieckach latam , co prawda nosze do tego glany ale co tam jest przynajmniej oryginalnie a jak lubii tatuaze to tez nie ma klopotu :evil_lol:[/quote] Glany lubi i chyba tatuaże też bo mam pare i nie narzeka:lol: Quote
Madallena Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Tak na chwilk,e, nie chcę przerywać jakże poważnej rozmowy...:evil_lol: PODBIJAM :razz: Quote
dzidda Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Wiecie co dziewczyny...ja to czubek jestem:roll: pieniążków więcej dać nie mogę ale może...zrobić bazarek na hotel?? Mogłabym zrobic troszkę kolczyków(ze srebrnymi elementami i tańsze z posrebrzanymi), bransoletek(jak zdążę przez ten krótki wekeend)?? ktoś tylko musiałby wystawić ten bazarek bo ja nie potrafię:oops: Quote
monika083 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='dzidda']Wiecie co dziewczyny...ja to czubek jestem:roll: pieniążków więcej dać nie mogę ale może...zrobić bazarek na hotel?? Mogłabym zrobic troszkę kolczyków(ze srebrnymi elementami i tańsze z posrebrzanymi), bransoletek(jak zdążę przez ten krótki wekeend)?? ktoś tylko musiałby wystawić ten bazarek bo ja nie potrafię:oops:[/quote] no to porob ta bizuterie jak mozesz ,ja moge bazar wystawic,tylko w piatek chyba jade do polski do wtorku a tam nie mam stalego internetu. Quote
dzidda Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='monika083']no to porob ta bizuterie jak mozesz ,ja moge bazar wystawic,tylko w piatek chyba jade do polski do wtorku a tam nie mam stalego internetu.[/quote] Wezmę jutro do pracy sprzęt i w wolnej chwili coś podziergam. myślę że do poniedziałku mogę stworzyć pokaźna kolekcję:lol:(heheh)...postaram się nawet wczesniej. Dziękuję za pomoc w wystawieniu. Zdjęcia wyrobów postaram się przesłac na maila oki?? (jak możesz podaj na priv). Quote
monika083 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [EMAIL="monisia_florkiewicz@yahoo.de"]monisia_florkiewicz@yahoo.de[/EMAIL] jesli faktycznie do pl na te kilka dni pojade to tez w przyszlym tyg. wystawie bazarek-mam tutaj sporo rzeczy do wystawienia ,tylkoze stad nie oplaca sie wysylac. Quote
monika083 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 uzupelnij orpha w pierwszym poscie -wplynela wplata od[B] Anna33[/B]-10zl serdecznie dziekujemy:loveu: Quote
monika083 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 no i co tu tak cicho u Milusinskiego:roll: Quote
orpha Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 uffff bylam u naszego Trampa w hotelik , rany dziewczyny jazesz on sie cieszyl ,to bylo niesamowite !!! Piekny psiak z niego i taki cieply ,spragiony czlowieka. Zawiozlam worek karmy 10 kg i dwie puchy i dalam juz panu 50 zl. Zdjec nie zrobilam niestety :( , bo nie mam aparatu a ztego telefonicznego uchwycic ruchomy cel bylo niewykonalnym zadaniem. Odnosnie szczepien ,trzeba to zosrganizowac we wlasnym zakresie niestety :/. Bede sie swoja droga ogladac za innym hotelikiem , takim blizej .... Quote
sonikowa Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 A ta pani, które zginął podobny psiak, odezwała się? Biedny Trampik, i tak ma szczęście, ale dom i kasa, jak zawsze potrzebne. Ja mogę coś jeszcze na bazarek podrzucić :-) Quote
orpha Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Tak dzwonila , ale wydaje sie ze to nie on , przesle mi jeszcze zdjecia do porownania Quote
mru Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 łeeee :placz: a my znaleźliśmy jeszcze... [B][url]http://www.dogomania.pl/forum/f1161/jamnik-na-powrozie-mlody-znaleziony-pod-warszawa-147250/#post13023496[/url][/B] porażka :( Quote
Recommended Posts