Jump to content
Dogomania

Tramp pies z przystanku zakonczyl podróż , jest w DS !!!!

Recommended Posts

• Replies 769
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

juz zedytowalam pierwszy post
Postaram sie jutro z pracy dodzwonic do hoteliku i dowiedziec jak sie nasz Tramp ma , oczywiscie nie zdazylam zmontowac plakatu w pracy :shake: , na Szembeka tez nie zdążylam dojechac i z Ksenia na pobranie krwi tez nie zdążylam bo jak zwykle cos mi musialo wejsc w parade tym razem noga mlodszej corki ,naszczescie ona w przeciwienstwie do starszej nic nie zlamala tylko wywichnela ale przeswietlic trza bylo :roll:

Posted

no wlasnie Tramp wskakuj na gore , pokazuj sie pieknoto ludziom
Przytsojniak z Ciebie i milusinski do tego
Kurteczka przydalby sie ktos sprytny w ogloszeniach w necie

Posted

Monika 083 moja wpłata 10 zł na chwilę obecna jednorazowa :oops: ..... mam za duzo zobowiązań ....ale wcale nie wykluczone ze w przyszłym tez bedzie ....i w nastepnych ......moze parę podopiecznych znajdzie domki

Posted

hankag napisał(a):
Monika 083 moja wpłata 10 zł na chwilę obecna jednorazowa :oops: ..... mam za duzo zobowiązań ....ale wcale nie wykluczone ze w przyszłym tez bedzie ....i w nastepnych ......moze parę podopiecznych znajdzie domki

dziekujemy za kazdy grosik :loveu:

Posted

Moniczko bardzo Ci dziekuje za pomoc , sama bym w natłoku i swoich i psich spraw nie dala rady
Już Ci podaje numer i wogole wrzuce telefon swoj na pierwsza strone jakby co
662 193 687 Renata Sobkow
orpha@wp.pl

Posted

PapryczkaChili napisał(a):
wysłałam 30zł. na razie tyle mogę :roll:

mogę też pomóc w ogłoszeniu w papierowym Metrze.

Dziekuje dziekuje dziekuje jestescie wszytskie wielkie :multi:
Doda poki co ma ogloszenie tylko na gumtree :roll: , brakuje mi czasu i dobrego kompa w domu zeby zasiasc przy ogloszeniach :oops:

Próbuje sie dodzwonic do hoteliku zeby sie dowiedziec jak nasz chlopak sie sprawuje , poki co nikt nie odbiera ,ale jak tylko sie cos dowiem to odrazu tu napisze

Posted

Przelałam 20 zł na hotel:roll: Za wrzesień i już za pażdziernik.
Proszę przypomnijcie mi pod koniec pażdziernika że trzeba zapłącić za listopad chociaż mam nadzieję że do tego czasu znajdzie się już domek:lol: