monika083 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 zaraz pomysle nad jakimf fajnym tekstem,ale jestem umordowana praca ,wrocilam dopiero niedawno do domu,zaliczylam spacer z psem i gotuje obiad.. jak sie ogarne porobie ogloszenia,zrobie mu allegro, Kiedy trzeba zaplacic za wrzesien? aha co ze szczepieniami,czy w hoteliku nie wymagaja szczepien? Quote
monika083 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 orpha, dopisz prosze w pierwszym poscie ,wplynly wplaty od : dzidda-10zl(wrzesien)+10zl(pazdz.):loveu: papryczkachili-30zl:loveu: cioteczki kochane bardzo dziekujemy mamy juz na wrzesien 90zl (z moja dyszka jest 100zl) Quote
orpha Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 kurde pol wieczora nie moglam sie na dogo wbic :angryy: zaraz zeedytuje pierwszy post , jutro jak bede w hoteliku dowiem sie wszystkiego co i jak ze szczepieniami i mysle ,ze trzeba by tez o kastracji zaczac myslec pomalu. Tez mialam nad ogloszeniem popracowac , ale znow czas :roll: , dzisiaj dla odmiany pol popoludnia spedzilam na wyciaganiu kociaka z jakies dziury , na cale szczescie sie udalo , kocie cale i zdrowe i nawet udalo mi znalezc od reki domek .Dziewczynka w cieplych pieleszach dochodzi do siebie :multi:.A teraz siedze czytam wypracowanie mlodziezy ,bo obiecalam sprawdzic :roll:. Czy ktos moglby mnie sklonowac ?????!!!! Quote
Madallena Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Sklonować to Cię nie sklnonuje, ale może bys zmienila tytul watku. Cos w ten desen: Hotelik czy paluch - wybór ZALEZY od Was! a TRAMP wierzy w siłę dogomanii! Albo Brak deklaracji = Paluch RATUNKU woła TRAMP! Nie pozwólmy! albo jeszcze cos innego... Karma jeszcze do mnie nie dojechała, licze na poranek :evil_lol: a jak nie to trzeba bedzie po nia gdzies podjechac... sie rano zobaczy! :eviltong: Quote
orpha Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Masz racje z tym tytulem , kiepski ze mnie redaktor :roll: Jestemy jutro w kontakcie :) Quote
Anna_33 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Pies jest naprawde ladny :-)Mysle, ze duzo ogloszen i powien dom szybko znalezc. On musial sie zgubic, ten slad po obrozce.. 10 zl moge jednorazowo wplacic..nie dam rady wiecej(( poprosze konto na pw. Quote
monika083 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Anna_33 napisał(a):Pies jest naprawde ladny :-)Mysle, ze duzo ogloszen i powien dom szybko znalezc. On musial sie zgubic, ten slad po obrozce.. 10 zl moge jednorazowo wplacic..nie dam rady wiecej(( poprosze konto na pw. Aniu,numer konta jest w pierwszym poscie,jesli potrzebujesz do przelewu pelne dane to wysle pw.Dziekujemy za pomoc:loveu: Nie sadze ,zeby on sie zgubil,raczej ktos sie go pozbyl,bo preciez kilka dni na tym przystanku siedzial.. Zaraz wymysle jakis tekst(nie jestem dobra w pisaniu tekstow ,ale zeby chociaz pare ogloszen mial). Karme tez trzeba do hotelu dostarczac,tak? Quote
monika083 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 ogloszenia: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=751088969 -gumtree w-wa -adopcjapsa -przygarnijzwierzaka -animalia -pajeczyna -szukajzwierzaka -polska strefa Quote
mru Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 a my mamy taką bidę... http://www.dogomania.pl/forum/f1161/kilkumiesieczny-szczeniak-maly-jak-jamnik-w-sobote-paluch-szukamy-dt-147186/#post13019289 ktoś ma może jakiś pomysł? :( czy znacie może kogoś, kto może zrobić mu jakieś takie szybkie allegro? opłacimy wyróżnienie Quote
dzidda Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Ile trzeba za hotelik Trampa zapłacić? Ile brakuje? Quote
monika083 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 dzidda napisał(a):Ile trzeba za hotelik Trampa zapłacić? Ile brakuje? mamy narazie 100zl, caly miesiac to 300, we wrzesniu bedzie chyba 10dni ,to akurat ta stowke za wrzesien mamy Quote
orpha Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 kurteczka nie wiem co z ta karma dzisiaj , dziewczyna co miala Madallenie dowieźc cos nawala a ja juz transport i pol dnia wolnego w pracy zalatwilam :roll:. Quote
dzidda Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='monika083']mamy narazie 100zl, caly miesiac to 300, we wrzesniu bedzie chyba 10dni ,to akurat ta stowke za wrzesien mamy[/quote] No to sporo deklaracji potrzeba albo jakiegoś sponsora:roll: Zapytam się mojego mężczyzny może jakąś zbiórkę w pracy zrobi... Duża firma to niech chociaż po 1zł dadzą zawsze coś będzie... Quote
monika083 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='orpha']kurteczka nie wiem co z ta karma dzisiaj , dziewczyna co miala Madallenie dowieźc cos nawala a ja juz transport i pol dnia wolnego w pracy zalatwilam :roll:.[/quote] jaka on karme je ? sucha? byc moze przjade do pl w piatek na kilka dni ,to moglabym mu tutaj jakas karme kupic(jest tansza) i wyslac z wrocka.. Quote
orpha Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Monika juz załatwione :) Jo37 zrobila przelew 50 zl na karme , podalam numer konta mojego mezczyzny bo moje jest nieczynne. Karme kupie i dzisiaj ja zawieziemy , musze sie tam dzisiaj wybrac bo nie wiem kiedy znajde znow kogos z autem kto bedzie mial czas i checi na wycieczke. A tu kolega sie zaoferowal i to za darmo :multi::multi:, takze odchodzi mi koszt przejazdu. Jo37- jeszcze raz wielkie dziekuje !!!!!!!!!!! Quote
monika083 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 to super:loveu: orpha,ale ten adres hoteliku bym chciala ,bo mam caly worek suszonych plucek (moj Bruno pozera wszystkie suszone smierdziuchy a plucek nie chce)to moglabym dokupic jeszcze jakies smakoszki i poslac. Quote
orpha Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Monia wysylam Ci pw z danymi do hoteliku Quote
orpha Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 a tak z innej beczki ... wczoraj jak wracalam ze swoim stadem , zaczepil mnie podpity pan z shitzu ( czy jak to sie pisze) , pan byl bardzo mily ale nieomieszkalam zrobic mu wykladu na temat chodzenia na spacer czy wogole gdziekolwiek z psem jak sie jest wypitym. Hmm pan skruche wyrazil i nawet poprosil zebym podeszla z nim do domu ( 200 metrow dalej odemnie ) , zeby nie bylo ze gdzies polazl z tym psem. Wypity pan = wylewnosc.... a wiec ide sobie z nim gadam , zapytalam czy psiak kastrowany na co pan mi ze nieeeee wet mu powiedzial zeby nie kastrowac bo pies dostanie raka :angryy:. No to dostalam polotu , caly monolog z siebie wydobylam na temat i kastracji i weterynarza idioty , i na szczescie facet ku mojemu zdziwieniu mowi do mnie "pani tu czeka" , polecial do domu i zszedl z zona i kaze mi jej powtorzyc co mu wczesniej powiedzialam ( zona byla jak najbardzie trzezwa). Dzisiaj panstwo wybieraja sie do poleconych przezemnie wetek ..... rozmawiac o kastracji psiaka :D Quote
PapryczkaChili Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='orpha']a tak z innej beczki ... wczoraj jak wracalam ze swoim stadem , zaczepil mnie podpity pan z shitzu ( czy jak to sie pisze) , pan byl bardzo mily ale nieomieszkalam zrobic mu wykladu na temat chodzenia na spacer czy wogole gdziekolwiek z psem jak sie jest wypitym. Hmm pan skruche wyrazil i nawet poprosil zebym podeszla z nim do domu ( 200 metrow dalej odemnie ) , zeby nie bylo ze gdzies polazl z tym psem. Wypity pan = wylewnosc.... a wiec ide sobie z nim gadam , zapytalam czy psiak kastrowany na co pan mi ze nieeeee wet mu powiedzial zeby nie kastrowac bo pies dostanie raka :angryy:. No to dostalam polotu , caly monolog z siebie wydobylam na temat i kastracji i weterynarza idioty , i na szczescie facet ku mojemu zdziwieniu mowi do mnie "pani tu czeka" , polecial do domu i zszedl z zona i kaze mi jej powtorzyc co mu wczesniej powiedzialam ( zona byla jak najbardzie trzezwa). Dzisiaj panstwo wybieraja sie do poleconych przezemnie wetek ..... rozmawiac o kastracji psiaka :D[/QUOTE] łał to się nazywa ekspresowa i skuteczna akcja propagandowa :multi::razz: a swoją drogą jak Ty jesteś z Łorsoł i widziałaś pana podpitego z shih tzu to być może mieszkamy niedaleko siebie ;) albo takich panów jest więcej ;) Quote
PapryczkaChili Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='orpha']łorsow grochow :d[/QUOTE] a ja też na G, tyle że Gocław ;) więc mamy podobnych sąsiadów :D Quote
orpha Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 a hehe no to my po tej samej stronie Wisły :evil_lol: , widac panowie z prawej strony Wiselki maja sklonnosci do zapijania spacerkow :eviltong: Quote
Recommended Posts